Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

Dėl vienos neatsakingos mergaitės, pas mane atkeliavo 9 pelės. Visos patelės. Dvi maždaug 1mėn amžiaus, o kitos apie 3-4mėn. Viena jau matosi, kad nėščia. Tai va, šią savaitę turėtų būti pagausėjimas. Jau galima rezervuoti peliukus. Mamytė(kai nebemaitins mažylių) ir kitos pelės(kitą arba dar kitą savaitę, kai būsiu tikra, kad jos ne nėščios, išskyrus mažąsias, jos tikrai nesilaukia ir jau dabar gali keliauti) taip pat ieško naujų namų. smile.gif Labai ieškomi geri ir atsakingi žmonės, kurie priimtų į savo šeimą šiuos mažus fainuoliukus.

Gal šiandien sumesiu savo didelės šeimynos nuotraukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2012 04 24, 23:11)
Bandykit parduot arba mainyt bent i koki sokoloda...kitu atveju yra gresme but sumaitintiems. Kas nores, nebus gaila tu keliu uz viena peliuka..beje, geriau primygtinai siulyt abu kartu  4u.gif

tegul tik kas nors suvalgo mano peliukus,tada as juos suvalgysiu!!! bash.gif
laaabai aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Tas tiesa, kad reikia bent po kelis litus pardavinėt, arba pvz keist peliuką į pora pakių kraiko arba maisto pelėms, nes žmogui kuris tikrai nori augintinio, tai nebus problema, o žmogui, kuris šeria savo roplius pelėm, kokie 7lt už pelytę dažnai jau yra brangu. Ir dar man labai nepatikimai atrodo žmonės, kurie iškart rašo "sveiki, norim jūsų pelyčių, kur gyvenat ?" Nei kuo pasidomi, nei kokio amžiaus, nei lyties, tai iškart galvoju, kad maistui.
Savo peliukų irgi nė už ką maistui neatiduosiu gun_bandana.gif
Beje, gal norit padėt sugalvoti vardus 7 pelytėms ? Dvi mano senbuvės yra vardu Ferrero ir Indonezija. Tai va, ir šitoms norėčiau kažko tokio įmantresnio "Rudė" ar "Margė" man netinka. biggrin.gif
Yra trys juodai baltos, dvi rudai baltos ir dvi visiškai baltos. smile.gif

Dvi visiškai baltos jau gavo vardus - MiniMe ir MiniYou. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 25 balandžio 2012 - 19:57
Laba diena. 4u.gif
Dairausi jūsų temoje, nes galvoju dukrai gimtadieniui padovanoti pelytę. Turim namuose kalytę, katę ir katiną, bet augintinių niekada ne per daug, ypač, kai jie mylimi.
Atsakyti
Oj, augintinių tikrai niekada ne per daug. biggrin.gif
jei jūs Vilniuje, tai aš už simboline kainą parduodu pelytes. ir jei neskubat, tai savaitės bėgyje turėtų gimti nauja peliukų vada. visi gyvūnai bus prižiūrėti ir draugiški. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 04 26, 10:14)
Oj, augintinių tikrai niekada ne per daug. biggrin.gif
jei jūs Vilniuje, tai aš už simboline kainą parduodu pelytes. ir jei neskubat, tai savaitės bėgyje turėtų gimti nauja peliukų vada. visi gyvūnai bus prižiūrėti ir draugiški. smile.gif

Dukros gimtadienis gegužės 10 d.
Kokio didumo tos pelytės? Nusižiūrėjau labai simpatišką narvuką.
Atsakyti
Na iki gegužės 10 nauji peliukai dar negalės keliaut namo.
Va sudėsiu kelių pelyčių foto:

Pati mažiausia, apie 1mėn pelytė. Mergytė.
user posted image

Kita mažylė, irgi apie 1mėn. Bet šiuo metu radau pas ją neaiškų darinį ant nugarytės, tai kol neišsiaiškinsiu kas ten, į naujus namus negali keliauti. smile.gif
user posted image

Čia vyresnė, apie 2mėn mergytė. smile.gif
user posted image

Čia laaaabai ramaus charakterio mergaitė. Tokios ramios pelės dar nesu mačius. Apie 3-4mėn.
user posted image

Šios dvi mergaitės yra vyriausios, joms apie 7mėn. Mano numylėtinės, atiduosiu tik laabai geriem žmonėm, ir tik kartu.
user posted image
user posted image

Ir čia dvi sesutės, baltos raudonom akim. Daugeliui nepatinka tos raudonos akys, bet pagal charakterį man šios peliukės pačios fainiausios. biggrin.gif ~3mėn.
user posted image
user posted image
Atsakyti
kokios grazios tos tamsios vienspalves mergytes wub.gif
Atsakyti
Gražios, bet reikia nepamiršti, kad joms jau apie 7-9mėn, o pelytės iš viso gyvena apie 1,5-2 metus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 04 27, 07:14)
Gražios, bet reikia nepamiršti, kad joms jau apie 7-9mėn, o pelytės iš viso gyvena apie 1,5-2 metus. smile.gif

Mes esam turėję ir žiurkėnų, ir jūrų kiaulyčių... Kaip paskui būna sunku su jais atsisveikinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 04 27, 08:14)

Tas trumpas amzius ir dar vyrelesnis gyvuliukas savotiskas "privalumas", kai zmogus, o ypac vaikai nera tikri del savo apsisprendimo laikyt kazka...O pelytes gana nepretenzingi gyvunai, laikant ne po viena nebutina ten joms labai demesi rodyt, tik maista ir gyvenama aplinka suteikt tinkamus.
O tos jusu vyrelesnes pelytes ar ne is Deko peliu? Beje, uzmaciau ten keistoka dalyka ju FB foto albumely...pelytes isskirtinai bendruomeninis gyvuliukas, vietos uzima nedaug, o va zmones kaip tik jas labai daznai laiko po viena...
Atsakyti
Planuoju pirkti 2-3 pelytes, mano namuose net katės dvi, kad smagiau būtų...
Atsakyti