Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

Pas mus kol kas atvirkštinė situacija blush2.gif Tėvai paremia kuo gali mus. Esu jiems už tai laaaabai dėkinga.
Atsakyti
As savo tevu neparemiu, nors zino, jei reikes visada padesiu, kol kas patys neblogai pragyvena, o vyras savo mamai padeda.
Atsakyti
tevu ne bet mociutei, pritruksta tenka duot
Atsakyti
Kartais paremiam ax.gif
Atsakyti
aš savo tėvams padedu kai matau kad reikia, vyras taip pat - o iš tėvų niekada neimsiu ir neimiau
Atsakyti
Žinokit kažkada padėjau, tai maisto nupirkdavau tai kokį baldą nauja ir nieko gero, mama taupyt labiau pradėjo, o aš viską isileisdavau,
ji po keliones, geresnius daiktus, mašiną gerą nusipirko taip pasijaučiau lyg gyventu iš manęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 02 lapkričio 2007 - 10:53
mano tevai issiskyre,bet kai galiu ir reikia,padedu ir vienam,ir kitam. tik kad mano mama tokia,kad is vaiku pinigu imti nenori,tai dazniausiai padedu ka nors pirkdamas. o va tevukas daug paprastesnis- jam tik litu duok,ir jis nusipirks "ko jam reik" o reikia dazniausiai alaus su chebra lotuliukas.gif todel jam taip pat tik ka nors nuperkant padet gaima,o grynais daugiau 20-30 lt nera tikslo duot. tai va taip su ta pagalba.
Atsakyti
ne nes ju finansinis stovis puikus, bet jei jau reiketu butinai paremciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kolkas jie muspareme.Dovanu forma, svenciu progom smile.gif
Atsakyti
kolkas mus paremia tevai , o ne mes juos blush2.gif
Atsakyti
O pas mus vyksta mainai tėvai padeda daržovėmis iš savo daržo, o mes jau kuo galim paremiam juos biggrin.gif .
Atsakyti
mes pariamem thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti