Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

kaip tik ieškojau ko šnd valgyti tai paskaičiau kad perlinių kruopų košę darote, dbr galvoju kaip jus darote, ar tik išverdate ir viskas g.gif
snd meniu
I man avižinės selenos su pasukom
II varškė ir bandelė o MB nzn ką valgė gal kiaušinių gryžęs iš darbo pasikepė
III bandysiu daryti perlinių kruopų košę (gal darysiu pan. kaip guliašą tik vietoj ryžių dėsiu kruopas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 02 04, 11:35)
Taupo, tai taupo, bet nereiškia, kad negalima tarkime kartą kitą išsikepti šašlykų. Tuo labiau, tuos pyragus ir išeina išsikepti iš visokių senesnių vaisių, uogienių. Žmonės verčiasi tuo, ką turi šaldytuve.

tikrai taip drinks_cheers.gif pas mane pyragai visada is uogienių ar obuolių kaip yra, aš niekad nekepu tų prabangių pyragų su mascarponės sūriu ar ten grietinėlės blush2.gif
Papildyta:
Vakar :
Pusryčiai - kava
Pietūs - vakarykščiai blynai
Vakarienei - grybai su spirgučiais ir grietine su virtomis bulvėmis ( ko netaupu, jei pirkti reikėjo tik grietinės ? )
Atsakyti
Labas rytas,vakarykstis meniu:
Pusryciai:MB sausainiai su arbata,man sumustiniai su kumpeliu,greipfrutas
Pietums:pabaigiau silkes likucius
Vakariene:pas MB tevus valgem kumpelio naminio,lasinuku(gavome ir namo parsivezti),nusivezem keptu keksiuku smile.gif
Atsakyti
pusryciams blynuku pakepiau, o pietum/vakarienei darysiu lazanija..pirma kart, idomu kas gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 02 05, 14:17)
pietum/vakarienei darysiu lazanija..pirma kart, idomu kas gausis  blush2.gif

na ir kaip gavosi?
musu vakarykstis meniu:
pusryciai:sumustiniai(skrudintas batonas,sviestas,virti kiausiniai su majonezu),pomidoras
pietums:nlb taupu,nes buvome isvaziave tai pietavome kavineje blush2.gif man makaronai,MB vistienos apkepele
vakariene:vafliukai,pienas,veliau kumpelis,suris smile.gif
Atsakyti
Vakar :
Pusryciai - kava, sumuštiniai su šlapenke
pietūs - vakarykčiai grybai
vakarienė - vištienos blauzdeles troskintos su cukinijomis, morkomis, bulvėmis , paskui dar buvo draugai užėję, tai atsinėšė šampano, vyrams alaus - uzkandai apelsinai, surus traskus sausainiukai

user posted image
user posted image

Šiandien - kava
Pietūs- troškintos kepenėles su virtomis bulvėmis, ryžių- moliūgų - majonezo mišrainė
Vakarienei - moliūgų pyragas, ir dar kam truks yra kepenelių ar kokių lašinių galės šaldytuve pasiieškoti
Atsakyti
Sveikos taupuolės 4u.gif
Šauniai taupote ir dar didesnės šaunuolės, taip tvarkingai viską surašote.
Mes taupyt taupom, bet paskutiniu metu prie kompo sunkai laisvą valandėle randu kad surašyt viską smile.gif
Bet žadu pasitaisyti blush2.gif

Taigi mūsų meniu:

Vakar:
pietūs - vištienos ketvirčiai (Norfoje akcija buvo po 5,50) kepti orkaitėje su bulvėm, raug. kopūstų salotos;
vakarienė - bulvių kukuliai su spirgučių ir grietinės padažu, vafliai pertepti uogiene.

Šiandien:
pietūs - nuo likusių ketvirčių nupjausčiau mėsą ir apkepinau su daug daug svogūnų, valgėm su bulvių koše;
vakarienė - burokėlių sriuba virta ant nuo ketvirčių likusių kaulų, obuolių pyragas.

Ryt:
pietūs - kotletai su grikiais;
vakarienė - keptos bulvės su kefyru, žėlė tortą dar darysiu.
Atsakyti
Vakar valgeme:
Pusryciai:sumustiniai su pastetu,riestainiai su sviestu
Pietums:saltibarsciai,kotletukai su bulvem ir pomidoru-agurku salotos
Pavakariai:zele desertas
Vakariene:kumpelis,lasinukai(is kaimo),duona,kecupas smile.gif

Siandien meniu toks:
Pusryciai:blynai
Pietums:MB brandinti kotletukai ir saltibarsciu likutis,man idaryta vistienos file su grybais
Vakariene:MB kelogsai su pienu,man zele desertas
Gal veliau dar ka sugalvosiu smile.gif
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - kava, man dar brandintas blynas
Pietus - MB keptas ketvirtis su duona, man lasinukai su duona ir raug. agurku, obuolys
Vakariene - saltibarsciai, virtos bulves su spirgiukais
Naktipieciai - po sureli
Atsakyti
Laba 4u.gif
Šeštadienis:
I-omletas
II-brandintas troškinys su bulvių koše
III-pas anytą, nešiausi pačios keptas bandeles su dešrele.
Sekmadienis:
I-grikių košė
II-virta mėsytė pakepta su daug morkų ir svogūnų, bulvės, marinuoti burokėliai (savi).
III-naminė pica su likusia mėsyte, mar. pomidorais, vafliai, serbentų kisielius.
Pirmadienis:
I-saldainiai blush2.gif (anyta įdėjo, tai reik suvalgyt) kava, arbata
II-troškinti raug. kopūstai su dešrelių gabaliukais su duona
III-vištienos faršo kotletukai su sėlenomis, bulvių košė, parūgštintos šv. kopūstų salotos.
Atsakyti
labas visoms,na kadangi ir man idomu maistas tai jungiuosiu prie jusu,vis uzeinu pasizvalgau ir nieko neparasau doh.gif siandien valgem ir valgysim:
Pusryciai vaikams blynukai su obuoliais.man kavyte(vyras dirba tai jis pusryciu namie nevalgo)
Pietus:kepta vistiena su bulviu kose ir kopustu salotomis,mzajai isvirsiu istiena ir bus su bulviu kosyte,nes nelabaijai dar kepta galima wub.gif
Vakariene: kukuruzu kose vaikams,na o mums kas nores vistiena thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava
Pietus - MB keptas ketvirtis su duona, man truputis sokolado, apelsino, kava (turejau sveciu)
Vakariene - kotletai, virtos bulves, rauginti kopustai, burokeliu misraine, kompotas
Atsakyti