čia viskas tikslingai. blakstienos čia tos ilgosios yra prilipintos ir taip specialiai tokiais patankėjančiais šuorais. tada dar išdažytos. čia yra tyčinės "lėlės" blakstienos, toks makiažas buvo labai ant balgos prieš porą metų gal...
"Cause when push comes to shove/You taste what you're made of/You might bend, till you break/Cause its all you can take/On your knees you look up/Decide you've had enough/You get mad you get strong/Wipe your hands shake it off Then you Stand"
Cia as, as ta blogiete, bent jau pirmoji buvau , dabar ziuriu mes jau 4 tokios! Tik nepulkit uzjausti mano vyro, nes tokio salia manes nera... Vienisauju siuo metu, ir pagalvojau, jeigu jau jamti - tai ciela Robke, ner ko cia smulkinti i daleles. Ta visuma ir yra jega Bet apklausele, tai laaabai idomi, ziauriai idomu pastudijuoti rezultatus...
Na joo, taviskis dabar liko pats didziausias... Bet rupkes tikri, tokius grazius blokuoja, tai tenka miniatiurinius daryt... Man dideli labiau prie sirdies
Labas rytas mergai
Kiek foto kiek fotooo kai kur Kristen tikrai ziauriai zavi apie Robke tai net nekalbu Aciuuuuuuuu, uz tiek maisto akims
QUOTE(petrike @ 2010 10 27, 23:23)
Cia as, as ta blogiete, bent jau pirmoji buvau , dabar ziuriu mes jau 4 tokios! Tik nepulkit uzjausti mano vyro, nes tokio salia manes nera... Vienisauju siuo metu, ir pagalvojau, jeigu jau jamti - tai ciela Robke, ner ko cia smulkinti i daleles. Ta visuma ir yra jega Bet apklausele, tai laaabai idomi, ziauriai idomu pastudijuoti rezultatus...