Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepiju ir neserga

QUOTE(damil @ 2012 10 16, 15:10)
Man patiko viena idėja JAV - jei tėvai atsisako skiepyti vaiką, ir vaikas suserga ta liga, nuo kurios galejo būti paskiepytas, tuomet tėvai patys pilnai moka už vaiko gydymą ( t.y, negauna kompensacijos vaistams, gydymą ligoninėje turi pilnai apmokėti patys, taip pat poliklinikos gydytoju konsultacijas ir pan). Visom keturiom pritarčiau tokiai iniciatyvai.
Ir dar negaliu nutylėti - gerbiamos mamos, neskiepijancios savo vaikų. Įsivaizduokite, kad jūsų vaikas susirgo difterija ar kokliusu. Na, jis nenumirė turbut, nes yra sveikas, ekologiškai auginimas ir maitinimas, stiprus ir t.t. Bet jis užkrėtė jūsų kaimynu vaiką/ mokyklos/ darželio draugą, kuris serga epilepsija/leukemija/kažkokia kita liga, dėl kurios IS TIKRŲJŲ negalėjo būti paskiepytas, ir tas vaikutis mirė? Ar jausite nors nedideli sąžinės grauzima, ar bus kalti tik gydytojai, nesugebeje išgelbėti to kito, NE JŪSŲ vaiko?
Beje, butų idomu, gal kas žino, koks buvo vaikų mirtingumas iki skiepų eros, ir koks yra dabar? Kažkaip intuicija kuzda, kad skirtumas milžiniškas...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damil @ 2012 10 16, 14:10)
Ir dar negaliu nutylėti - gerbiamos mamos, neskiepijancios savo vaikų. Įsivaizduokite, kad jūsų vaikas susirgo difterija ar kokliusu. Na, jis nenumirė turbut, nes yra sveikas, ekologiškai auginimas ir maitinimas, stiprus ir t.t. Bet jis užkrėtė jūsų kaimynu vaiką/ mokyklos/ darželio draugą, kuris serga epilepsija/leukemija/kažkokia kita liga, dėl kurios IS TIKRŲJŲ negalėjo būti paskiepytas, ir tas vaikutis mirė? Ar jausite nors nedideli sąžinės grauzima, ar bus kalti tik gydytojai, nesugebeje išgelbėti to kito, NE JŪSŲ vaiko?

O jūs gerbiamoji gal atsakysite,kas bus atsakingas už tai,jeigu po skiepų mano vaiką paralyžuos (taip atsitiko mano draugės vaikui) arba prasidės gydymui nepasiduodantys epilepsijos traukuliai iškart po vakcinos suleidimo?Kodėl turėčiau savo vaiką žaloti ir kenkti jo sveikatai skiepais?Jeigu jūs manote,kad skiepai nekenkia sveikatai,tai nereiškia,kad visi turi taip galvoti.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 01 05, 16:41)
O jūs gerbiamoji gal atsakysite,kas bus atsakingas už tai,jeigu po skiepų mano vaiką paralyžuos (taip atsitiko mano draugės vaikui) arba prasidės gydymui nepasiduodantys epilepsijos traukuliai iškart po vakcinos suleidimo?Kodėl turėčiau savo vaiką žaloti ir kenkti jo sveikatai skiepais?Jeigu jūs manote,kad skiepai nekenkia sveikatai,tai nereiškia,kad visi turi taip galvoti.

papasakokite placiau kas nutiko jusu vaikeliui
Papildyta:
QUOTE(Yunica @ 2012 12 13, 22:58)
Vaje ,baisu su tais skiepais  g.gif Tai ka kalbeti kai man dabar bunant nesciai 23 savaite liepe skiepintis nuo gripo ,o veliau kai perzengsiu 28 nestumo savaite skiepintis dar ir nuo kokliuso ?

na man siule, neliepe kaip jus paraset smile.gif bet pasitariau su lt gydytojais ir atsisakiau skiepu smile.gif. Nuo kokliuso Uk siulo dabar skiepytis, nes padaugejo atveju kai tik gime vaikai suserga sia liga.
Atsakyti
QUOTE(Costta @ 2013 01 05, 18:27)
papasakokite placiau kas nutiko jusu vaikeliui

tai nutiko ačiū D ne mano vaikeliui,mano abi mažosios neskiepytos,bet teko matyti tokį vaikelį
Atsakyti

