Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 03, 18:14)
kol kas nieko geresnio uz Maybelline geltonaji neradau. dar patiko Lancome Hypnose. nors vis tiek bandau ivairius tusus ir toliau biggrin.gif

lancome nebuvo geresnis uz maybeline? man tai geresnis..
Atsakyti
maxfactor masterpiece max (tikiuosi gerai uzrasiau )
user posted image
user posted image
user posted image
man tai labai jau siaip sau, daro ,,musyciu kojeles,, . kad ir kiek besistengciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 01 04, 16:42)
o man tas tusas labai  thumbup.gif  wub.gif
vienas is geriausiu  4u.gif

Man taip pat jis labai patinka, dažnai perkamas.
Dar šiuo metu labai patenkinta Loreal Volume million lashes tušu wub.gif tikrai suteikia blakstienoms apimties ir jas gražiai išryškina, nors pati dažnai naudoju du tušus iškart, ypatingai kai noriu efektingo rezultato (ilgų, tankių blakstučių).
Atsakyti
Sveikos,
Nužiūrėjau naturalios kosmetikos tušą Benecos MAXIMUM VOLUME, gal kas esat bandžiusios? Butu labai idomu sulaukti atsiliepimu.
Atsakyti
gal galite rekomenduoti blakstienu tusa, kuris nusivalo su vandieniu,bet pavirsta i vientysa mase. nezinau kaip paaiskinti.aciu
Papildyta:
QUOTE(MeLady @ 2011 01 06, 15:50)
gal galite rekomenduoti blakstienu tusa, kuris nusivalo su vandieniu,bet pavirsta i vientysa mase. nezinau kaip paaiskinti.aciu

paskaiciau jusu tema sita tusa noriu isigyti YSL tusaVolume Effect Faux Cills
turiu klausima kaip jisai nusivalo????? ar tiks, nes mano blakstienis tiesios, neilgos ir trumpos.
Atsakyti
tusu gana daug isbandzius, siuo metu turiu L'Oreal Telescopic (sidabrinis),Maybelline “Fallsies”, ir kasdieniniam naudojimui essence ,,all eyes on me'' smile.gif . kaip bebutu keista, bet essence tusas tapo mano megstamiausiu. biggrin.gif puikiai uzriecia, tankina ir ilgina blakstienas, o kaina apie7lt (dabar su akcija5lt) vienas minusiukas, kad nubyra, bet kaip uz 7 litus, nuostabus tusas! (dar ir spalvyciu pasirinktinai 4u.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
Visada buvau MaxFactor tušų gerbėja. Esu išbandžius visus-čia kaip liga buvo doh.gif Paskutinis buvo Masterpiece Max. Man tai patiko. Vienintelis, kuris man iš jų nepatiko, tai tas kur iš dviejų galų, vienas juodas, kitas ružavas-labai greit juoda baigėsi, o ir ta ružava keistai tepėsi.
Šiuo metu naudoju YSL Everlong Mascara, na nežinau... aš kažko geriau tikėjaus. g.gif
Atsakyti
user posted image

Maybelline falses volume
na aš šio tušo niekaip nesuprantu... naudoju jau daugiau kaip mėnuo, tačiau niekaip neišmokstu kaip tinkamai naudotis ir gražiai pasidažyti. biggrin.gif blakstienos sulimpa, susidaro gumulėliai, neilgina ir netankina. geltonas maybelline buvo daaaug geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 21:32
man labiausiai tai patiko max faxtor masterpiece max, gerai atskiria tankina, na tikrai geriausias is visu tusu, kuriuos bandziau. neseniai isbandziau max factor 2000 calories, galvoju pabandysiu, jis pigesnis uz masterpiece, maniau bus toks pats efektas, bet 2000 calories panaudojus pora men. pradejo blakstienos lb kristi. tai va dabar nebezinau ka bepirkt, kazkaip net nesinori is kitu firmu kazko bandyt ir veltui metyt pinigus,nes zinau jog tokio efekto ir uz tokia kaina nebus kaip su maxfactor, bet baisu, jog jis taip veikia blakstienas. galvoju gal isbandyti pupa divas lashes, skaiciau jog visai nieko, gerai dazo..
Atsakyti
QUOTE(Promise @ 2011 01 07, 00:33)
man labiausiai tai patiko max faxtor masterpiece max, gerai atskiria tankina, na tikrai geriausias is visu tusu, kuriuos bandziau. neseniai isbandziau max factor 2000 calories, galvoju pabandysiu, jis pigesnis uz masterpiece, maniau bus toks pats  efektas, bet 2000 calories panaudojus pora men. pradejo blakstienos lb kristi. tai va dabar nebezinau ka bepirkt, kazkaip net nesinori is kitu firmu kazko bandyt ir veltui metyt pinigus,nes zinau jog tokio efekto ir uz tokia kaina nebus kaip su maxfactor, bet baisu, jog jis taip veikia blakstienas. galvoju gal isbandyti pupa divas lashes, skaiciau jog visai nieko, gerai dazo..

ir man tokia beda su maxfactor tusais, efektas ir kaina idealu, o blakstienoms kenkia, pas mane ir krenta o geresnio neatrandu doh.gif
idomumui imetu viena interneteini psl. kur galima pasitikrinti kosmetikos kenksminguma tai maxfactor tusai oho unsure.gif vieni is kenksmingiausiu
http://www.cosmeticd...h...q=rbc&go=go
Atsakyti
QUOTE(kaunas2010 @ 2011 01 07, 09:03)

tas puslapis jau milijona kartu aptartas naturalisciu temoj kaip visiskai nepatikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.demetercl...DNA-MASCARA.jpg
Smashbox lash DNA
Gal kas šį tušą bandėt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 21:33