Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

g.gif mokausi tvardytis ir buti rami, nes jis kaip vienuolis budistas - niekas jo is kantrybes nevaro, sau ramiai gyvena ir del nieko nesijaudina doh.gif nes as tai nervu kamuolys doh.gif absoliuciai del visko nervuojuosi, net del sleivo sumustinio ar netinkamao puodelio kavai doh.gif

is jo ismokau kalbos ir vairuoti automobili.

dar labai noreciau ismokti dziaugtis gyvenimu ir i viska ziureti pozityviai. Dabar man sunkus periodas ir as visas spalvas sutirstinu, atrodo tuoj viska trenksiu, mesiu, iseisiu ir nebaigsiu pradetu darbu doh.gif tai mokausi, kaip net ir pacios blogiausios situacijos ispausti kazka gero, arba bent tapti stipresne thumbup.gif teorija jau ismokau thumbup.gif na bet praktikoj pritaikyti tokia gyvenimo filosofija verysad.gif
Atsakyti
perskaičiau atsitiktine tvarka pasitaikiusius postus ir beveik visos na 95 proc. kaip viena giedat, kad iš vyro išmokot susitvardymo, pozityvaus mastymo ir blą blą, čia ką vienos isterikės?
Ar vyrus gavot kaip Sokratus, kurie kenčia savo Ksantipes iš serijos jei išmoksiu pakest ją, tai pakesiu viską bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 06, 09:07)
Ar vyrus gavot kaip Sokratus, kurie kenčia savo Ksantipes iš serijos jei išmoksiu pakest ją, tai pakesiu viską  bigsmile.gif

Nepatikesi lotuliukas.gif maniskis pries dvi savaites man taip pasake smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 06, 09:07)
perskaičiau atsitiktine tvarka pasitaikiusius postus ir beveik visos na 95 proc. kaip viena giedat, kad iš vyro išmokot susitvardymo, pozityvaus mastymo ir blą blą, čia ką vienos isterikės?
Ar vyrus gavot kaip Sokratus, kurie kenčia savo Ksantipes iš serijos jei išmoksiu pakest ją, tai pakesiu viską  bigsmile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
o as is savo vyro nieko neismokau, sakyciau gyvenimas kartu idave nauju igudziu kiek man, tiek ir jam.
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 10 06, 00:06)
g.gif  mokausi tvardytis ir buti rami, nes jis kaip vienuolis budistas - niekas jo is kantrybes nevaro, sau ramiai gyvena ir del nieko nesijaudina doh.gif  nes as tai nervu kamuolys doh.gif  absoliuciai del visko nervuojuosi, net del sleivo sumustinio ar netinkamao puodelio kavai doh.gif

is jo ismokau kalbos ir vairuoti automobili.

dar labai noreciau ismokti dziaugtis gyvenimu ir i viska ziureti pozityviai. Dabar man sunkus periodas ir as visas spalvas sutirstinu, atrodo tuoj viska trenksiu, mesiu, iseisiu ir nebaigsiu pradetu darbu doh.gif  tai mokausi, kaip net ir pacios blogiausios situacijos ispausti kazka gero, arba bent tapti stipresne thumbup.gif  teorija jau ismokau thumbup.gif  na bet praktikoj pritaikyti tokia gyvenimo filosofija verysad.gif

Gal susipazinote vairavimo kursuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2009 09 13, 21:47)
nesikeikti  lotuliukas.gif
nerukyti, su visais sveikintis, nesioti sijonus, ir apskritai ismoke kulturos  lotuliukas.gif

O aš kaip tik išmokau nusikeikti lotuliukas.gif . Iki sutinkant MB tikėjau, kad keiktis negražu. tongue.gif
Atsakyti
kantrybes, didesnio pasitikejimo savimi, geriau vaiuoti automobili ax.gif
Atsakyti
Ismokau kurybines netvarkos namuose smile.gif
Atsakyti
išmokau įjungti dvd biggrin.gif
Atsakyti
Is savo vyro ismokau daugiau mastyti ir apmastyti.
Atsakyti
Ale rupus miltai,saldus kleckai!Cia gal as kokia netikus,kad nieko neismokau is savo vyro?!Nesakysiu gi,kad vyras netikes,a ne?..Ar labai jau ten reikia seimoj supanaset ir viska moket,ka ir vyras? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipiraite7: 14 spalio 2009 - 23:23
Labai daug teorinių ir praktinių dalykų apie krepšinį biggrin.gif
Atsakyti
Išmokau ant kompų pasileist žaidimus, ten nucracint ir pan biggrin.gif O šiaip nelabai ką.. ax.gif Abu šio bei to mokomės vienas iš kito, tik jis iš manęs labiau rolleyes.gif
Atsakyti