Įkraunama...
Įkraunama...

Židinio panaudojimas šildymui - 2

QUOTE(Paliukas @ 2011 02 09, 11:23)
Isgasdinot - pagalvojau kad cia apie mane, nes kainos panasios smile.gif
Siaip zidinio degimo laika geriausia (manau) skaiciuoti ilgiausias/1,5 - cia grubiai. Nes vieni deklaruoja dar raudonas zarijas kaip degima.

Jeigu statysit KK katila ir salia jo akumuliacine talpa bus, siulyciau pasieskoti zidinio su vandens konturu ir ji jungti i ta pacia backa - bus dviguba nauda.

Gal turite kokia nuoroda kur apie tokius statymus ir tokius zidinius butu galima paskaityti?
Papildyta:
ir tikrai cia ne apie jus smile.gif))
Papildyta:
o is kieto kuro katilu ka siulytumet? Masteme apie Kalvi, bet irgi blogu gandu prisiklauseme doh.gif zodziu namo statybos sutojo ties sildymno ir kanalizacijos klausimais doh.gif Prazilsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 09, 13:13)
Gal turite kokia nuoroda kur apie tokius statymus ir tokius zidinius butu galima paskaityti?
Papildyta:
ir tikrai cia ne apie jus smile.gif))
Papildyta:
o is kieto kuro katilu ka siulytumet? Masteme apie Kalvi, bet irgi blogu gandu prisiklauseme  doh.gif zodziu namo statybos sutojo ties sildymno ir kanalizacijos klausimais  doh.gif Prazilsiu  doh.gif

Hmmm pameginsiu ikelti savaji pasiulyma - kiti dalyviai neisizeiskit, vistiek is manes nepirks wink.gif

kas liecia KK siulau pasidairyti i duju generacinius - maziau malku keliaus per kamina = daugiau $ liks malkineje/kiseneje
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 02 09, 13:25)
Hmmm pameginsiu ikelti savaji pasiulyma - kiti dalyviai neisizeiskit, vistiek is manes nepirks wink.gif

kas liecia KK siulau pasidairyti i duju generacinius - maziau malku keliaus per kamina = daugiau $ liks malkineje/kiseneje

Kazkaip primena Brunner, ar tik ne lenkai plagijuoja cia?

BRUNNER:
user posted image

Lazar:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristix: 09 vasario 2011 - 14:06
QUOTE(Kristix @ 2011 02 09, 15:05)
Kazkaip primena Brunner, ar tik ne lenkai plagijuoja cia?

Gal ir plagijuoja - nezinau, mums jie nesako ar plagijuoja ar ne wink.gif
O kokia Brunner kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 09 vasario 2011 - 14:22
Paliuk, o pas tave dvipusio nėra tokio ugniakuro? Pas gamintojus ar plagijatus smile.gif gal yra?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 09, 17:31)
Paliuk, o pas tave dvipusio nėra tokio ugniakuro? Pas gamintojus ar plagijatus smile.gif gal yra?

Dvipusis ta prasme kad ir is vienos ir is kitos puses liepsna matos?
Jeigu toks - yra, jau italu darbo. Kas ten zino gal ir jie plagijuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 02 09, 17:34)
Dvipusis ta prasme kad ir is vienos ir is kitos puses liepsna matos?
Jeigu toks - yra, jau italu darbo. Kas ten zino gal ir jie plagijuoja smile.gif

taip kažkas tokio, bet man reikia kad ant jos būtų galima vandens kontūrą užsodinti... ir kad būtų tiesioginis oro padavimas į kamerą iš lauko.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 09, 17:38)
taip kažkas tokio, bet man reikia kad ant jos būtų galima vandens kontūrą užsodinti... ir kad būtų tiesioginis oro padavimas į kamerą iš lauko.

Hmm sunkokai g.gif
Hydro versijose nera dvipusio pasiulyme.
Air versijoje yra galimybe isvedzioti ortakius

Cia gal kristix ar kiti gales pagelbeti smile.gif
Atsakyti
sunku su pasiūla mano atvejui sad.gif gal kai reikės vasaros pabaigai, jau bus kas nors, be Kratki, sukūręs man šedevrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 09, 17:38)

O tai taip gaunas kad zidinys bus pagrindinis sildymo saltinis i akum talpa ar panasiai?
Atsakyti
Pagalbinis kaip tokiems orams kuriuos prognozuoja artimiausiom dienom. Pagrindinis bus ŠS.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 09, 17:50)
Pagalbinis kaip tokiems orams kuriuos prognozuoja artimiausiom dienom. Pagrindinis bus ŠS.

Na jeigu nerasite, pagalvokite apie ortakiu alternatyva irgi gal nieko butu, bent 50% kad padengtu patalpu apsildymui.
Atsakyti