Pritariu! thumbup.gif Kam reikės rūpintis sužalotu vaikučiu? Kas atsakys, kad vaikas turės rimtų, ilgalaikių nervų sistemos pažeidimų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour22: 08 sausio 2013 - 09:32
QUOTE(Forgete @ 2012 10 16, 13:37)
Visom ligom gali susirgti visi vaikai tiek skiepinti tiek neskiepinti.
http://www.15min.lt/...lete-541-241948
Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) neseniai pateikė stulbinančius duomenis. Nuo šių metų gegužės 1-osios iki birželio 8 dienos Lietuvoje užregistruoti 22 nauji kokliušo atvejai – paprastai jų tiek būdavo per metus. 10 iš 22 susirgusiųjų buvo skiepyti bent viena kokliušo vakcinos doze, o 5 jų buvo atliktas visas šios vakcinos kursas – penki skiepijimai. Taigi, tik 6 iš 22 susirgusiųjų buvo apskritai neskiepyti nuo kokliušo.

Va taip ir gimsta absurdiški skiepu gąsdinimai. doh.gif Parašoma, kad serga ir tipo "skiepyti", nes tai reikia "teorijos apie skiepų kenksimingumą" pagrindimui, o paaiškinimo kodėl sirgo, nebėra... schmoll.gif schmoll.gif Taigi tame straipsnyje aiškiai parašyta, jog skiepyti sirgo, nes "Natūralu, kad praėjus 10 metų po visų vakcinos dozių paauglys tampa imlus ir gali susirgti, nes netenka imuniteto ligai.“

Atsakyti

Na pabūsiu negerbiamąja ax.gif ...

Perdėta mamų baimė labai kenkia vaikams.

Mano viena pažįstama mirė nuo bitės įgėlimo, taigi turbūt į lauką negalima, nes kas tada atsakys?

Šiaip komplikacijos gali būti nuo visų vaistų, nuo bet kokios injekcijos va čia galite paskaityti Taigi bet koks gydymas yra pavojingas gyvybei.

Turbūt galima tęsti be galo.

O skiepai yra ne tikėjimo ar manymo dalykas, jų poveikį nagrinėja mokslas. Jeigu vaikai masiškai mirtų ar taptų paralyžuoti, tai skiepų būtų atsisakyta iš viso.

Atsakyti
QUOTE(Lolili @ 2013 01 09, 09:39)
Na pabūsiu negerbiamąja ax.gif ...

Mano viena pažįstama mirė nuo bitės įgėlimo, taigi turbūt į lauką negalima, nes kas tada atsakys?

Šiaip komplikacijos gali būti nuo visų vaistų, nuo bet kokios injekcijos va čia galite paskaityti Taigi bet koks gydymas yra pavojingas gyvybei.

O skiepai yra ne tikėjimo ar manymo dalykas,  jų poveikį nagrinėja mokslas. Jeigu vaikai masiškai mirtų ar taptų paralyžuoti, tai skiepų būtų atsisakyta iš viso.

Jeigu vaistų nuo slogos anotacijoje parašyta, kad naudojant gali ištikti ir koma, tai gal geriau renkuosi apsieiti be jų arba vietoj to naudoju liaudiškas priemones! Be abejo, kai kam gali būti geriau koma nei sloga biggrin.gif

P.S. Ar parduotuvėje perkant maisto produktus irgi taip pasitiki "mokslu", kuris oficialiai leidžia naudoti visą "E" raidyną, GMO ir pan. priedus? O tokių produktų yra didžioji dalis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolili @ 2013 01 09, 09:09)
Va taip ir gimsta absurdiški skiepu gąsdinimai.  doh.gif Parašoma, kad serga ir tipo "skiepyti", nes tai reikia "teorijos apie skiepų kenksimingumą" pagrindimui, o paaiškinimo kodėl sirgo, nebėra...  schmoll.gif  schmoll.gif Taigi tame straipsnyje aiškiai parašyta, jog skiepyti sirgo, nes "Natūralu, kad praėjus 10 metų po visų vakcinos dozių paauglys tampa imlus ir gali susirgti, nes netenka imuniteto ligai.“

Tai va jums naturalu, man naturalu, bet 80% mamu vis dar isitikine, kad vakcina galioja visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Glamour22 @ 2013 01 09, 10:28)
P.S. Ar parduotuvėje perkant maisto produktus irgi taip pasitiki "mokslu", kuris oficialiai leidžia naudoti visą "E" raidyną, GMO ir pan. priedus? O tokių produktų yra didžioji dalis... g.gif

Na parduotuvės mokslo šaltiniui nepriskirčiau , ten sėkmingai ir cigarėčių bei šnapso, galiu įsigyti, kur labai aiškiai medicina teigia, kad nesveika.

