Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

To pyragelio su grybais mielai paragauciau,skaniai atrodo 4u.gif
Vakarykstis meniu:
Pusryciai:man sumustinis su silkiu pastetu,MB pyrago likuciai
Pietums:silke,virtos bulves,kastinys,saltienos likuciai
Vakariene:rukyta zuvis,man kotleciukas,keletas gabaliuku zuvies tesloje,desertui saldainiai smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava
Pietus - keptas karsis su burokeliu-pupeliu-mar.agurku-bulviu su aliejumi misraine
Vakariene - kiaulienos troskinukas su sparaginemis pupelemis su ta pacia misraine
Atsakyti
Atsiprašau, kad truputį ne į temą gal...
Mačiau MAXIMOJE šią savaitę akcijos prekė "Šaldyti marinuoti viščiukų ketvirčiai DANPO"(2kg kainuoja 9,99 Lt.). Galvojau pirkti ar ne, bet maišas toks spalvotas gražus ir nesimato kas viduje. Tai ir nepirkau... Gal kuri pirkote? Kažin verta ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2011 01 19, 19:44)
Atsiprašau, kad truputį ne į temą gal...
Mačiau MAXIMOJE šią savaitę akcijos prekė "Šaldyti marinuoti viščiukų ketvirčiai DANPO"(2kg kainuoja 9,99 Lt.). Galvojau pirkti ar ne, bet maišas toks spalvotas gražus ir nesimato kas viduje. Tai ir nepirkau... Gal kuri pirkote? Kažin verta ar ne  g.gif

Buvau vakar maximoj, bet nemaciau, tai nelabai ka galiu patart. Nors jei nesimato, kas ten viduj, tai daznai ir neperku.As tai siandien iki nusipirkau saldyta vista ir jau susipjausciau, bus skaniu kepsniuku savaitgali biggrin.gif reiks dar kokia prigriebt.

Vakar:
Pusryciai - kava, sumustiniai
Pietus - kava, arbata, sumustiniai
Vakariene - man pirktines bandeles(pas sese) su arbata, MB grybai su svogunais ir grietine, virtos bulves. Varskes spurgos su arbata biggrin.gif

siandien:
Pusryciai - kava, varskes spurgos
Pietus - man - trapuciai, nuo vakar like grybai su duona, MB sumustiniai
Vakariene - darzoviu sriuba su farso kukuliais(niekaip neatsivalgau smile.gif , MB dar brandintos pakeptos bulves su kepta vistiena, morku/cesnako salotos su majonezu.
Naktipieciai - arbata su citrina, trapuciai, spurgos
Atsakyti
Sveikos,musu meniu:
Antradienis:
Pietums:kopustu sriuba,tarkuotos bulves su kastiniu ir raugintu agurku
Vakariene:saldainiai smile.gif

Siandien:
Pusryciai:kiausinis keptas duonoje
Pietums:kepsniukai su suriu,virtos apkeptos bulves,agurku-pomidoru salotos ,MB dar sriubos,desertui medutis,atsinese drauge smile.gif
Vakariene:kepiau pyraga,dar sureli uzkandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 01 18, 16:45)
To pyragelio su grybais mielai paragauciau,skaniai atrodo 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 01 19, 21:10)
Vakariene:kepiau pyraga,dar sureli uzkandau smile.gif

Kokį pyragą kepėte? ax.gif

Mūsų antradienio meniu:
I-karšti sumuštiniai (batonas/ketšupas/sūris), kava, arbata
II-trinta moliūgo sriuba su skrebučiais, karpio likučiai
III-sriuba, cukinijų tortas (pertepiau ketšupo, majonezo, česnako ir smulkiai supjaustytų marinuotų žalių pomidoriukų padažu)

Trečiadienio:
I-dribsniai su jogurtu, kava, arbata
II-vis dar ta pati sriuba, dešrelės su ryžiais, poro/obuolio/žirnelių salotos su majonezu.
III-keptos stintos thumbup.gif (giminaitis atvežė) su duona, cukinijų torto, mišrainės likučiai.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 01 20, 11:51)
Ačiū  4u.gif
Kokį pyragą kepėte?  ax.gif

Kepiau su varske,cinamonu,riesutais smile.gif
Atsakyti
Siandienos meniu:
Pusryciai:MB darbe pyragas,jogurtas,as pas giminaicius viesejau tai krabu,bulviu,surio misraine,sokoladas,sausainiai
Pietums:'birbiziukai su spirguciu padazu,greipfrutas desertui
Vakariene:MB duona su spirguciais biggrin.gif ,man mandarinai,keletas saldainiu smile.gif
Atsakyti
I - sumustiniai,
II - mesos suktinukai su dziovintom slyvom,
III - pica.
Atsakyti
Treciadienis :
Pietus - karsio likuciai, MB i darba sumustiniai su rukyta desra, man i darba ryziu kose su obuolien
Vakariene - kugelis su rukytais kauliukais ir orkaiteje keptas pusgalvis su bulvemis, valgem su raugintais kopustais

Vakar:
Pusryciai - arbata
Pietus - vyrams vakarykstis pusgalvis su bulvytemis ir raugintais kopustais, as sveciuose - sumustiniai su arbata
Vakarienė - vakarykštis kugelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 sausio 2011 - 09:50
Ketvirtadienį valgėme:
I-dribsniai su pienu, kava, arbata
II-spagečiai su tuno/porų/sūrio padažu, balto ridiko/porų salotos su grietine
III-šv. kopūstų sriuba, mėsytė (virta kartu su sriuba) su krienais ir duona, obuolių pyragas, serbentų kompotas

Šiandien:
I-pyragas kava, arbata
II-brandinta kopūstų sriuba, sumuštiniai, pyragas su kompotu
Vakare planuoju silkės/obuolio/poro mišrainę su majonezu daryt ir guliašą su daug morkų ir trupučiu mėsos biggrin.gif , garnyrui gal perlines kruopas virsiu, yra raug. agurkų, marinuotų burokėlių. Pyrago dar likę šiek tiek.
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava, trapuciai
Pietus - MB kepta pangasija su duona
Vakariene - MB kepti vistienos gabaliukai su morkomis ir kecupu, valge su ryziais. Kepti varskeciai man ir arbata su sezaminiais saldainiais.

Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - MB varskeciai, man lasinukai su duona ir cesnaku
Vakariene - dar nesugalvojau g.gif
Atsakyti