Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

QUOTE (nirmeda @ 2004 11 02, 23:02)
mes dziungarika isigyjom nesenai, tai toks mielas zveriukas. tik va miega pastoviai dienomis. o nakti begioja tuo savo ratuku. buna prizadinu ji, paimu i rankas, paleidziu ant lovos pabegiot, palaksto truputi ir vel miegot sad.gif idomu taip turi but? gaila man ji zadint.

Žiurkėnai aktyvūs naktį wink.gif Dieną ir turi miegot, o naktį triukšmaut biggrin.gif
Atsakyti
vat pelytem galima kiausini, varskes, idomu ar dziungarikams irgi galima? g.gif niekur nerandu apie situos maziulius info.
Atsakyti
QUOTE(Vennera @ 2004 10 29, 23:53)
As irgi vakar isigyjau, tiksliau sakant padovanojo, ne viena, bet dvi pelytes...net pati tiksliai nezinau ar cia porele. Bet kiek sake dvi pateles. O vis bandau paimt i rankas, nemoku...baisu, dar suspausiu.  Narvas musu 3 aukstu, turi namuka, rausiasi. Duodasi naktimis...krebzdena. Siaip labai saugo ir gina savo nama, kisi nagus, bando grybztelt, bet neskaudziai.

Parasyk daba mums ar ten tikrai mergytes? O gal jau visa veislyna turit? biggrin.gif

QUOTE(nirmeda @ 2004 11 03, 00:02)
mes dziungarika isigyjom nesenai, tai toks mielas zveriukas. tik va miega pastoviai dienomis. o nakti begioja tuo savo ratuku. buna prizadinu ji, paimu i rankas, paleidziu ant lovos pabegiot, palaksto truputi ir vel miegot  sad.gif idomu taip turi but? gaila man ji zadint.

Mes saviski nakti i vone isnesam, nes nusibodo tas rato cipymas ax.gif
Atsakyti
Nejaugi niekas daugiau nelaiko ziurkiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 28, 23:43)
Nejaugi niekas daugiau nelaiko ziurkiuku biggrin.gif

Nea, bet svajoju apie baltus arklius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 29, 01:14)
Nea, bet svajoju apie baltus arklius  tongue.gif

Tai gal svakone jau issipylde? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 07, 23:44)
Parasyk daba mums ar ten tikrai mergytes? O gal jau visa veislyna turit? biggrin.gif
Mes saviski nakti i vone isnesam, nes nusibodo tas rato cipymas ax.gif

mes rata aliejum sutepam smile.gif
Atsakyti
paziurekit kokia mano ziurkyte grazi 4u.gif

user posted image

o sita irgi mano, bet zuvo sad.gif

user posted image

Atsakyti
Labai graži tavo žiurkytė, ypač žvaigždė ant kaktos, dar visai jauna, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 04 10, 20:23)
Labai graži tavo žiurkytė, ypač žvaigždė ant kaktos, dar visai jauna, ar ne?

cia fotografuota rudeni biggrin.gif
dabar ji jau didele biggrin.gif
Atsakyti
ar jauki, palaidą laikai? Aš dabar irgi turiu žiurkę, kažkada vaikystėje jas auginau, labai jaukios buvo-vietoj išsvajoto šuns, dabar savąją retai paleidžiu, nes 2 katinai namie vaikšto, tai tik uždarame kambary su priežiūra laisvės gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 04 10, 20:43)
ar jauki, palaidą laikai? Aš dabar irgi turiu žiurkę, kažkada vaikystėje jas auginau, labai jaukios buvo-vietoj išsvajoto šuns, dabar savąją retai paleidžiu, nes 2 katinai namie vaikšto, tai tik uždarame kambary su priežiūra laisvės gauna smile.gif

narvelyje laikau. pries tai kur ziurke buvo tai daug laiko laisveje budavo net ir be prieziuros, nes nieko negriauzdavo ir gera budavo, o sita viska griauzia. baisu ir paleist, tai ja retai kada paleidziu, o jei ir paleidziu tai tik su prieziura biggrin.gif

o siaip yra labai svelni ir miela tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studente19: 10 balandžio 2005 - 20:48