L'Oreal telescopic auksinis man nepatiko, nes kūdokai dažė, bet ilgina neblogai, nors toks šepetėlis ir neturėtų labai tankint, na žodžiu nekartosiu tikrai..

QUOTE(shopingas @ 2011 01 14, 18:21)
Idomu kaip toliau naudosis, nes turejau megineli, tai jis man super patiko, bet pradejo tirstet, kose drebt ant blasktienu, lipint. O jau sandeliuke buvau ir dideli tusa pasidejus.
Atrodo apie $14 jis normalia kaina.

Atrodo apie $14 jis normalia kaina.
Na žiūrėsiu žiūrėsiu kaip toliau man su juo seksis.

Jeigu nebepatiks ir man - niekai....kaip minėjau labai mažai mokėjau už jį - išmest negaila..o jeigu toliau įsimylėjus būsiu - vėl gi ne tiek ir daug kainuoja

QUOTE(Diamond'e @ 2011 01 14, 17:19)
turejau loreal telescopic carbon black, tai patiko
kaip ir sidabrinis. Dabar dar noriu auksini ismegint 

man sitas labai patiko, vel dabar uzsisakiau... siaip esu labai daug isbandzius, bet vis griztu prie sito... o kur jus perkates tusus?

QUOTE(pinkClarin @ 2011 01 06, 20:30)
http://1.bp.blogspot...ra-175704_L.jpg
Maybelline falses lashes
na aš šio tušo niekaip nesuprantu... naudoju jau daugiau kaip mėnuo, tačiau niekaip neišmokstu kaip tinkamai naudotis ir gražiai pasidažyti.
blakstienos sulimpa, susidaro gumulėliai, neilgina ir netankina. geltonas maybelline buvo daaaug geresnis.
Maybelline falses lashes
na aš šio tušo niekaip nesuprantu... naudoju jau daugiau kaip mėnuo, tačiau niekaip neišmokstu kaip tinkamai naudotis ir gražiai pasidažyti.

o dar taip gyre pardaveja - "oi koks geras, visos perka ir gyria"

Man pats paciausiais MaxFactor Masterpiece Max

nusipirkau neseniai tusa maxfactor false lash efect, galvojau isbandysiu kazkka naujo, nes paprastai naudodavau masterpiece max, kuris man labai patiko. o dar pries tai naudojau 2000calorie, nuo kurio blakstienos pradejo kristi ir siaip neypatingai daze. tai sis false lash efect irgi nera kazkoks stebuklas, nors ir raso kad padaro dirbtines blakstienas. siaip jis labiau pailgina nei kad pvz masterpiexce max, ar 2000calorie bet kad graziau dazytu ir atskirtu tai ne, ta daug geriau dare masterpiece max.
Labukas, aptariat jūs čia daug tušų, dabar nusipirkusi Loreal Milion Lashes, na ką žinau nepasakyčiau, kad kažkas tai,man jo kvapas žiauriai nepatinka. Bet man visvien vienas iš geriausių ir dar neradau geresnių kaip Lancome Hypnose
Ir prailgina,ir apimties didina ir neatrodo kaip dirbtinės

QUOTE(Gintarėja @ 2011 01 20, 22:14)
Labukas, aptariat jūs čia daug tušų, dabar nusipirkusi Loreal Milion Lashes, na ką žinau nepasakyčiau, kad kažkas tai,man jo kvapas žiauriai nepatinka. Bet man visvien vienas iš geriausių ir dar neradau geresnių kaip Lancome Hypnose
Ir prailgina,ir apimties didina ir neatrodo kaip dirbtinės

O aš galvojau, kad man vienai tas kvapas nepatinka

Mano vienas is mylimiausiu MaxFactor masterpies Max..., bet tikrai pastebejau, kad nuo jo blakstienos krenta. Dabar siek tiek ataugo, tai atrodo negraziai, ne vienodo ilgio.
Siuo metu naudoju YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, bet ir tas kazko nebetenkina
.
Siuo metu naudoju YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, bet ir tas kazko nebetenkina

Dabar naudoju Maxfactor False lash effect, pasidazius atrodo tikrai graziai, bet sakyciau siek tiek per greit pradeda bireti...
QUOTE(agnite @ 2011 01 13, 10:39)
Jau kažkiek laiko jį panaudojus galiu pasakyti pirmąjį minusą - antroje dienos pusėje šiek tiek tepa paakius

maybelline high heel

maybelline xxl curl power

maybelline stretch and define

Kokie butu atsiliepimai apie sios tusus?

maybelline xxl curl power

maybelline stretch and define

Kokie butu atsiliepimai apie sios tusus?
QUOTE(myglle @ 2011 01 22, 17:19)
Šito tai nepatariu, vienodai man blakstienos atrodo, pasidažau, ar ne