Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

aš pelyčių nebeturiu, visos palaidotos sad.gif vaižgantė irgi nebeturi, tai matyt nebe labai ir liko temoj peliukių.. verysad.gif
nelabai aš dabar turiu kur jas laikyt, akvariumą įrengiau žuvims, tai ten nebe išeina. O narvuose negaliu laikyt. Šiaip galvojau kaip anksčiau porelė yra gyvenus, tiesiog ant lentynos, bet vis neprisiruošiu. Kol tiesiog "neužkris ant galvos" ta peliukė, tol matyt pati neprisiruošiu naujų įsigyt.
Atsakyti
Niu va kaip gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2013 09 15, 15:47)
Labuka,ar yra gyvu?! unsure.gif daznai pagalvoju,kaip gyvenat jus ir jusu augintiniai,tik nauju post'u taip ir nesulaukiu g.gif
va,mano armija baigia ismirti... verysad.gif liko 2mergaites,viena is ju su milziniskais augliais...bijau dienos,kai liks viena,nes buvo graudu ziureti kaip is proto kraustesi vienas likes berniukas verysad.gif
tikrai nebuvo taip sunku,kai reikejo vos ne kasdien plauti smirdancius narvus...sunkiausia,kai vos ne kasdien reikia ka nors laidoti... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

pas mane gyvena 3 pelytės su j.kiaulyte draugauja, visos sveikos guvios. wub.gif jau 1 metukų amžiaus storulės. 4u.gif
Mano bendradarbė priglaudė dekoratyvines pelytes, ir dabar jos susilaukė peliukų. gal kas norėtut įsigyt mažųjų augintinių? rašykit man į až, duosiu tel nr. pasiskambint, mes Kaune, Peliukų yra įvairių spalvų abiejų lyčių, jaukūs, pripratinti prie rankų, apie 1mėn. amžiaus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 27 lapkričio 2013 - 00:28
Sveikos pelyčių mylėtojos

Turbūt prisidėsiu ir aš prie Jūsų. Savo žiūrkui pirkau Kikoj kitą žiūrkę, bet atrodo kad nusipirkau peliuką biggrin.gif . Labai jau skiriasi dydi šalia žiūrkos atrodo kaip nykštukas biggrin.gif Noriu paklausti kokio dydžio ir kiek sveria suaugę peliukai.
Atsakyti
QUOTE(dijore @ 2014 01 14, 09:30)
Sveikos pelyčių mylėtojos

Turbūt prisidėsiu ir aš prie Jūsų. Savo žiūrkui pirkau  Kikoj kitą žiūrkę, bet atrodo kad nusipirkau peliuką  biggrin.gif . Labai jau skiriasi dydi šalia žiūrkos atrodo kaip nykštukas  biggrin.gif  Noriu paklausti kokio dydžio ir kiek sveria suaugę peliukai.

Mano storiausia sveria 37g, o mažiausia - 28g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dijore @ 2014 01 14, 09:30)
Savo žiūrkui pirkau  Kikoj kitą žiūrkę, bet atrodo kad nusipirkau peliuką  biggrin.gif . Labai jau skiriasi dydi šalia žiūrkos atrodo kaip nykštukas  biggrin.gif 

Cia jus rimtai ziurkei i draugija peliuka nupirkot blink.gif taigi sues...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 01 15, 11:11)
Cia jus rimtai ziurkei i draugija peliuka nupirkot  blink.gif taigi sues...

Nu tai kad gražiai žaidžia. O aš tai pirkau žiūrkę, Kikoj sakė kad ten žiūrkė ax.gif
Dabar tas pelius sveria 20g.,bet veterinarė sako kad gali būti ir žiūrkė,reikia laiko kol išaiškės
Atsakyti
QUOTE(dijore @ 2014 01 15, 12:34)
Nu tai kad gražiai žaidžia. O aš tai pirkau žiūrkę, Kikoj sakė kad ten žiūrkė ax.gif
Dabar tas pelius sveria 20g.,bet veterinarė sako kad gali būti ir žiūrkė,reikia laiko kol išaiškės

Įdėkit nuotrauką savo gyvūnėlio, kurioj Kikoj pirkot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2014 01 15, 15:16)
Įdėkit nuotrauką savo gyvūnėlio, kurioj Kikoj pirkot? unsure.gif

Pabandysiu šiandien nufotografuoti. Pirkau Kaune Megoj. Veterinarė sako kad dar gal ir žiurkiukas bet aš manau kad peliukas,nes mažiukas o uodegytė net 11 cm.
Prie progos nuvažiuosiu pasikolioti į Kiką nes jeigu tikrai mano žiūrkius būtų jį suėdęs verysad.gif
Atsakyti
Neverta. Pakeisti nieko jus nepakeisit o nervus dėl Kikos gadinti tikrai neverta
Atsakyti
Kiek zinau,Kika peliukais neprekiauja...bent jau Siauliuose ax.gif
Atsakyti
Prekiauja . Teko Kaune matyti
Atsakyti