QUOTE(sirdukas0325 @ 2010 10 28, 21:51)
jungiuos jungiuos

statomes Stanciu km. cia tarp Kalotes ir Kretinales, netoli golfo aikstyno. Dabar irenginejam vidu, lauko apdaila baigta. Isikelti labai jau noretumem pavasari, norejom iki kaledu, bet biski uzvelavom su darbais tai niekaip nespesim. Dabar kaip tik prasidejo visi "dizaininiai" reikalai, tai galva jau paskauda truputi

Buvau ir as ten bangu g. bet mums tinkama kapsule brangoka buvo, apie 7000 lt, kazkaip nelabai mes nusiteike tiek moket uz kapsule, tai vis ieskome. Nes mums ne visos tinka, ismatavimai riboja, nedidelios reikia.
Cia gal nuo Palangos kelio netoli, po desine, o kvartalas prie upelio?
Su statybom visada viskas veluoja
QUOTE(ilonux @ 2010 10 29, 07:21)
Nu va, tapai darbo liaudies atstove

Man špakliavimas atrodo pats baisiausias darbas, atrodo geriau jau mūryčiau
Ar ilgai ruošiesi špakliuot? Kitą savaitę pati užeisiu pasižiūrėt, gal net su fotoaparatu

Šią esam išvažiavusios visos merginos, palikom tėtį vieną su darbų, kuriuos reikia nuveikti sąrašu. Vienas iš jų - pakabinti miegamajam lempas, pirkom papigiaja ermitaže, bet visai neblogos. Už pakabinama ir dvi ant spinteliu pastatomas sumokejom apie 300 Lt, o be nuo laidos vien pakabinama daugiau kainavo

Dar maximos pinigėlių pridėjom...
Tai ir kaimynas sake, kad baisiausias darbas tas spakliavimas... O teks patiems visa nama isspakliuot

, speju kad ne viena ir ne du menesius tai truks... Darbuosimes issijuose jauciu iki vasaros
O kodie su fotoparatu uzeisi

?
Idek veliau kokia foto lempu i albuma
QUOTE(dier @ 2010 10 29, 08:53)
jau man galva istino nuo to vedinimo
Statybu be galvos tinimo nebuna, deja