Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(ausra101 @ 2010 10 28, 11:58)
imesiu biski reklamos  mirksiukas.gif
mano svogeriukas uzsiima tuo, visada turi berziniu, azuoliniu ir viosokiu kitokiu malku  biggrin.gif 
issamesne info tel 861444484 Antanas

o sausų ar turi?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 10 28, 12:26)
o sausų ar turi?

klausiau, sake pasakyti kiek reiketu, galetu ir sausu padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 10 27, 22:39)
man sitas variantas grazus
user posted image

aciu 4u.gif
cia musu namo dvynio darbo kambario interjero fragmentas biggrin.gif grazu, bet pas save nenoriu blush2.gif galvoju daryti kaip cia:
user posted image
langas pas mus taip pat kampinis, grindys truputi sviesesnes bus, kambarys sauletas nuo pat ryto iki vakaro- gal nebus per tamsu g.gif vat tokius nuziurejau tapetus:
user posted image

QUOTE(dier @ 2010 10 28, 11:04)
Sveikos mergaites, norejau paklausti kokie pas jus vedinimai? As norejau visak suvedzioti i kaminelius ir psio, bet meistrai klausia, o koks bus oro padavimas? As maniau, kad uztenka pradaryti langus, padaryti mikro ventiliacija, bet jie sako kad ne... Rekuperatoriaus nenoriu, o ir pinigu tam nera...
siandien pas mumi betonuoja gerasias grindis, tai jau bus vaizdelis geresnis  ax.gif

o ka jie siulo? pas mus i kaminukus, o miegamajam kadangi per ilgas kanalas gautusi, tai i siena padarytas g.gif padavimui nieko nedarem, jei matysim,kad su langais neissiverciam,tai desim kitais metais arba i langus tas orlaides, arba i sienas g.gif
Papildyta:
na jau apie tai buvo kalbeta, bet gal kas "svieziai" daretes laiptu pakopas? Kokias, kur uz kiek ax.gif blush2.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE('RK' @ 2010 10 27, 21:41)
-O as tepiau spakli ant lubu visa diena ir rytoj tepsiu  tongue.gif . Nieko sunkaus, tik letai vykstantis darbas doh.gif

-Mes desim horizontalias zaliuzes visur, placias rolleyes.gif

na dazymas ne spakliavimas, bet po talkos pas draugus sekancia diena labai rankos skaudejo ir kakla doh.gif
- o ne gaila "languotus" langus uzdengti zaliuzem g.gif man tie suskirstyti langai tokia puosmena, as net dieninem uzuolaidom ju neslepciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 28, 13:54)
o ne gaila "languotus" langus uzdengti zaliuzem  g.gif man tie suskirstyti langai tokia puosmena, as net dieninem uzuolaidom ju neslepciau  ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
as ir labai noriu languotu langu, sakiau tiesiog salia kabinsiu kazkokia lengvai krentancia uzuolaida, bet jokiu sunkiu nepermatomu uzdangalu schmoll.gif miegamajam romanete arba roletus, kad nuo saules apsiaugoti ir viskas
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 10 27, 18:15)
Del darbo kambario. O gal dazyk lygia spalva ir viskas. Gal kokiai sienai ivesk tamsesni ar ryskesni tona (pvz. toki kuris pas tave dominuos visame interjere, gautusi vientisumas). Nes man kazkaip darbo kambarys asocijuojasi su daug knygu lentynose. O knygos lentynose jau gaunasi margumynas. g.gif

Del virtuves "rubeliu", nemanau, kad blogai bus romanetes ar austrijietes. Mama turi...nei apsitasko nei ka. Nes manau vis tiek pakelusi nors iki puses lango laikysi pagrinde, jei ypac per langa matysi ivaziavima i kiema g.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(edituke @ 2010 10 27, 19:25)
pigiau zinok, ir vieni skaiciuoja kaina uz begini metra kiti uz kvadrata, reik abejus kviestis ir tada suzinosi kur pigiau. tik dextera ima 20 lt uz atvaziavima, o pvz. Lauresta 50, dar......Lauresta daugiau nuolaidu reklamina, bet tik keliom ten spalvom jei jos tiks puiku, zodziu perki preke mokek ja issirinkt  smile.gif

indruciuk sakau visa laika galvojau kad virtuveje bus romanetes, bet kai issikvieciau zmogu jas daranti paaiskino kaip jos pas mane atrodys, tai fantazija atsoko, manau kai tau jau reiks issikviesi ir ziuresi - galimas dalykas ar nea  smile.gif

Aciu 4u.gif
as dexteros turiu bute roletus jau 10 netu- tai kokybe nesiskundziu thumbup.gif
o gal netycia prisimeni kokio ilgio gali buti placiausi kasetiniai ruletai? as noreciau daug kur deti nuo saules,o naktines uzuolaidas tai tik del "vaizdo" blush2.gif
o kaip jos pas tave atrodys blink.gif kas ten negerai? tarpas tarp lubu ir lango per mazas? tipo prasides nuo pat lubu? tai galima i anga deti tada g.gif

