paskutinis mano pirkinys:
maxfactor masterpiece max
likau labai nusivylusi - nieko beveik netankina, ziauriai tepa virsutini ir apatini voka, nutrupa, ir sunkai valosi. siaip as uz maxfactor kosmetika, bet sito tuso niekam nerekomenduociau .

Loreal lach architect
siuo metu naudoju sita tusa, suteikianti netikru blakstienu efekta. man visai patinka jis, tik neatsparus vandeniui. minusas tas, kad ryte pasitepus, vakare jau pradeda trupeti.
QUOTE(MissR @ 2010 12 11, 19:43)
likau labai nusivylusi - nieko beveik netankina, ziauriai tepa virsutini ir apatini voka, nutrupa, ir sunkai valosi. siaip as uz maxfactor kosmetika, bet sito tuso niekam nerekomenduociau .
keista,nes jis man lb lengvai nusivalo,aplamai nuo maziausio vandens lasiuko pradeda begt..
QUOTE(MissR @ 2010 12 11, 18:43)
o man sis tusas

naudoju max wolume twist is nivea, nieko gero man nedaro, eilinis tusas, daugiau nepirksiu

Buvau šiandien parduotuvėje ir taip ir neapsisprendžiau kokį tušą imti
Gal patartumėt kurį pirkti?
Nivea Nano Definition (kaip Linju buvo pasidažiusi)
Loreal Extra Volume Million Lashes Collagen
Isadora Build-up Extra Volume (šis neatsparus vandeniui, pirkčiau panašų, mėlynoj bonkutėj atsparų vandeniui) http://pigu.lt/kosme...olume?id=517436
O gal kokį labai gerą žinot, kuris labai gerai tankintų, padarytų blakstienas itin juodas po pirmo padažymo ir neteptų vokų?
Iš anksto ačiū už patarimus, nes niekaip neapsisprendžiu
Iki šiol naudojau Maybelline Colossal geltoną, bet tepa paakius, galvoju ką čia naujo pabandžius 
P.S. sorry, jei klaidų pavadinimuose yra

Gal patartumėt kurį pirkti?
Nivea Nano Definition (kaip Linju buvo pasidažiusi)
Loreal Extra Volume Million Lashes Collagen
Isadora Build-up Extra Volume (šis neatsparus vandeniui, pirkčiau panašų, mėlynoj bonkutėj atsparų vandeniui) http://pigu.lt/kosme...olume?id=517436
O gal kokį labai gerą žinot, kuris labai gerai tankintų, padarytų blakstienas itin juodas po pirmo padažymo ir neteptų vokų?
Iš anksto ačiū už patarimus, nes niekaip neapsisprendžiu

P.S. sorry, jei klaidų pavadinimuose yra

Maybelline Colossal geltonas man labai patiko... nei vienas tusas man nebyra nei tepa tad vienareiksmiskai patarciau si is jusu minetu.
QUOTE(EWI @ 2010 12 12, 11:03)
Maybelline Colossal geltonas man labai patiko... nei vienas tusas man nebyra nei tepa tad vienareiksmiskai patarciau si is jusu minetu.
aš šį ir naudojau, bet norėčiau kokį kitą pabandyti, tuo labiau, kad akcijos vyksta.

Lauksiu kitų mergaičių patarimų :-)
QUOTE(akacijaorama @ 2010 12 12, 11:50)
aš šį ir naudojau, bet norėčiau kokį kitą pabandyti, tuo labiau, kad akcijos vyksta.
bet tas maybelline geltonas man tepa paakius.

O nebandėt iš Oriflame tušų, labai daug gerų atsiliepimų ir kaina normali

QUOTE(Linju @ 2010 12 12, 13:20)
O nebandėt iš Oriflame tušų, labai daug gerų atsiliepimų ir kaina normali
Man ir iš Avon geri tušai 

Aš labai daug Avon ir Oriflame tušų esu išbandžius, bet visais nusivyliau. Kokią savaitę dažo tikrai įspūdingai, bet paskui kažkas jiems atsitinka ir dažo labai paprastai. Tai dabar sunaudosiu visus esamus Avon ir Oriflame tušus ir manau jų jau nebepirksiu.
Man atrodo pirma reikia apmastyti ko tikites is tuso ir ivertinti savo naturalias blakstienas. Sepetelis - labai svarbu. Ir nesivadovauti aklai rekomendacijomis...nes jusu blakstienos ne tokios kaip drauges. Geriausia pas draugiu pasiprasyti pasibandyti, man atrodo ir parduotuveje galima pameginti.
Seip kuri laika naudojau Lancome, YSL tusus. Geri. Bet kazkaip greitai apdziusta ir visas geris baigiasi.
Loreal Telescopic man patiko. O dabar naudoju Loreal milijona. Man tinka
Seip kuri laika naudojau Lancome, YSL tusus. Geri. Bet kazkaip greitai apdziusta ir visas geris baigiasi.

QUOTE(eglejtree @ 2010 12 12, 16:08)
Man atrodo pirma reikia apmastyti ko tikites is tuso ir ivertinti savo naturalias blakstienas. Sepetelis - labai svarbu. Ir nesivadovauti aklai rekomendacijomis...nes jusu blakstienos ne tokios kaip drauges. Geriausia pas draugiu pasiprasyti pasibandyti, man atrodo ir parduotuveje galima pameginti.

Aš tikiuosi, kad tušas mano blakstienoms suteiks labai daug apimties, padarys jas itin juodas bei bus atsparus vandeniui. Neseniai klausiau čia gal kuri žino koks tušas atitiktų mano reikalavimus, tačiau turbūt niekas nežinojo. Tad pašniukštinėjau parduotuvėje, ir kandidatai buvo šie. O draugės tokių neturi, joms reikia kitokių tušų.
O ir parduotuvėje neišeina pasidažyti, nes jau ateinu pasidažiusi (į miestą neinu nepasidažiusi blakstienų), o ant viršaus gi nesidažysiu

O Lorealio Extra Million Lashes nelipina Jums blakstienų? Jūs turite tą aukso spalvos tušą?