As nesilaukiu, tik planuoju, tikiuosi dar neprisiplanavau
ir neprisiplanuosiu, kol nepraeis koks menesis po kontakto su ligoniu.

Imuniteto nepilnam susiformavimui po vakcinacijos įtakos turi ir tai kad vakcinos ne monovalentės, vienu metu kūdikius vakcinuoja iš karto nuo 5 ar 6 ligų, o būna atvejų kad iškarto nuo 8 ligų (6 metu).
Ale gi kokios čia visažinės yra, gąsdintojos, aiškinančios, kad skiepai silpnina imunitetą, nuo keliavalenčių nesusidaro imunitetas ir kad šešiamečius nuo 8 ligų skiepija.
Ale, nors pasidomėtumėte oficialiau daugiau, o ne tik VBS lygiu, ir tai kas buvo paskleista prieš kelis dešimtmečius.
Vakcinos nuo kelių ligų yra daug pažangesnės nei monovakcinos.
Jose suderinti keletos ligų sukelėjų antigenai(daleles).
Šešiamečiai Lietuvoje tikrai skiepijami nuo 7 ligų, o ne nuo 8. Ir kokios gi ten poliklinikos skiepija nuo 8?
HiB komponento nėra keturvalentėje vakcinoje, nes ji KETURVALENTĖ-TETRAXIM. Tokia vakcina žymiai pigesnė nei penkiavalentė ir vakcinų neperka pačios poliklinikos. Čia tipo, anot jūsų, skiepija penkiavalente, nes neturi, kur dėti penkiavalentės?
Ar dėl to, kad valstybę farmacininkų pagalba nori nustekenti medicinos įstaigos?
Visos vakcinos pagal vaikų skiepų kalendorių perkamos centralizuotai
ir poliklinikos jas gauna nemokamai.

Vakcinos nuo kelių ligų yra daug pažangesnės nei monovakcinos.
Jose suderinti keletos ligų sukelėjų antigenai(daleles).
Šešiamečiai Lietuvoje tikrai skiepijami nuo 7 ligų, o ne nuo 8. Ir kokios gi ten poliklinikos skiepija nuo 8?

HiB komponento nėra keturvalentėje vakcinoje, nes ji KETURVALENTĖ-TETRAXIM. Tokia vakcina žymiai pigesnė nei penkiavalentė ir vakcinų neperka pačios poliklinikos. Čia tipo, anot jūsų, skiepija penkiavalente, nes neturi, kur dėti penkiavalentės?

Visos vakcinos pagal vaikų skiepų kalendorių perkamos centralizuotai
ir poliklinikos jas gauna nemokamai.
Mano dukterėčia buvo skiepyta pentaxim ir MMR vakcina vienu metu.
Beje neįsivaizduoju kaip įmanoma suderinti keletos ligų ir labai sunkių ligų sukelėjų antigenus. tai ką teigia PSO ar farmacininkai manęs tikrai neįtikina, nes man farmacijos verslas baisiau už karą.
Beje neįsivaizduoju kaip įmanoma suderinti keletos ligų ir labai sunkių ligų sukelėjų antigenus. tai ką teigia PSO ar farmacininkai manęs tikrai neįtikina, nes man farmacijos verslas baisiau už karą.
QUOTE(bevardė @ 2012 10 18, 13:18)
Mano dukterėčia buvo skiepyta pentaxim ir MMR vakcina vienu metu.
farmacijos verslas baisiau už karą.

wow. na ir pasakei. tikrai verciau paklausk, gerai? turbut negirdejei nei apie shell-shock sindroma, nei pan. psichika pazeista visam gyvenimui, kaip kalejime pasedejus.
Papildyta:
na kur subalamutino. viena is tos mazumos gydytoju - kuri ne uz skiepu mesmale.
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 16, 17:25)
Siandien likau visiskai sutrikus.....Patare geriau uz tuos pinigus nusipirkti naturaliu imuniteto stiprinimo produktu, pav. biciu duoneles. Nzn nzn kazkaip labai jau cia mane subalamutino.
na kur subalamutino. viena is tos mazumos gydytoju - kuri ne uz skiepu mesmale.
QUOTE(given444 @ 2012 10 25, 03:38)
wow. na ir pasakei. tikrai verciau paklausk, gerai? turbut negirdejei nei apie shell-shock sindroma, nei pan. psichika pazeista visam gyvenimui, kaip kalejime pasedejus.
Aha, ačiū, paskaičiau keliom kalbom. Bet, kiek aš supratau, jiems baisiau už karą daugiau nieko nėra,t.y. kitaip atrodo, nei čia pasisakantiems.

Naturalus imuniteto stiprinimas + vakcinos dar geriau
Tuo labiau, kad musu laikais su ziburiu nerasi visikai naturaliu produktu. tad kalbeti apie tai, jog musu vaiku organizmai gauna vien naturalius produktus neimanoma. Kaip besistengtume, siais laikais jau nebeliko naturaliu produktu. Reikia susitaikyti su mintimi, kad kuo toliau, tuo maziau tuo naturalumo musu kune bus. Tad manau, kad skiepai perpildytame sentetiniu medziagu organizme nepakenks, o tik pades
Beje nepasitikiu nei farmacininkais, nei visokiais ten amerikieciu tyrimais. Visur siekiama pelno. Tie, kurie atlieka gasdinancius tyrimus pries vakcinas, pasipelno is visokiu eko produktu ir homeopatiniu vaistu. Tie kas reklamuoja vakcinas - is vakcinu. Pabuskite, gyvename vien pelno siekiancioje visuomeneje. Nebus jau nei to naturalumo, nei absoliucios sveikatos

QUOTE(Forgete @ 2012 10 16, 14:37)
Visom ligom gali susirgti visi vaikai tiek skiepinti tiek neskiepinti.
http://www.15min.lt/...lete-541-241948
Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) neseniai pateikė stulbinančius duomenis. Nuo šių metų gegužės 1-osios iki birželio 8 dienos Lietuvoje užregistruoti 22 nauji kokliušo atvejai paprastai jų tiek būdavo per metus. 10 iš 22 susirgusiųjų buvo skiepyti bent viena kokliušo vakcinos doze, o 5 jų buvo atliktas visas šios vakcinos kursas penki skiepijimai. Taigi, tik 6 iš 22 susirgusiųjų buvo apskritai neskiepyti nuo kokliušo.
Vaje ,baisu su tais skiepais

QUOTE(Yunica @ 2012 12 13, 23:58)
Vaje ,baisu su tais skiepais
Tai ka kalbeti kai man dabar bunant nesciai 23 savaite liepe skiepintis nuo gripo ,o veliau kai perzengsiu 28 nestumo savaite skiepintis dar ir nuo kokliuso ?

QUOTE(žydrynė @ 2012 12 14, 12:28)
Ne ,ne LT
Didziojoj Britanijoj (UK)