Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Iriska @ 2011 02 03, 20:14)
Ka tik pabandziau naju pirkini:

Clinique High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara

user posted image

Storina, bet nelipnus, gan lengvas. Graziai ilgina.

PATIKO  wub.gif

drinks_cheers.gif labai man jis wub.gif Blakstienos kaip "pukelis"atrodo,lengvos,kiekviena blakstiena atskirai,nesulipe. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 01 30, 19:16)
Siandien nusipirkau najausia Loreal tusa ...Labai grazus dizainas  wub.gif  Ryt bandysiu

L'Oreal Lash Architect 4D
http://i52.tinypic.com/11jrw4i.jpg

Seip patiko Loreal milion lashes ,bet jam truko siek tiek ilginimo , ziuresim kaip sis bus...

kaip tik atejau ieskoti atsiliepimu apie si tusa. vyro sesuo sake, kad sis tusas jai labai patiko. bet ji pirko uzsieny, idomu ar ir pas mus bus tokia pat gera kokybe, nors dazniausiai pirmas uzvezimas buna kokybisku tusu, o paskui doh.gif labai lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 21:52
Labas vakaras, norėjau paklausti gal yra tušų kurie ne taip gadintų, alintų blakstienas? g.gif nes vakar pažiūrėjau į savo blastienas (greičiau i jų likučius doh.gif ) ir verkt norėjosi... nieko iš jų nebeliko.... nusprendžiau blakstienas dažyti kur kas rečiau, o progoms norečiau isigyti tušą kuris ne taip kenktų blakstienoms,jos mažiau trupėtų,nes tie Loreal ir Max Factor dažo gražiai bet... doh.gif . Ką galėtumėte patarti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allure: 08 vasario 2011 - 20:55
QUOTE(allure @ 2011 02 08, 21:53)
Labas vakaras, norėjau paklausti gal yra tušų kurie ne taip gadintų, alintų blakstienas?  g.gif  nes vakar pažiūrėjau į savo blastienas (greičiau i jų likučius  doh.gif  ) ir verkt norėjosi... nieko iš jų  nebeliko.... nusprendžiau blakstienas dažyti kur kas rečiau, o progoms norečiau isigyti tušą kuris ne taip kenktų blakstienoms,jos mažiau trupėtų,nes tie Loreal ir Max Factor dažo gražiai bet... doh.gif . Ką galėtumėte patarti?  g.gif

As neseniai pradejau lumene naudot tusa Sensitive Touch, del tos pacios problemos. Jis be kvapiuju medziagu, tinka alergistkiem zmonem, taip pat kazkokiu ale kondicionuojanciu medziagu yra ideta biggrin.gif. Man asmeniskai graziai padazo, ilgina, nesulipina, gili juoda spalva. Bet va tepa man jis paakius, ne byra o tepa. Gal cia del mano odos ar kad naudoju makiazo pagrinda be birios pudros, sunku pasakyt.

user posted image

Apskritai yra pirkt ivairiu alieju, kondicionieriu kudie padeda ataugint blakstienas.
http://www.youtube.c...u/1/atOlEXLZJ9o
sitas nebloga efekta duoda kaip matosi biggrin.gif
Atsakyti
wirs 5 metu naudojau MaxFactor tusa 2000 calorie, ir jis man pats paciausias buwo blush2.gif Bet dbr atradau Loreal Volume Million Lashes (be pliuso). Ir ka? As ji diewinu drinks_cheers.gif wub.gif Net kaimyne sutikus nusistebejo, kad blakstienos kaip pas karwe blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 02 08, 23:09)
As neseniai pradejau lumene naudot tusa Sensitive Touch, del tos pacios problemos. Jis be kvapiuju medziagu, tinka alergistkiem zmonem, taip pat kazkokiu ale kondicionuojanciu medziagu yra ideta biggrin.gif. Man asmeniskai graziai padazo, ilgina, nesulipina, gili juoda spalva. Bet va tepa man jis paakius, ne byra o tepa. Gal cia del mano odos ar kad naudoju makiazo pagrinda be birios pudros, sunku pasakyt.

user posted image

Apskritai yra pirkt ivairiu alieju, kondicionieriu kudie padeda ataugint blakstienas.
http://www.youtube.c...u/1/atOlEXLZJ9o
sitas nebloga efekta duoda kaip matosi biggrin.gif

