Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 18, 12:59)
Vieną nufotografavau, o ta, kuriai auglys, pasidarius labai baili ir jos neina pagauti. Gal jai skauda? Bet apetitas geras. Nupirkau vitaminų pelytėms.

Nemanau,kad skauda...bent jau maniske tai visai gerai jautesi su tuo augliu...tik jau gaila budavo ziuret kaip ji su tuo savo guzu bando pro siaurus tarpelius prasibraut... verysad.gif
Atsakyti
visokių tų auglių būna.. gal ir prastai jaučiasi, todėl slepiasi.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 04 22, 18:57)
visokių tų auglių būna.. gal ir prastai jaučiasi, todėl slepiasi.

gal ir taip...bet kam tada ziureti kaip kankinasi,reikia uzmigdyti,vis tiek pabaiga aiski verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2013 04 25, 09:23)
gal ir taip...bet kam tada ziureti kaip kankinasi,reikia uzmigdyti,vis tiek pabaiga aiski verysad.gif

Nesu eutanazijos šalininkė...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 25, 18:36)
Nesu eutanazijos šalininkė...

o kai auglys prakiurs-vetas sake,anksciau ar veliau taip nutiks-irgi nebusit eutanazijos salininke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2013 04 26, 13:27)
o kai auglys prakiurs-vetas sake,anksciau ar veliau taip nutiks-irgi nebusit eutanazijos salininke? g.gif

Žiūrėsim. Mano ir katinas auglį turi, nesiruošiu nieko daryti. Gyvūnai, kaip ir žmonės, turi savo karmą, ir mums nedera į tai kištis.
Atsakyti
Bet žmonės tai operuojami , kad vėžys neplistu, naudojami vaistai, kad kuo mažiau kentėtu nuo skausmo o jus nedarot nieko g.gif
Atsakyti
Na, bet pelytė juk dar guvi, kaip supratau, kai jau tik gulėtų, nebevalgytų, tuomet, mano manymu, apie eutanaziją galvoti reiktų. Pati auginu banguotąją papūgėlę, kurios mažame kūnelyje yra du liaukiniai augliai, net ir vetas pasakė, kad kol ji guvi, mati valgo, tol apie eutanaziją galvoti nereik.
Atsakyti
Gyvūnų pasaulyje egzistuoja ne vien eutanazija mad.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitamis @ 2013 04 28, 14:27)
Na, bet pelytė juk dar guvi, kaip supratau, kai jau tik gulėtų, nebevalgytų, tuomet, mano manymu, apie eutanaziją galvoti reiktų. Pati auginu banguotąją papūgėlę, kurios mažame kūnelyje yra du liaukiniai augliai, net ir vetas pasakė, kad kol ji guvi, mati valgo, tol apie eutanaziją galvoti nereik.

Pelytės puikus apetitas, kasdien sportuoja sukdamasi rateliu, ir jai visai neįdomu, kad jūs jai mirties linkit smile.gif
O dėl operacijų žmonėms yra taip: mano draugei dar prieš 8 m. pasakė, kad krūties vėžys, 2 stadija, ir primygtinai siūlė operuotis. Draugė nesutiko. O dabar, praėjus tiems 8 m., sako: kažin, ar jau nebūčiau po velėna, jei būčiau sutikus operuotis? Juk neretai auglį užtenka pajudinti ir metastazės išsilaksto kaip pabaidytos katės po visą organizmą... O kaip buvo ta 2a stadija, taip ir tebėra... Tai viena iš priežasčių, kodėl neplanuoju operuoti savo katino...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 28, 16:54)
Pelytės puikus apetitas, kasdien sportuoja sukdamasi rateliu, ir jai visai neįdomu, kad jūs jai mirties linkit smile.gif
O dėl operacijų žmonėms yra taip: mano draugei dar prieš 8 m. pasakė, kad krūties vėžys, 2 stadija, ir primygtinai siūlė operuotis. Draugė nesutiko. O dabar, praėjus tiems 8 m., sako: kažin, ar jau nebūčiau po velėna, jei būčiau sutikus operuotis? Juk neretai auglį užtenka pajudinti ir metastazės išsilaksto kaip pabaidytos katės po visą organizmą... O kaip buvo ta 2a stadija, taip ir tebėra... Tai viena iš priežasčių, kodėl neplanuoju operuoti savo katino...

nu jau,tik nereikia priesu ieskot,niekas niekam mirties nelinki schmoll.gif paprasciausiai jus pati padaret prielaida,kad pelyte tapo baugsti,nes jai skauda g.gif o mano manymu nera nieko baisiau,nei pastoviai kesti skausma,taigi reikia gyvuneliui vienaip ar kitaip padeti verysad.gif na,jei rasit veta,kuris leis pelytei morfiju,as uz tai,kad ji gyventu kuo ilgiau...
Atsakyti
Labuka,ar yra gyvu?! unsure.gif daznai pagalvoju,kaip gyvenat jus ir jusu augintiniai,tik nauju post'u taip ir nesulaukiu g.gif
va,mano armija baigia ismirti... verysad.gif liko 2mergaites,viena is ju su milziniskais augliais...bijau dienos,kai liks viena,nes buvo graudu ziureti kaip is proto kraustesi vienas likes berniukas verysad.gif
tikrai nebuvo taip sunku,kai reikejo vos ne kasdien plauti smirdancius narvus...sunkiausia,kai vos ne kasdien reikia ka nors laidoti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti