man žiauriai patinka kelionės automobiliu...važiavom į slovakija, čekija....nesigailiu nei dėl nieko....į slovakija važiavau 12 sav. nėštumo tai ir į kalnus kopiau ir vairavau ir tikrai nieko, ten oras nuostabus ir daug mažiau pykino

Viską skaičiavau ir galiu pasakyti, kad mes keturiese (neskaitant to kur pilveli buvo), tai yra du suaugę vyrai , vienas vaikas 10 metų ir aš išleidome -2000 litų ( čia absoliučiai už viską - maistą, kurą, apgyvendinimą, ekskursijas , lauktuves). Automobilis- benzinas 1.8, bmw. Gyvenom kaimo turizmo sodyboje (viešbutyje).
Papildyta:papildau į slovakija važiavom pernai, o šią vasarą pamynėm tradicijas iš išskridom į turkija , alanija per pačius karčius su 7,5 mėn. kūdikiu. Nesu išlepusi ir panašiai, bet atostogos buvo šiaip sau...jau pirmą dieną virdužemio jūroje įmerkęs kojytes kūdikis gavo jūros vandens į akytes , o vanduo tai žymiai sūresnis nei baltijos jūroj, tai daugiau tiesiog nebeįkišom. Tyreles vežiausi savo , tai nuolat su spirale kaitinau vandeni ir jas šilčiau...vaikas neopratęs prie tyrelių tiesiog nenorėjo valgyti...ekskursijos buvo ir vienos per akis - plaukėme laivu po viduržemio jūra, tai patikėkit manimi visą dieną , laivas siubuoja, vaikas nori ropi su vyru pasikeisdami ant rankų tai "nusikalėm kaip šunys" ir vaikas tapo irzlus, nes pamiegoti neįmanoma visi šukauja, o dar kažkokie pagiringi lenkai per nuolat vėmė per laivo kraštą

...žodžiu man turkija paliko slogų įspūdį...