Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 27, 10:41)
Planuoju pirkti 2-3 pelytes, mano namuose net katės dvi, kad smagiau būtų...

Puikus pasirinkimas thumbup.gif Tik ivertinkit narvelio plyseliu ploti - mazi peliukai yra labai mazuciai ir jie is tradiciniu ziurkenu narveliu pabega...reik arba papildomu tinkliuku aptraukt, arba dar geriau akvariume laikyt - ir nepabega, ir graziau ziurisi ir valyt patogiau.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 27 balandžio 2012 - 09:54
Is akvariumo kates isszvejos,nebent kazkuo uzdengti g.gif

O del pelyciu amziaus ir as ta pati pagalvojau,kad vyresnes net geriau...Nes vaikams viskas taip greit atsibosta...Va,ir as dabar jau pati priziuriu visa musu armija verysad.gif
Bent jau maniske turbut kitaip isivaizdavo ta peliuku auginima...Manau,vaikui reikia kazko didesnio,kad galetu pasiglostyt,paleist ant zemes palakstyt,kas kvieciamas sugriztu ir netektu paskui namie saldytuvo stumdyt,norint augintini iskrapstyt mirksiukas.gif

Beje,Shirbake,kas ten per darinukas pas jusu pelyte ant nugaros?
Rasiau,kad maniskes buvo isplikusios,tai kai nuejau i vet vaistine vaistu nuo parazitu,paaiskino,kad saulegrazose ir moliugu seklose taip pat laaaabai daug baltymu...zodziu,palepinau doh.gif dabar jau kailiukas savo vietoje thumbup.gif

Pasidalinsiu ir as savo groziu nuotraukelem ax.gif kazko siandien vel Fotki.com bludija,negaliu foto ikelt doh.gif na,kam idomu,pasiziurekit mirksiukas.gif

http://public.fotki....utte1/peliukai/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elaine: 27 balandžio 2012 - 10:39
Mano pelytės ne iš dekopelių. Tai jei amžius negasdina, gatit imt. smile.gif
Darinys ant nugaros tai lyg kokia pūslė. Su mityba nieko bendro, kažkas rimto, bijau kad auglys nebūtų.
Atsakyti
Dalis mano kompanijos. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O čia nėštukė, bet kurią dieną laukiam pagausėjimo. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai simpatiškos thumbup.gif
Atsakyti
Gal prisipažinsit, kuri iš forumiečių laukiat peliukų iš mano nėštukės vados ? 4u.gif
Jei tik teisingai supratau ir tai žmogus iš SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 04 28, 21:07)
Gal prisipažinsit, kuri iš forumiečių laukiat peliukų iš mano nėštukės vados ?  4u.gif
Jei tik teisingai supratau ir tai žmogus iš SM biggrin.gif

Man reikėtų greičiau, bet to, reikia pasidairyti tinkamo narvelio, akvariumo tipo man nepatinka...
Atsakyti
Tai galit imt kažkurias iš jau esančių pelių. smile.gif 7 laisvos.
O narvelių pelėm rast laabai sudėtinga, arba brangu. Galit patys gamintis.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 04 29, 11:36)
Tai galit imt kažkurias iš jau esančių pelių. smile.gif 7 laisvos.
O narvelių pelėm rast laabai sudėtinga, arba brangu. Galit patys gamintis.

Nėra pirkti?
Atsakyti
Tokių kad būtų vien iš grotelių neesu mačius. Tokių kur sienos iš plastmasės tik su įstatytom grotelėm mačiau, bet atsižvelgiant į nedidelį dydį, labai brangiai kainuoja.
Aš irgi pati gamnsiuos dabar. Galvoju tiesiog nusipirkti labai didelę plastikine dėžę, šonuose išpjauti skyles ir įstatyti groteles. smile.gif ir žinoma iš padėkliukų padaryti kelis aukštus.
Atsakyti
Shirbakes kompanija labai faina thumbup.gif
Laaabai idomu,kaip jus ten zadat pasigaminti ta narva is dezes?!jei pavyks,noreciau foto pamatyt,nes ir as galvoju savo seimynelei kazka didesnio organizuot ax.gif
O narveliu peliukams tikrai yra pirkti,as Kikoj pirkau,su priedais apie 45Lt kainavo.tarpai tarp groteliu ~7mm ir peliukai neislenda...va,su kitais 2 narvais tai vargstu(viename augo ziurkenai,kitame papugeles),teko papildomai det ant virsaus tinkla,kad neislistu smalsuoliai...
Papildyta:
Beje,temoje 'prekes gyvunams' kaip tik pardavineja keleta narveliu,zinutes #531 ir #516 mirksiukas.gif
pasiteiraukit,kiek cm tarpeliai,gal tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 05 01, 18:02)
Shirbakes kompanija labai faina thumbup.gif
Laaabai idomu,kaip jus ten zadat pasigaminti ta narva is dezes?!jei pavyks,noreciau foto pamatyt,nes ir as galvoju savo seimynelei kazka didesnio organizuot ax.gif
O narveliu peliukams tikrai yra pirkti,as Kikoj pirkau,su priedais apie 45Lt kainavo.tarpai tarp groteliu ~7mm ir peliukai neislenda...va,su kitais 2 narvais tai vargstu(viename augo ziurkenai,kitame papugeles),teko papildomai det ant virsaus tinkla,kad neislistu smalsuoliai...
Papildyta:
Beje,temoje 'prekes gyvunams' kaip tik pardavineja keleta narveliu,zinutes #531 ir #516 mirksiukas.gif
pasiteiraukit,kiek cm tarpeliai,gal tiks rolleyes.gif

Galvoju ir aš Kikoj apsilankyti ir pasižiūrėti.
Atsakyti