QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 28, 13:04)
Susiduriau su problemele, gal patarskit?
Man ant apatines lupos atsirado "lupu pusleline" ir tu spuogiuku yra 5
Tepiau tepaliuku(Acyclovir Stada), bet nepadeda jis.Tai gal jus zinot kokiu veiksmingu priemoniu?
Buciau dekinga

Man ant apatines lupos atsirado "lupu pusleline" ir tu spuogiuku yra 5

Tepiau tepaliuku(Acyclovir Stada), bet nepadeda jis.Tai gal jus zinot kokiu veiksmingu priemoniu?

Buciau dekinga

tie tepaliukai su acikloviru yra pagelbėjantys tik pačioj pradžioj - kartais galima spėti laiku sustabdyt, jei patepi dar tik tvinkčiojant. na, sako, kad ligai įsibėgėjus tepant tepalu stabdomas pūslelinės plitimas - galbūt. kartais būna padeda, o kartais niekas rodos nepadeda.
labai labai labai saugok tą vietą - nuplauk su muiliuku, nusausink popierine servetele (ne savo rankšluoščiu, kad paskui neužkrėstum kitų vietų) ir patepk tuo tepalu, arba užklijuok specialiu pleistru nuo puslelinės Compeed (būna vaistinėse). Pleistras skaidrus, jo beveik nesimato. kuo man patinka, kad tada lūpa nebūna šlapia ir nėra galimybės pernešti užkratą. labai svarbu neliesti rankom žaizdos, o po palietimo jokiais būdais neliesti akių, burnos, kitų organų ar kitų asmenų; nesidalinti šaukšeliais, puodeliais ir pan.. jei palieti žaizdą, skubiai plaut rankas su muilu.
nu o pleistras man todėl ir patinka, kad nešlapiuoja ta vieta ir palietus maža tikimybė dar ką apkrėsti, rodos ir tvinkčioja mažiau.
tai ką, dabar ne tik style supykusi, bet ir Arti?

mėgstu mėėėgstu mėėėėėėgstu brangakmenius, o ypatingai jaspį