Ir mano tėvai dirbantys, pakankamai jauni, bet mes juos remiam. Kartu kviečiame atostogauti, finansuojame keliones. Reguliariai kviečiamės į teatrus, koncertus, nes jie neturi tiek pinigų, kad galėtų sau leisti. Mamai kartais nuperku kažką iš drabužių, nes patinka, kai ji madingai atrodo. Dovanoju savo kvepalus, kosmetiką, rankines - madingus, nesenus, tikrai nenuvalkiotus dalykus. Perskaičiusi knygas, visuomet jiems atiduodu. Arba tiesiog nuperku įvairiausių knygų, kurių pati neskaityčiau, o jiems patinka.
Pinigais kai galejom padedavom.Dabar negalim. Kadangi gyvenam kaime,tai duodam mesytes.
Noreciau paremti, taciau kaip bebutu gaila kol ka jie remia mane su suneliu

MB padeda savo mamai

kol dar nereikia remti nei vienu tevu,bet manau tikrai ateis laikas kai reikes- tada remsim tiek kiek galesim

Jei kada savo tėvelių negalėsite paremti, įsidėmėkite:
Senjorai, gaunantys pensiją į Ūkio banko mokėjimo kortelę, galės naudotis kreditu. Kreditas suteikiamas litais, o jo dydis gali siekti 80 proc. kliento pensijos pajamų. Maksimali kredito suma - 800 litų.
Plačiau, jei tetingėsite, pasiskaitykite
:
http://vilniaus.dien...-kreditu-121917
Senjorai, gaunantys pensiją į Ūkio banko mokėjimo kortelę, galės naudotis kreditu. Kreditas suteikiamas litais, o jo dydis gali siekti 80 proc. kliento pensijos pajamų. Maksimali kredito suma - 800 litų.
Plačiau, jei tetingėsite, pasiskaitykite

http://vilniaus.dien...-kreditu-121917
mano tevai abu dirbantys tai remti ju nereikia, puikiai tvarkosi
vyro mama remiame, bet ne pinigais, nes nepaimtu
tiesiog nuperkam reikalingus daiktus, i menesi maziausiai du kartus nuvezam parduotuvej pripirke mesos ir kitokius reikiamus produktus (kuriu pakanka ir lieka iki kito atvaziavimo
).

vyro mama remiame, bet ne pinigais, nes nepaimtu

QUOTE(trudeme @ 2008 09 13, 00:23)
Džiaugiuosi, kad galiu paremti. Nėra baisesnio jausmo, kai žinai, kad mama negali kažko sau leisti, turi riboti. Aišku, sukuosi kaip išmanydama, kad mama nevertintų mano paramos kaip paramos.
Sutinku su tokiu poziuriu

Pas mus abipusiai mainai gaunasi- mes jiems vežame to ką gauname už savikainą, pinigų neimame. Tačiau mama perka daug rūbelių anukėliams, duoda daržovių. Dažnai mamai kvepalų dovanoju.
KAS MENESI IKI 11 D. MAMAI DUODU 100LT, O BROLIS 200LT.
Pas mus dabar gaunasi atvirkščiai tevai paremia, bet jeigu reikėtų su malonumu padėčiau