Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Kokią Roberto Pattinsono savybę ar kūno vietą mielai įmontuotumėte į savo vyrą/draugą? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 27, 09:43)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif OMG..... paskutine kur guli  karsta.gif tik pazasti nuskusciau doh.gif  blink.gif bet cia never mind irnesakyk.gif

karsta.gif tai tikrai..
man pažastys dzin. Bet va parūkyt dabar labai norėčiau.... Nors 100 metų nerūkius greičiausiai bloga pasidarytų... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu va as jau gryzau
foto grozis wub.gif wub.gif wub.gif
ypac uzsispyreles blush2.gif ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nu koks grazumas tu nuotraukyciu wub.gif

Kas liecia apklausa, tai as balsavau uz MANIERAS blush2.gif
O siaip, as ir saviskiui ne karta esu sakius, kad svajoju, kad tu kaip ir Edvardas nemiegotum, o visa nakti, kol as miegu, glostytum man galva, nugara.. wub.gif wub.gif wub.gif ECH....... gan svajoti!!!!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 27, 11:43)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif OMG..... paskutine kur guli  karsta.gif tik pazasti nuskusciau doh.gif  blink.gif bet cia never mind irnesakyk.gif

Tikrai, dzin tie pazastys wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gana cia dziaugtis vien Robertu, pasidziaugiam Robsten wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 27, 10:52)
Kas liecia apklausa, tai as balsavau uz MANIERAS  blush2.gif
O siaip, as ir saviskiui ne karta esu sakius, kad svajoju, kad tu kaip ir Edvardas nemiegotum, o visa nakti, kol as miegu, glostytum man galva, nugara..  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ECH....... gan svajoti!!!!!! biggrin.gif

tai kad apklausa ne apie Edvardą, o apie Robertą - apie žmogų gyvenime. tai manieros man jo tokios šiek tiek gėjiškos, vat jos nepatinka man biggrin.gif

ir niemiegojimas ar glostymas yra ne maniera, o elgesys. manau, kad tokio puikaus elgesio (išskyrus new moon) mes visos norėtume, kaip Edvardas (ne Robertas) smile.gif
Papildyta:
Daiva, kur dingusi buvai? nejau darbas trukdė lotuliukas.gif

žinot, ką pastebėjau? neskaičiusios knygų ir pirmąsyk pamačiusios ne Twilight, o Eclipse, vienareikšmiškai yra už Džeiką. štai, kaip nevykusiai Edvardas pasirodė Užtemime, ane?
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif Arti puiki gera palata bigsmile.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 10 27, 11:08)
tai kad apklausa ne apie Edvardą, o apie Robertą - apie žmogų gyvenime. tai manieros man jo tokios šiek tiek gėjiškos, vat jos nepatinka man biggrin.gif

ir niemiegojimas ar glostymas yra ne maniera, o elgesys. manau, kad tokio puikaus elgesio (išskyrus new moon) mes visos norėtume, kaip Edvardas (ne Robertas) smile.gif

Tai va aš ilgai rinkausi kol apsisprendžiau, bo Edvardas man patinka cool.gif ir netgi labai, o va Robkė schmoll.gif nu tarkim nelabai, dar va primena tokį vieną pažystamą o jis kaip žmogus toks biški kiaulė savanaudis tai .... iš ten ir asociacijos.
Kas dėl Edvos nemiegojimo tai jo ir man patiktų tegu pirmus metus mano miegą saugo, o paskui gali ir triobą tvarkyti, aplink vaikus naktim šokinėti, bo maniškiai nu labai sunkiai naktim miega, pas mažąjį po 5-7 kartus lakstau, nu ir šiaip toks SUPRATINGAS vyras labai neprošalį, tik kaži ar per ilgą laiką tas jo gerumas neatsibostu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 10 27, 11:16)

Kas dėl Edvos  nemiegojimo tai jo ir man patiktų tegu pirmus metus mano miegą saugo, o paskui gali ir triobą tvarkyti, aplink vaikus naktim šokinėti, bo maniškiai nu labai sunkiai naktim miega, pas mažąjį po 5-7 kartus lakstau, nu ir šiaip toks SUPRATINGAS vyras labai neprošalį, tik kaži ar per ilgą laiką tas jo gerumas neatsibostu  g.gif

va va, man irgi tokia mintis... ar nesinorės po kurio laiko pas blogiuką Džeiką lakstyt biggrin.gif

taviškis vis nubudinėja? maniškė irgi. iki neseniai aš naktį dažniau pas dičkę keldavaus, nei pas mažą. bet mažoji jau ėmė neatsilikti, ėmė ir nakti valgyt prašyt. jau šiandien aš tokia kaip kuolu per galvą gavusi, apspangusi visa sėdžiu...
Atsakyti
Jooooooooooo trukdo man darbas cia rasineti, bet nieko...svarbu komandas laiku duoti ir tada jau galima temoje pablevyzgoti biggrin.gif