Labai ačiū už patarimą mirksiukas.gif šį tušą būtinai prigriebsiu, jei ne sau tai bent jau mamai, ji seniai jau skundžiasi akių jautrumu pasidažius tušu verysad.gif
o tame video tikrai matosi pokyčiai,kad man taip būtų nuo mano ricinos aliejaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2011 02 08, 21:53)
Labas vakaras, norėjau paklausti gal yra tušų kurie ne taip gadintų, alintų blakstienas?  g.gif  nes vakar pažiūrėjau į savo blastienas (greičiau i jų likučius  doh.gif  ) ir verkt norėjosi... nieko iš jų  nebeliko.... nusprendžiau blakstienas dažyti kur kas rečiau, o progoms norečiau isigyti tušą kuris ne taip kenktų blakstienoms,jos mažiau trupėtų,nes tie Loreal ir Max Factor dažo gražiai bet... doh.gif . Ką galėtumėte patarti?  g.gif

man padejo ricinu aliejus,kai bunu namie,patepu blakstienas,antakius aliejuku.Tankesni plaukeliai pasirare ir auga greiciau.Pabandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, jus dar man pasakykit - kuo skiriasi (kuris geresnis) MF 2000 Calorie ir False Lash effect? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 02 07, 19:50)
drinks_cheers.gif labai man jis wub.gif Blakstienos kaip "pukelis"atrodo,lengvos,kiekviena blakstiena atskirai,nesulipe. wub.gif

as prisidedu taip pat prie pagyru siam Clinique tusui wub.gif nors epizodizkai uzsitepu Lancome Hypnose, kuris toks pat nuostabus kaip ir Clinique High Impact Mascara... tiesiog nejauti, kad blakstienos padazytos cool.gif tiesa, negaliu neparasyt, kad turiu gana daug problemu su Lancomo tuso nuvalymu. Kadangi nenaudoju makijazo valiklio, o veida prausiu Clinique prausikliu, tai sis prausiklis "neikimba" i Lancomo tusa doh.gif aciu dievui, kad Lancomas padovanojo man makijazo valikli thumbup.gif o stai Clinique tusas puikiai nusiplana su Clinique prausikliu (3 linija)
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 09, 12:36)
as prisidedu taip pat prie pagyru siam Clinique tusui wub.gif nors epizodizkai uzsitepu Lancome Hypnose, kuris toks pat nuostabus kaip ir Clinique High Impact Mascara... tiesiog nejauti, kad blakstienos padazytos cool.gif  tiesa, negaliu neparasyt, kad turiu gana daug problemu su Lancomo tuso nuvalymu. Kadangi nenaudoju makijazo valiklio, o veida prausiu Clinique prausikliu, tai sis prausiklis "neikimba" i Lancomo tusa doh.gif aciu dievui, kad Lancomas padovanojo man makijazo valikli thumbup.gif o stai Clinique tusas puikiai nusiplana su Clinique prausikliu (3 linija)

Clinigue tusas ir be prausilklio puikiai nusivalo thumbup.gif Be to man kas dar patinka,kad daug kartu gali braukti per blakstienas,isgauti norima efekta ir jie ne sustingsta,ne suketeje..Kitu tusu viena kart perbrauki ir viskas,blakstienos kaip laku apipurksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 02 09, 14:34)
Clinigue tusas ir be prausilklio puikiai nusivalo thumbup.gif Be to man kas dar patinka,kad daug kartu gali braukti per blakstienas,isgauti norima efekta ir jie ne sustingsta,ne suketeje..Kitu tusu viena kart perbrauki ir viskas,blakstienos kaip laku apipurksti biggrin.gif

jo jis toks minkstas g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 08, 16:24)
kaip tik atejau ieskoti atsiliepimu apie si tusa. vyro sesuo sake, kad sis tusas jai labai patiko. bet ji pirko uzsieny, idomu ar ir pas mus bus tokia pat gera kokybe, nors dazniausiai pirmas uzvezimas buna kokybisku tusu, o paskui  doh.gif  labai lauksiu atsiliepimu  smile.gif

as kazkoki panasu nusipirkau - lash architect false lash effect, bet mano juodos spalvos, o ne sidabrines, buteliukas. va toks

esu labai patenkinta, labai patogus sepetelis - siaurejantis i gala, kazkas tokio, tai labai lengva prieiti prie visur blakstienu. ir labai gerai ilgina, ir tankina. jeigu lyginant su maxfactor false lash effect tusu, tai sitas daugiau ilgina thumbup.gif jis man panasus i clinique high definition. minusas - siek tiek byra, bet man visi tusai byra, nes as megstu akis visaip liesti, tai reiketu gal kad atsilieptu dar kas nors, ar jis byra, jo nejudinant biggrin.gif
Atsakyti