O dėl e vartojimo juk yra ištirta ką sukelia, nėra kažkokia tai paslaptis.

O šiaip paprastai žiūriu ką perku, ir e pasižiūriu, ir gmo. Ir iš principo stengiuosi daugumą maisto namie ruošti. Tačiau jeigu vienas kitas e patenka į maistą, nemanau, kad reikia iš to daryti labai didelę tragediją.

O iš viso didžioji dalis ligų yra nuo streso, o gąsdinimai (kad ir skiepais) stresą tik sukelia. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lolili @ 2013 01 09, 10:39)
O skiepai yra ne tikėjimo ar manymo dalykas,  jų poveikį nagrinėja mokslas. Jeigu vaikai masiškai mirtų ar taptų paralyžuoti, tai skiepų būtų atsisakyta iš viso.

Na čia ne dėl baimės,nes tikimybė,kad taip atsitiks tikrai maža,bet jau vien pats faktas,kad nors ir vienam vaikui taip atsitiko,daug ką pasako apie pačius skiepus,kas tai per "gėris" rolleyes.gif
Mes gydomės be vaistų,vartojam laaabai retai smile.gif .
O mokslas,deja,netyrinėja ilgalaikių skiepų pasėkmių ir niekam neįdomu,jeigu žmogus po 10-20-30 metų susirgs vėžiu,išsėtine skleroze ar diabetu,kokią įtaką tam turėjo ar neturėjo skiepai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 09 sausio 2013 - 12:48
QUOTE(Lolili @ 2013 01 09, 12:07)
Na parduotuvės mokslo šaltiniui nepriskirčiau , ten sėkmingai ir cigarėčių bei šnapso,  galiu įsigyti, kur labai aiškiai medicina teigia, kad nesveika.

O dėl e vartojimo juk yra ištirta ką sukelia, nėra kažkokia tai paslaptis.

O šiaip paprastai žiūriu ką perku, ir e pasižiūriu, ir gmo. Ir iš principo stengiuosi daugumą maisto namie ruošti. Tačiau jeigu vienas kitas e patenka į maistą, nemanau, kad reikia iš to daryti labai didelę tragediją.

O iš viso didžioji dalis ligų yra nuo streso, o gąsdinimai (kad ir skiepais) stresą tik sukelia. bigsmile.gif

Visus produktus prekyboje kontroliuoja, leidžia ar uždraudžia, Maisto ir veterinarijos tarnyba, kuri remiasi patvirtintomis nacionalinėmis ir europinėmis normomis, o pastarosios deklaruoja, kad remiasi mokslo tyrimais. Tačiau galima matyti, kiek daug cheminių priedų, GMO ir visokių kitokių "teršalų" yra leistina. Kodėl vaikai gimsta arba būdami vos kelių metukų jau turi tiek daug neregėtų alergijų? Kodel jauni žmonės pradeda sirgti pagyvenusių ligomis? Kas gali paneigti, kad skiepai taip pat prie to neprisideda? g.gif

O moksliniai tyrimai yra labai reliatyvus dalykas. Jeigu produkto vartojimas yra vienkartinis, tai gali būti vienokie rezultatai. Jeigu produkto vartojimas yra reguliarus gali buti visai kitokie rezultatai. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2013 01 09, 12:35)
O mokslas,deja,netyrinėja ilgalaikių skiepų pasėkmių ir niekam neįdomu,jeigu žmogus po 10-20-30 metų susirgs vėžiu,išsėtine skleroze ar diabetu,kokią įtaką tam turėjo ar neturėjo skiepai  wink.gif

Pritariu! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour22: 09 sausio 2013 - 14:37