Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(edituke @ 2010 10 27, 16:06)

a kodel dextera?

mergikes,nu gelbekit kas nors su darbo kambariu doh.gif na ka ten galima sugalvoti... g.gif man i galva tik dryziai ir visokios nesamones lenda doh.gif o meistrai jau klibina,klausia ar bus tapetai,ar dazomus klijuoti doh.gif svetainej ir virtuvej- valgomajam dazysiu- nes nieko nebesugalvoju daugiau, sake jei sugalvosiu koki tapeta deti tai paskui priklijuos doh.gif

as,optimiste,zadu deti medziagines romanetes ar austrijites ant virtuves lango g.gif blush2.gif atkalbekit kol dar laikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 27 spalio 2010 - 15:19
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 27, 16:56)
Papildyta:
aciu  4u.gif  meginsiu ziureti kas cia per filtrai,o kas pardavejas  lt gal zinai?
Papildyta:
ir dar atlikom nezmoniskai dideli darba  biggrin.gif MB pagaliau "issirinko" hihihi.gif plyteles savo voniai  thumbup.gif jam nuo to plyteliu kiekio net galva buvo pradeje skaudeti  doh.gif tai sake viskas, daugiau tu manes net nemegink klausti nei apie spalvas nei apie tapetus ar plyteles name  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

uzklausiu is kur emem

QUOTE(Simonne @ 2010 10 27, 16:58)
Asmeniškai man vertikalios žaliuzės tai ofisu dvelkia  schmoll.gif , bet kad tokia priežiūra paprasta tai žinoma pliusas
Papildyta:
Ziviliuke, kada planuojat keltis, kad jau virtuvinį žiūrinėjies  ax.gif

QUOTE(edituke @ 2010 10 27, 17:06)
ofisas.........
dextera  smile.gif
a vot ir man  smile.gif

Aisku horizantalios simta kart graziau ir jaukiau. 4u.gif
Taciau ir vertikalais galima pasidaryti jaukiau: deti keleta spalvu, ar apacia daryti nelygiai.
Nors ir nelabai gerai matosi, idedu parodyti kaip kazkada bute turejom pasidare.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 27 spalio 2010 - 15:14
QUOTE(sania @ 2010 10 27, 11:31)
Radau kazka parasyta: A-Star 18ED. Pas mus amerikietiskas. Vyras sake panasiu yra ir kinietisku.

QUOTE(sania @ 2010 10 27, 16:14)
uzklausiu is kur emem

http://www.pribus.lt...duktas.php?id=3

sitoks? buvau as pribuse, tai ten kazkaip idomiai su tais kinietiskais -amerikietiskais filtrais gaunasi.... g.gif
Papildyta:
Ziviliuke, tas kvarcinis stalvirsis tai tas lietas?kiek metru tau skaiciavo 5500 ir kur? man paciai galvos skausmas virtuvinis greit bus doh.gif net nebezinau nei kokio nei kokiu spalvu noriu.... net pradedu galvoti,kad stiklo tarp spinteliu ir stalvirsio nebenoriu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 10 27, 17:03)
Simonne, virtuvinį planuojame dėl to, kad reikia apsispręsti dėl šildomų grindų ploto virtuvėje (kaip žinia, po spintelėmis nereikia šildymo), dėl ventiliacinių angų, vandentiekio įvadų, elektros ir t.t.
O kaip Jums sekasi? smile.gif

Mum jau padarė laiptatakį, o MB duodasi su žemėm (RK vyro pagalba 4u.gif ), o aš bandau pamatyti viziją kaip visa tai turi atrodyti lotuliukas.gif
Jau pradedu pavydėti visiem pas ką sklypai lygioj vietoj, nes tas kalnas tai jau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 10 27, 16:37)
Mum jau padarė laiptatakį, o MB duodasi su žemėm (RK vyro pagalba  4u.gif ), o aš bandau pamatyti viziją kaip visa tai turi atrodyti  lotuliukas.gif
Jau pradedu pavydėti visiem pas ką sklypai lygioj vietoj, nes tas kalnas tai jau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

didelis pas jus kalnas?
mes kalne statomes ir ne vaikiskas musiskis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 27, 15:34)
Ziviliuke, tas kvarcinis stalvirsis tai tas lietas?kiek metru tau skaiciavo 5500 ir kur?

