Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Kokią Roberto Pattinsono savybę ar kūno vietą mielai įmontuotumėte į savo vyrą/draugą? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
GRAZI iki skausmo zinoma, bet tokia grazi.... unsure.gif paklausykit tongue.gif
Atsakyti
apie vaiku oziu tramdyma tai kiekvienam savas budas tikriausiai veikia. Maniskis yra oziu karalius (as taip vadinu hihihi.gif), sunkoka, atrodo tiek visko isbandziau ir vis tiek nerandu, kas uztikrintai veiktu. Jo principai yra auksciau net uz jo norus doh.gif
Del gasdinimo tai ir as esu pries- niekad negasdinu ir dar atvirksciai- itikinu, kad nera ko bijoti. Jokiu is anksciau iprastu baimiu neskatinu (cia apie tas rankas is po lovos, tamsas, raganas ir pan.), jei ir gasdinu, tai tik tuo, kad neteks kazkokio savo megiamo uzsiemimo- pvz filmuko, pasakos, ar saldainiu biggrin.gif
Del parduotuveje keliamu oziu, viena karta buvo, tai- ekspromtu palikau viska ir issivedziau is parduotuves (pries tai pasakius, kad taip padarysiu, jei nesiliaus). Daugiau nei karto neteko to daryti, nes kaskart uztekdavo pasakyti "viska padedam ir iseinam is parduotuves" thumbup.gif
Del barimosi tai pastebejau: kuo daugiau sauki, tuo maziau klausosi. Suklusta tuomet, kai kalbu labai ramiai ir kuo tyliau biggrin.gif (mano susierzinimas tik dar labiau siuta kelia vaikui, todel stengiuosi kuo labiau nurimt pati).
Uzdaryma kambaryje ir as naudoju. Tik tas uzdarymas tai toks simboliskas. Nuvedu, o jis atgal gali bet kada gristi. Duodu laiko jam nusiraminti. Ir visada pabreziu, kad jo laukiu, kai tik apsiramins. biggrin.gif

Myliu ir Edwarda ir Jacoba tongue.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ziurim zemiau biggrin.gif Grozymes Roberto apatiniais flirt.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 27 spalio 2010 - 21:01
Man tos dvi melodijos ziauriai panasios...raso, kad skirtingi zmones sukure..tai kuris nuo kurio nusirase? biggrin.gif

surface of the sun
unforgotten

Myliu Twilight
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2010 10 27, 18:56)
Šiandien seniai nebuvusiųjų diena, turbūt. ;DD Bėgu skaityt Žanės istorijos...

aaaa skaityk tik nuo vietos "prieš trejus metus" ar kažkaip panašiai... 4u.gif ši dalis gera, kitos polievės, nu dar apie Čarlio vestuves neblogai.

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 27, 20:50)
Kas jai taip blakstienas tušu sulipino doh.gif Baisu unsure.gif

čia viskas tikslingai. blakstienos čia tos ilgosios yra prilipintos ir taip specialiai tokiais patankėjančiais šuorais. tada dar išdažytos. čia yra tyčinės "lėlės" blakstienos, toks makiažas buvo labai ant balgos prieš porą metų gal...

tai mažai plepat rolleyes.gif
Atsakyti
Prisikliukinau martinio ir ateinu pas jus papliurpt, nes niekas su manim nebebendrauja doh.gif
myliu RobSten
Atsakyti
O man visai graziai atrodo su tom blakstienom,kaip zane sake "lelinem" 4u.gif

kosmanaftikiene jei nieks nebendrauja,tai priezastys gali buti 2 biggrin.gif Arba per mazai martinio,arba per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet mes su tavim,bet kokiu atveju bendrausim..turbut unsure.gif ..nes vis ateina ir pabega.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 27 spalio 2010 - 21:44
nesnekat tada ziurekit tongue.gif
i musu mergaite wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Jamkit Robatamolio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
o cia taylormolio ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 27, 22:46)
nesnekat tada ziurekit  tongue.gif
i musu mergaite  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ziurim wub.gif

Bet tavo parasas... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 27, 22:48)
Ziurim  wub.gif

Bet tavo parasas...  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
nurove mane siandien biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nium jei mylet tai mylet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 27, 21:30)
Prisikliukinau martinio ir ateinu pas jus papliurpt, nes niekas su manim nebebendrauja  doh.gif
myliu RobSten

o jau parašiukas thumbup.gif

nuotraukos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 27, 21:50)
nurove mane siandien  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kuri sekanti? uzsispyrele27? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif atsivilkau ir as, kad pasirodyciau, kad gyva esu! lotuliukas.gif super nauja tema! Aciu! balsavau uz akis, nors galvojau, kad visus keisciau i R.P. doh.gif blush2.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 27, 21:47)
nesnekat tada ziurekit  tongue.gif
i musu mergaite  wub.gif  wub.gif  wub.gif
[url=http://www.radikal.ru][img]

nereali ta musu mergaite! wub.gif ypac pacioj pirmoj foto! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti