Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Kokią Roberto Pattinsono savybę ar kūno vietą mielai įmontuotumėte į savo vyrą/draugą? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Uzsispyrele27 foto wub.gif ...nevaryk Dievo i medi...tuoj orientacija keisti turesiu biggrin.gif
Noriu Kristen 4u.gif lotuliukas.gif

O kas ten pas tave avatare? g.gif
Tomcikas jaunas...ka cia sumastei? g.gif
Papildyta:
Welcome To The Rileys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 28, 11:20)
O kas ten pas tave avatare? g.gif
Tomcikas jaunas...ka cia sumastei? g.gif

Aha... cia mano antra meile po Kristen ax.gif Tomas... Kadangi jis Roberto draugas, tai gaunasi, kad siek tiek myliu ir Roberta biggrin.gif Pries pora savaiciau as jau buvau pradejusi Tomo nemegti, bet sia savaite jis vel atrado vieta mano sirdyje blush2.gif biggrin.gif

Vietoj Kristen, tau radau Roberta bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 28, 09:26)
Tecio vaikas biggrin.gif

Misko uoga doh.gif abi tuo pat metu, beveik apie ta pati lotuliukas.gif

haha beveik doh.gif Ji tikrai į abu panaši smile.gif O dar kai su kompu ką patampys, tai iš viso bus caca lialia bigsmile.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 28, 10:08)
Arti niuniuojam  mirksiukas.gif  4u.gif
Neiseik neiseik tu is temos...
Nepaliki mergaiciu vienu...
Be taves liudnos bus visos dienos...
Robkes fanes be taves prapuls
verysad.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 28, 10:09)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif kas juokesi is mano 15 kartu??? biggrin.gif kelintas jau ziurejimas?  lotuliukas.gif

tongue.gif Čia tas pats žiūrėjimas, kurį pradėjau aną kartą rolleyes.gif doh.gif Neišeina man jam skirt daug laiko verysad.gif Tai reik SM paskaityt, tai pietus pagamint.. Šiandien ryte irgi pavyko pažiūrėti gal ..15 min. ir vaikai atsikėlė sad.gif
Atsakyti
kosmanaftikiene, o kaip tau filmas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 28, 11:16)
Daiva, o tu tokia matei?  g.gif

user posted image

Kazi is kokios cia fotosesijos...

grazi, bet nematyta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 28, 12:06)
kosmanaftikiene, o kaip tau filmas? g.gif  biggrin.gif

As trumpai, seip is pradziu buvo sunku isivaziuoti, nes palyginus veiksmo maza, toks ramus, monotoniskas. bet visumoj patiko smile.gif
bet sitoj scenoj Kristen pati kojas kilnojo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, skaitanciom klausimelis, kokias scenas dalis skaitydamos n-tajį karta preleidziate? nes nepatinka?

as pav i Saulelydzio - isleistuviu vakarelio doh.gif nu nemegstu jo iskyrus tos vietos kur Jakobas pasirodo, t.y. pokalbi Belos ir Jo perskiatau ir viskas pirmoji dalis bagita

Jaunatyje - perverciu vieta kur Bela skambina Dzesikai del kino ir viska toliau, t.y. kinas pirmas pasivaidenimas preverciamas i toliau jau skaitau nieko neperversdama nuo idejos Motociklai bigsmile.gif ir baigiu nerealiu pasimegavimu voltera ir po jos wub.gif

jazau kada as ismoksiu rasyt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 28 spalio 2010 - 12:14
Dar taip nebuvo, kad Twilight tema apacioje rasciau doh.gif
Kas cia per tylos izadus ir kam dave g.gif biggrin.gif

kosmanaftikiene, man tikriausiai todel ir patiko, kad filmas toks ...niekur neskubantis biggrin.gif

Style, trinktelk durimis dar karta ir ateik i tema...mes taves laukiame...kosmanaftikiene nuotrauku tau ides mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As visa laika viska skaitau, nieko nepraleidziu g.gif 4u.gif
Atsakyti
negaliu pasisakyt ką praleidžiu, nes antrąsyk skaičiau tik BA.
bet filmuose turiu mėgstamų ir nemėgstamų vietų. bet jau rašiau. nors filmus tik po porą kartų esu mačiusi.

plepėčiau, bet batareikų nėra, einu numigsiu. abi dukros namie, tai reta proga, kad abi užsnūdusios šiuo metu...
Atsakyti
Susiduriau su problemele, gal patarskit? blush2.gif

Man ant apatines lupos atsirado "lupu pusleline" ir tu spuogiuku yra 5 blink.gif
Tepiau tepaliuku(Acyclovir Stada), bet nepadeda jis.Tai gal jus zinot kokiu veiksmingu priemoniu? blush2.gif
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 28, 13:04)
Susiduriau su problemele, gal patarskit? blush2.gif

Man ant apatines lupos atsirado "lupu pusleline" ir tu spuogiuku yra 5  blink.gif
Tepiau tepaliuku(Acyclovir Stada), bet nepadeda jis.Tai gal jus zinot kokiu veiksmingu priemoniu? blush2.gif
Buciau dekinga 4u.gif

hmm teks laukt. Pūslelinė - greitai atsirandanti, lėtai gyjanti bėda.. Tinka visi tepaliukai su cinku.. Svarbu pastoviai tepliotis. Užjaučiu wink.gif Bjauriau yra juostinė - nugaros - pūslelinė doh.gif

Iš sagos knygų dabar nelabai ką ištinčiau smile.gif Gal kai skaitysiu sekančius kartus jau ir bus kas neįdomu ax.gif

Dabar mano muzika - Jazzu tongue.gif
Atsakyti
kaip tylu g.gif
Atsakyti