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 28, 14:43)
o gal netycia prisimeni kokio ilgio gali buti placiausi kasetiniai ruletai? as noreciau daug kur deti nuo saules,o naktines uzuolaidas tai tik del "vaizdo"  blush2.gif
o kaip jos pas tave atrodys  blink.gif kas ten negerai? tarpas tarp lubu ir lango per mazas? tipo prasides nuo pat lubu? tai galima i anga deti tada  g.gif

oi zinok neatsimenu, nes kvieciau jau konkreciam matavimui, net neklausiau apie didziausius
pas mane nera tarpo tarp lango i rema kad jos detus i ta tarpa, todel detusi ant sienos jau pacios virs lango, o kadangi tvirtinasi 30 cm aukscio tai man taip aukstai tokia berisybe, nu zodziu tikrai tikrai romaneciu pas mane negali butu nes det del to kad jos grazios - nennoriu, noriu det kad visuma butu grazi, o taip nesigauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 10 28, 14:49)
pas mane nera tarpo tarp lango i rema kad jos detus i ta tarpa, todel detusi ant sienos jau pacios virs lango, o kadangi tvirtinasi 30 cm aukscio tai man taip aukstai tokia berisybe, nu zodziu tikrai tikrai romaneciu pas mane negali butu nes det del to kad jos grazios - nennoriu, noriu det kad visuma butu grazi, o taip nesigauna  smile.gif

tai vistiek nesuprantu kaip kas pas tave ten negrzaziai gaunasi:
vat cia virs lango,man grazu:
user posted image
man negrazu,kada buna labai skirtingos spalvos sienos ir romanete ir romanetes dedasi nuo pat lubu....

ir dar i uzuolaidu tema ax.gif man tokie "karnyzai" grazu uzuolaidoms ir romanetems :ax wub.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 28 spalio 2010 - 14:24
QUOTE(dier @ 2010 10 28, 10:04)
Sveikos mergaites, norejau paklausti kokie pas jus vedinimai? As norejau visak suvedzioti i kaminelius ir psio, bet meistrai klausia, o koks bus oro padavimas? As maniau, kad uztenka pradaryti langus, padaryti mikro ventiliacija, bet jie sako kad ne... Rekuperatoriaus nenoriu, o ir pinigu tam nera...
siandien pas mumi betonuoja gerasias grindis, tai jau bus vaizdelis geresnis  ax.gif

ar susimokejot zemes mokescius uz savo sklypukus? ar nepamirsot? kad paskui delspinigiu nepriskaiciuotu... rupinuosi jusu finansais  tongue.gif

O kodel nenorit rekuperacinio,nes mes apie ji galvojam g.gif ?
O del zemes aciu uz priminima,reiks pasiziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 28, 15:03)
user posted image
man negrazu,kada buna labai skirtingos spalvos sienos ir romanete ir romanetes dedasi nuo pat lubu....

man rodos tu nebesigilink biggrin.gif man pridejo maketa, nepatiko ir baigta biggrin.gif negrazu buvo......
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 28, 16:03)
user posted image

ir dar i uzuolaidu tema ax.gif man tokie "karnyzai" grazu uzuolaidoms ir romanetems  :ax wub.gif :
user posted image
user posted image

Atvirai pasakius tai man kaip pirmam variante, tai nelabai graziai ziurisi. Tokiam baltam fone-ruda deme biggrin.gif Siaip man graziausiai ziurisi elementariausios dienines ir naktines uzuolaidos. O visos romanetes ir kazkas dar panasaus man nelabai. TAciau virtuveje jos manau yra gera iseitis, bet sveteineje, miegamajame tai ... schmoll.gif

Indruciukas su tais tokiais karnizais gana idomiai ziurisi. Bet siame pvz. man taip "sunkiai" atrodo. Gal viskas priklauso nuo audinio spalvos g.gif
Papildyta:
QUOTE('RK' @ 2010 10 27, 22:41)
Mes desim horizontalias zaliuzes visur, placias rolleyes.gif

Kaip jau merginos ir minejo gaila butu uzdengti tokius langus su zaliuzem. smile.gif Taciau man labai grazu kai deda horizontalias zaliuzes ir plius naktines is sono. As labai norejau taip pas save svetaineje, bet butume labai mazai gave svieso doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 28 spalio 2010 - 16:32
QUOTE(ilona_24 @ 2010 10 28, 15:14)
O kodel nenorit rekuperacinio,nes mes apie ji galvojam  g.gif ?
O del zemes aciu uz priminima,reiks pasiziuret  4u.gif

neturim 10000 vedinimui ax.gif

INDRUCIUK, nu ka jie siulo-rekupa, aereco, bet tas aereco(ar kaip ten) irgi neaisku kiek veiksmingas (taip jie sake)sako, kad kartai ir orlaides ir tos groteles ziema apsala doh.gif ... vienu zodziu, nebezinau doh.gif
as tai linkusi tik isejimus daryti i lauko, o padavimus oro per langus(mikro ar vedinimas praverus)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 28 spalio 2010 - 18:38
QUOTE(edituke @ 2010 10 28, 15:38)
man rodos tu nebesigilink  biggrin.gif  man pridejo maketa, nepatiko ir baigta  biggrin.gif negrazu buvo......

kaip pasakysi mirksiukas.gif
Atsakyti