Pas mus kol kas atvirkštinė situacija
Tėvai paremia kuo gali mus. Esu jiems už tai laaaabai dėkinga.

As savo tevu neparemiu, nors zino, jei reikes visada padesiu, kol kas patys neblogai pragyvena, o vyras savo mamai padeda.
tevu ne bet mociutei, pritruksta tenka duot
Kartais paremiam

aš savo tėvams padedu kai matau kad reikia, vyras taip pat - o iš tėvų niekada neimsiu ir neimiau
Žinokit kažkada padėjau, tai maisto nupirkdavau tai kokį baldą nauja ir nieko gero, mama taupyt labiau pradėjo, o aš viską isileisdavau,
ji po keliones, geresnius daiktus, mašiną gerą nusipirko taip pasijaučiau lyg gyventu iš manęs
ji po keliones, geresnius daiktus, mašiną gerą nusipirko taip pasijaučiau lyg gyventu iš manęs

mano tevai issiskyre,bet kai galiu ir reikia,padedu ir vienam,ir kitam. tik kad mano mama tokia,kad is vaiku pinigu imti nenori,tai dazniausiai padedu ka nors pirkdamas. o va tevukas daug paprastesnis- jam tik litu duok,ir jis nusipirks "ko jam reik" o reikia dazniausiai alaus su chebra
todel jam taip pat tik ka nors nuperkant padet gaima,o grynais daugiau 20-30 lt nera tikslo duot. tai va taip su ta pagalba.

ne nes ju finansinis stovis puikus, bet jei jau reiketu butinai paremciau

Kolkas jie muspareme.Dovanu forma, svenciu progom

O pas mus vyksta mainai tėvai padeda daržovėmis iš savo daržo, o mes jau kuo galim paremiam juos
.

mes pariamem