Robertas gejus g.gif
Nesitiki man, o ir nepanasus, bent jau ziurint jo interviu...i darba uzsuka tokie berniukai mergaites, tai jau ten elgesys doh.gif Vienas net buvo atejes su moterisku rankinuku, alia Tinkis Vinkis ir apranga jo buvo tinkanti abiems lytims, tik balsas kazkaip priverte suabejoti, kad tai mergina, nes is pradziu galvojau, kad tai ji ir kai jau, tvarkant lizinga, pateike pasa ir pamaciau varda Sergejus , tai stengiausi nesypteleti...
Patinka man Robertas ...nuo-iki biggrin.gif
O Edvardas - tobulas smile.gif
Papildyta:
Mergickos, ne i tema...
Reikia pagalbos... negeltoninu, nes apacioje prierasa ka myliu pridesiu lotuliukas.gif

Mano mazius (2matai ir 7 menesiai) pradejo ozius rodyti, bet taip jau konkreciai su visais patrepsejimais ir rekimais. Turiu toki budeli apraminti, tipo baru jo oziukus, tai jis, man juos barant rekia...klauso...rekia...klauso...apsiramina, bet visa tai labai ilgai trunka, gal sakau koki patarima mestelsite, gal koks budas yra. Tiesa, as pries visus musimus, bet matau, kad mano kantrybe tikrai ne Edvardo. Tik jis galejo Belos ten-sen kanteti. smile.gif

Myliu Kristen ir Roberta
Papildyta:
GaiLina 100 metu...kur buvai dingusi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 27 spalio 2010 - 11:57
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 27, 11:58)
Mano mazius (2matai ir 7 menesiai) pradejo ozius rodyti, bet taip jau konkreciai su visais patrepsejimais ir rekimais. Turiu toki budeli apraminti, tipo baru jo oziukus, tai jis, man juos barant rekia...klauso...rekia...klauso...apsiramina, bet visa tai labai ilgai trunka, gal sakau koki patarima mestelsite, gal koks budas yra. Tiesa, as pries visus musimus, bet matau, kad mano kantrybe tikrai ne Edvardo. Tik jis  galejo Belos ten-sen kanteti. smile.gif

mes turime kilimeli kampe ant kurio lidziame oziams issikrauti, o siap isterijos buvo bandomos rodyt tai abu su vyru ignuoruojame vedame ant kilimelio ir pasakome kai nusiramins, aiskiai pasakys ko nori ar kas yra negerai, ir klausys ka sako tetis ar mama tada jos laukiam tas fintas isdega nuo 2,35 metu
rekdavo iki uzkimimo doh.gif kaimyne yra atejusi lotuliukas.gif ziureti ka su vaiku darome lotuliukas.gif

teko parduotuveje geras 30 min stoveti, o ji ant zemes draskesi reke kasko ten norejo as pasakiua ne, paskui ta pati finta su tevu isbande ir rezultatu negavo kokiu norejo tai baigesi lotuliukas.gif o mociutes neatlaike tai po siai dienai mergina gauna ko nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, likau pamaloninta, kad pastebėjot. ;D Niekur nedingau, tik buvau savo Edwardą atradus, bet dbr manau, kad linksiu prie Jacobo. ;D Buvau net kokius 3 mėnesius išvis į šią temą neužsukus, bet per atostogas kažkaip nelabai yra ką veikti, tai nutariau jus aplankyti. ;D
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 27, 14:07)
teko parduotuveje geras 30 min stoveti, o ji ant zemes draskesi reke kasko ten norejo as pasakiua ne, paskui ta pati finta su tevu isbande ir rezultatu negavo kokiu norejo tai baigesi  lotuliukas.gif  o mociutes neatlaike tai po siai dienai mergina gauna ko nori  lotuliukas.gif

As butent parduotuveje apturejau ta malonuma doh.gif
Reke su trepsejimais gal 5 minutes. Priejo prie manes moteriske ir kai pradejo ant manes saukti, kad as negaliu savo vaiko nuraminti, kad ja tas vaikas nervuoja...maniskis dar garsiau pradejo zviegti...o as stoviu ramiai ir laukiu, o viduje taip kunkuliuoja doh.gif ir nezinau ka daryti...nusileisiu, tai tada mano vyrutis tikrai pakartos savo atradima,noredamas gauti ko nori, bet ir moteriske saukia ant manes...oi buvo tai buvo...atsisukusi pasiuliau moteriskei eiti prie Seimo parekti, o pati, palikusi vezima, vaika uz pakarpos ir is parduotuves.
Galvojau pridusinsiu ir ji ir ta moteri biggrin.gif
Kilimelis liuks mintis...reikes pabandyti 4u.gif

Myliu Kristen ir Roberta
Atsakyti