QUOTE(Gorada @ 2012 12 23, 12:35)
nuo kiek iki kiek laipsnių pakelia tą temperatūrą per pusvalandį? kiek patalpų apšildo? pas mus mažas namukas, antram aukšte du kambariai ir vonia, su kroznele aš jų niekaip neapšildyčiau, nors ir yra laiptų anga.
malkos pirktos 2011 pavasarį beržas ir kažkoks dar lapuotis nebepamenu, taip, kad jos nešlapios tikrai. nu apie trečią sezoną nuolat kūrenamo židinio ir niekad nevalytą stiklą - nepykit, pasakomis nebetikiu...
kapsulė čekiška, nebepamenu pavadinimo, ne super sandari, bet kampinė - didžiuliai stiklai
prieš 4 metus palei 6 štukas palikom...
nu pas mane nuo katilo prišyla grindys, kai elektra dingsta šiluma tikrai prapuola ne iš karto, kaip kad su židiniu. be to KK katilai dega kur kas ilgiau nei malkikių pakūra. aišku katilas katilui irgi nelygus
malkos pirktos 2011 pavasarį beržas ir kažkoks dar lapuotis nebepamenu, taip, kad jos nešlapios tikrai. nu apie trečią sezoną nuolat kūrenamo židinio ir niekad nevalytą stiklą - nepykit, pasakomis nebetikiu...
kapsulė čekiška, nebepamenu pavadinimo, ne super sandari, bet kampinė - didžiuliai stiklai

nu pas mane nuo katilo prišyla grindys, kai elektra dingsta šiluma tikrai prapuola ne iš karto, kaip kad su židiniu. be to KK katilai dega kur kas ilgiau nei malkikių pakūra. aišku katilas katilui irgi nelygus

Būtent, ne super sandari, t.y. metalinė dėžė su dideliais stiklais, o Jūs dar tikitės kad veiks kaip gera židinio kapsulė?

O aš pasakomis tikiu

Kokybiškame židinyje karštu oru nupučia stiklą, tas oras pereina per visą degimo kamerą ir jau būdamas karštas nupučia stiklą. Na reikės nuvažiuoti vėl pažiūrėti kaip tas minėtas židinys laikosi. Jei bus likę tie patys dryželiai prie rankenos, tai jau bus 4ti metai kaip nevalytas

6tūkst už čeka? Čia gal su apdaila?

Nori židinio, nusipirk.Nori gero židinio? Paruošk nors 5000 vien už kapsulę.