Taip, lietas - kvarcinis (ne dirbtinis akmuo) apie 4m. Alante, bet paieškos vyksta ir kitur ax.gif

Simonne, pas mus irgi sklypas su nuolydžius, šiaip turiu viziją, bet nežinau ar pavyks įgyvendint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 10 27, 17:45)
didelis pas jus kalnas?
mes kalne statomes ir ne vaikiskas musiskis  unsure.gif

pas mus tarp galinio sklypo taško ir priekinio skirtumas apie 1,5 m

tai čia prie kurių: prie didelių ar prie mažų kalnų g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 10 27, 16:50)
pas mus tarp galinio sklypo taško ir priekinio skirtumas apie 1,5 m

tai čia prie kurių: prie didelių ar prie mažų kalnų  g.gif  lotuliukas.gif

prie mazu biggrin.gif
musu dideliam kalne, net nzinai kaip cia nupasakoti kokiam blush2.gif nu albumuke foto matosi, uzlipus i sklypo virsu kur palieka namas.

mazdaug vizija kaip turetu atrodyti as turiu, tik nezinau ar pavyks tai igyvendinti doh.gif nes grunto mums reikes LAAAAAAAAAAAAAAABAI daug rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonne @ 2010 10 27, 16:50)

paziurejau foto, dar cia ne kalnas pas jusu irnesakyk.gif kalniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 27, 17:13)
a kodel dextera?

mergikes,nu gelbekit kas nors su darbo kambariu  doh.gif na ka ten galima sugalvoti...  g.gif man i galva tik dryziai ir visokios nesamones lenda  doh.gif o meistrai jau klibina,klausia ar bus tapetai,ar dazomus klijuoti  doh.gif  svetainej ir virtuvej- valgomajam dazysiu- nes nieko nebesugalvoju daugiau, sake jei sugalvosiu koki tapeta deti tai paskui priklijuos  doh.gif

as,optimiste,zadu deti medziagines romanetes ar austrijites ant virtuves lango  g.gif  blush2.gif  atkalbekit kol dar laikas  4u.gif

Del darbo kambario. O gal dazyk lygia spalva ir viskas. Gal kokiai sienai ivesk tamsesni ar ryskesni tona (pvz. toki kuris pas tave dominuos visame interjere, gautusi vientisumas). Nes man kazkaip darbo kambarys asocijuojasi su daug knygu lentynose. O knygos lentynose jau gaunasi margumynas. g.gif

Del virtuves "rubeliu", nemanau, kad blogai bus romanetes ar austrijietes. Mama turi...nei apsitasko nei ka. Nes manau vis tiek pakelusi nors iki puses lango laikysi pagrinde, jei ypac per langa matysi ivaziavima i kiema g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 27, 16:13)
a kodel dextera?

mergikes,nu gelbekit kas nors su darbo kambariu  doh.gif na ka ten galima sugalvoti...  g.gif man i galva tik dryziai ir visokios nesamones lenda  doh.gif o meistrai jau klibina,klausia ar bus tapetai,ar dazomus klijuoti  doh.gif  svetainej ir virtuvej- valgomajam dazysiu- nes nieko nebesugalvoju daugiau, sake jei sugalvosiu koki tapeta deti tai paskui priklijuos  doh.gif

as,optimiste,zadu deti medziagines romanetes ar austrijites ant virtuves lango  g.gif  blush2.gif  atkalbekit kol dar laikas  4u.gif

pigiau zinok, ir vieni skaiciuoja kaina uz begini metra kiti uz kvadrata, reik abejus kviestis ir tada suzinosi kur pigiau. tik dextera ima 20 lt uz atvaziavima, o pvz. Lauresta 50, dar......Lauresta daugiau nuolaidu reklamina, bet tik keliom ten spalvom jei jos tiks puiku, zodziu perki preke mokek ja issirinkt smile.gif

indruciuk sakau visa laika galvojau kad virtuveje bus romanetes, bet kai issikvieciau zmogu jas daranti paaiskino kaip jos pas mane atrodys, tai fantazija atsoko, manau kai tau jau reiks issikviesi ir ziuresi - galimas dalykas ar nea smile.gif

QUOTE(sania @ 2010 10 27, 16:14)
Aisku horizantalios simta kart graziau ir jaukiau. 4u.gif
Taciau ir vertikalais galima pasidaryti jaukiau: deti keleta spalvu, ar apacia daryti nelygiai.
Nors ir nelabai gerai matosi, idedu parodyti kaip kazkada bute turejom pasidare.
user posted image

as gal kad kabinete darbo i jas prakstiskai visada ziuriu, tai va man jos giliai igryse biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kiek mokėjot už stogo pakalimus (darbą)?
Atsakyti
gal kas murininkus rekomenduotu? paziurejau sarasa, tai butent murininku nera... turime vienus, bet jau uz darba praso... uz 1 m3 fibo blokeliu mura 80 lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 27 spalio 2010 - 18:44