pusryciai:man kava,vaikams arbatele su keptu batonu pamirkytu kiausinyje
pietus:kotletai su makaronais ir morku salotomis,ryziu sriubyte,desertui vafliukai-sirdeles
vakarienei:vaikams manu kose,na o mums kotletukai...
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 02 09, 18:28)
Snd kepiau sausainukus,
Ale, kad super sausainukai

Vakar valgėm:
I-varškė su uogiene, kava, arbata
II-pieniška ryžių sriuba, silkė su burokėliais
III-virtos bulvės ir kepti grybai su spirgučiais, grietine
daaauuug arbatos
šiandien:
I-batono skrebučiai su medumi, kava, arbata
II-vakarykštė silkė, karšti sumuštiniai su šlapdešre/sūriu/majonezu
III-planuoju šaltibarščius, nes sv. laiškai ant palangės jau gerokai pradygo

QUOTE(Zaklada @ 2011 02 11, 16:15)
Ale, kad super sausainukai

aciu aciu

o kaip as karkos noreciau

Musu vakar meniu:
Pusryciai:man strimeles,MB dribsniai su pienu
Pietums:susis(lasisa nekainuoja),agurkas,dumblas 8lt,ryziai 4lt,nera lb pigu,bet leidziam sau kartais

Vakariene:MB karstu sumustiniu prikepe:batonas,sviestas,desrele,majonezas,kecupas

Pusryciai - kava
Pietus - MB virtos bulves su grybais ir svogunais, man riesutai (sveciuose)
Vakariene - vrtos bulves ir silke, svogunai su grietine. Keksas su pienu arba arbata
Pietus - MB virtos bulves su grybais ir svogunais, man riesutai (sveciuose)
Vakariene - vrtos bulves ir silke, svogunai su grietine. Keksas su pienu arba arbata
Vakar :
Pusryciai - kava, arbata
Pietus- sumustiniai, kaimiski sudyti lasinukai
Vakariene - kepta strimele, burokeliu-raug.kopustu-pupeliu misraine su aliejum, kepta duona
Naktipieciai - arbata, sokoladas
Pusryciai - kava, arbata
Pietus- sumustiniai, kaimiski sudyti lasinukai
Vakariene - kepta strimele, burokeliu-raug.kopustu-pupeliu misraine su aliejum, kepta duona
Naktipieciai - arbata, sokoladas
Vakar valgeme:
Pusryciai:kiausiniene su desrelem ir suriu,arbata
Pietums:koldunai su grietine
Vakariene:greipfrutas,apelsinas,sumustiniai su kumpeliu
Pusryciai:kiausiniene su desrelem ir suriu,arbata
Pietums:koldunai su grietine
Vakariene:greipfrutas,apelsinas,sumustiniai su kumpeliu

Pusryčiai - kava, arbata, sumuštiniai su šlapenke
pietūs orkaitėje keptos bulvytes, kiaulienos gabaliukai, grybai, cukinija su burokėlių -kopūstų-pupelių mišraine
Vakarienei nieko nedarysiu, nes labai jau sotūs pietūs, tai kas norės ką ir susiras

pietūs orkaitėje keptos bulvytes, kiaulienos gabaliukai, grybai, cukinija su burokėlių -kopūstų-pupelių mišraine
Vakarienei nieko nedarysiu, nes labai jau sotūs pietūs, tai kas norės ką ir susiras

Šiandien iškepiau duoną su vaisiais ir be nieko, kugeli ir išviriau burokėlių sriubos. Užkandžiams obuoliai ir jogurtas.
Mickute7,atrodo gardziai
Rastika,ar duonkepeje kepet?
Vakar valgeme:
Pusryciai:menkiu kepeneliu salotos
Pietums:troskintos blauzdeles su padaziuku,bulves,morku salotos su cesnaku
Vakariene:keptas pyragas,apelsinai,obuoliai
as dar sumustini viena suvalgiau.

Rastika,ar duonkepeje kepet?
Vakar valgeme:
Pusryciai:menkiu kepeneliu salotos
Pietums:troskintos blauzdeles su padaziuku,bulves,morku salotos su cesnaku
Vakariene:keptas pyragas,apelsinai,obuoliai

Pusryčiai: miltiniai blynai su obuoliais, arbata
Pietūs: kugelis, makaronų sriuba
Vakarienė: sumuštiniai, arbata
Pietūs: kugelis, makaronų sriuba
Vakarienė: sumuštiniai, arbata
Sveikos taupuoles, saunios esat, tokiu ideju superiniu cia galima rasti kaip panaudoti likucius ir kaip is kirvio isvirti sriuba
Pasidalinsiuka valgem siandien, ir viena receptukas pusryciams
Pusryciai skrudinta duona su uztepele (sutrinti skumbres aliejuje konservai, 2 virti kiausiniai irgi sutrinti sakute, 1 zalia tarkuota morka, svoguno, sumaisyti su majonezu) Tokios uztepeles mums uztenka 2-3 valgymam, man atrodo gan taupu, 2 dienu psuryciai
Pietum istroskinau mesyte, i troskinimo inda dejau mesa, manau tiktu bet kokia, galima gabaliukais galima kaip kepsnius, as dejau kepsnius, cukiniju pjaustytu sluoksny, pomidoru sluoksny ir ant viraus tarkuotas suris. Esu darisui ant mesos dedant saldytu darzoviu misiny koky irgi ant virsaus surio. Dar valgem brandinta ryziu-pomidoru sriubyte, beje irgi gan taupiai pagaminama
Vakarienes dar nenumaciau, gal ka nors lengvai, sumustiny koky su arbata, vakare nemegstam valgyti daug
Papildyta:
Duona namieiri as kepu, net nezinau ar pigau gaunasi, bet kad skaniau tai faktas. Mano duona dabar rugsta, vakare ja atminkysiu, rytoj ryte kepsiu. Visad kaip ir jus kepu 2 rusiu: tamsia ir sviesia

Pusryciai skrudinta duona su uztepele (sutrinti skumbres aliejuje konservai, 2 virti kiausiniai irgi sutrinti sakute, 1 zalia tarkuota morka, svoguno, sumaisyti su majonezu) Tokios uztepeles mums uztenka 2-3 valgymam, man atrodo gan taupu, 2 dienu psuryciai

Pietum istroskinau mesyte, i troskinimo inda dejau mesa, manau tiktu bet kokia, galima gabaliukais galima kaip kepsnius, as dejau kepsnius, cukiniju pjaustytu sluoksny, pomidoru sluoksny ir ant viraus tarkuotas suris. Esu darisui ant mesos dedant saldytu darzoviu misiny koky irgi ant virsaus surio. Dar valgem brandinta ryziu-pomidoru sriubyte, beje irgi gan taupiai pagaminama

Vakarienes dar nenumaciau, gal ka nors lengvai, sumustiny koky su arbata, vakare nemegstam valgyti daug

Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 02 12, 17:23)
Šiandien iškepiau duoną su vaisiais ir be nieko, kugeli ir išviriau burokėlių sriubos. Užkandžiams obuoliai ir jogurtas.
Duona namieiri as kepu, net nezinau ar pigau gaunasi, bet kad skaniau tai faktas. Mano duona dabar rugsta, vakare ja atminkysiu, rytoj ryte kepsiu. Visad kaip ir jus kepu 2 rusiu: tamsia ir sviesia

QUOTE(laizanika @ 2011 02 13, 17:22)

Na lb skaniai skamba ir manau visai taupu,liux