Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Elise @ 2010 12 10, 15:28)
Man irgi visai patinka, tik gal truputi lipina  blakstienas ax.gif

aha, sutinku su tuom 4u.gif
Bet kaip uz tokia kaina, visai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 10, 10:44)
Dėl Lash Stiletto - Tutia ir shopingas kalbat apie tą patį?

As kalbejau apie ta juodoj tutelej kaip Tutia ir ikelus foto. Raudonoj jau nesiryzau bandyt. Nors tiesa sakant Maybelline nei vienas tusas man nepatiko is bandytu, L'oreal irgi neitin. Is tu pigiu firmu man Rimmel ir Max Factor patys paciausi (deja, JAV nebeprekiauja MF tusais).
Atsakyti
Kas čia per beprasmės diskusijos ir komentarai, jei žmogus paprašė neužsipult tai dabar specialiai reikia ironijas demonstruot?
Oi duos jum Vitulka pylos už temos teršimą
rolleyes.gif

Į temą:
Labai sudomino Bourjois Volumizer Mascara - naujiena 2 žingsnių tankinamasis tušas, kaip supratau, iš pradžių tas pats šepetėlis būna storas bet retesnis - 1 žingsnis lengvesniam efektui, 2 žingsnis - kažkokiu būdu išsitraukia storesnis šepetėlis, kuris suteikia dirbtinių blakstienų efektą bigsmile.gif
Labai noriu išbandyt, gal kas netyčia jau LT matė? g.gif

user posted imageuser posted image

http://www.bourjois....lumizer_mascara
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 10 gruodžio 2010 - 23:40
QUOTE(Muscade @ 2010 12 11, 10:27)
SaiMita, jūs turit labai gražias blakstienas, manyčiau jums su bet kokiu tušu blakstienos būtų gražios smile.gif

Man taip pat atrodo, kad turint grazias, ilgas, lygias, tankias blakstienas bet kokiu tusu galima pasidazyt nuostabiai wub.gif nereikia terliotis ir delioti tu blakstienu viena prie kitos biggrin.gif mano pvz ne trumpos, bet minkstos labai, tai turiu pasiterlioti siek tiek kol graziai pasidazau doh.gif Ir daznai gaunas muses kojyciu efektas, nes padazau vienu sluoksniu ziuriu nelygiai blakstienos guli, tada bandau taisyt situacija, karta, kita perbraukiu sepeteliu, tada gaunas kad prikraunu tuso doh.gif Siuo metu turiu YSL Infini Curl, tai sausokas..Taip pat turiu Loreal Telescopic, su juo daug graziau man gaunas pasidazyt.
Atsakyti
Dedu ir aš savo bandymą. Tušas Nivea NanoDefinition:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 12 11, 11:47)
Dedu ir aš savo bandymą. Tušas Nivea NanoDefinition:
user posted image

oho, įspūdinga... o jis netepa paakių, gerai laikosi? gal reikės ir man Nivea išmėgint, niekad neturėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 11, 12:19)
oho, įspūdinga... o jis netepa paakių, gerai laikosi? gal reikės ir man Nivea išmėgint, niekad neturėjau  ax.gif

Dėkui 4u.gif Žinokit šiek tiek tepa viršutinius vokus blush2.gif Bet man labai smagus šepetėlis, o kai dabar daug kur akcija 50% Nivea dekoratyvinei..
Atsakyti
Gal kas esate isbandziusios ? Rimmel 1-2-3 Looks

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

URL=http://img843.imageshack.us/i/feature123mascaraproduc.jpg/]user posted image[/URL]

Papildyta:
apie ji cia placiau http://www.rimmellon...cts.aspx?id=227
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 20:11
QUOTE(Linju @ 2010 12 11, 12:24)
Dėkui 4u.gif Žinokit šiek tiek tepa viršutinius vokus blush2.gif Bet man labai smagus šepetėlis, o kai dabar daug kur akcija 50% Nivea dekoratyvinei..

Gražu bigsmile.gif O sakykit Jūs padažytas blakstienas prieš tai rietėte ar nieko nedarėt? Koks šis tušas? tankinamasis, ilginamasis ar koks? g.gif

Šiandien planuoju pirkti tušą ir net neįsivaizduoju kokį čia pabandžius rolleyes.gif Dabar apsimoka pirkti tušą ir bandyti, o kai nėra akcijų, tuomet kiek per brangu būna, jei tušas netinka doh.gif
Atsakyti
Peržvelgiau paskutinius puslapius ir noriu pasakyt, kad, mano galva, blakstienų, tušo poveikio komentuot išvis nereiktų, nebent norit kažko paklaust apie patį tušą, dažymą. Čia ne tema giriam/kritikuojam, čia rodom, ką tušas padaro iš blakstienų. Kas nori sau tyliai pamąsto nori to tušo ar ne, ir eina toliau. Nes kitaip bus vien pykčiai ir nuotraukų tiesiog nebedės, nes kritiką priimt yra sunku. Tuo labiau, kad nuotraukų galbūt nelaikys ilgai, o komentarai "kaip gražu/kaip negražu" liks.
toks mano pasiūlymas.

P.S. Necituokit foto.
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 12 11, 13:15)
Gražu  bigsmile.gif O sakykit Jūs padažytas blakstienas prieš tai rietėte ar nieko nedarėt? Koks šis tušas? tankinamasis, ilginamasis ar koks?  g.gif

Šiandien planuoju pirkti tušą ir net neįsivaizduoju kokį čia pabandžius  rolleyes.gif Dabar apsimoka pirkti tušą ir bandyti, o kai nėra akcijų, tuomet kiek per brangu būna, jei tušas netinka  doh.gif

4u.gif Neriečiu blakstienų. Jis ko gero yra tankinamasis, man ilgio nelabai daug priduoda, bet beveik užtenka lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai nebrangus tusai nepatinka del savo kietumo,kazkokios kietos blakstienos buna ..o su brangiais isvis nesijaucia kad pasidaziusi..dabartinis mano estee lauder sumptuous(viska,pasako pavadinimas-prabangus biggrin.gif ) siaip tikrai neblogas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 11 gruodžio 2010 - 15:06