Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(jearmaine @ 2011 02 09, 20:37)
as kazkoki panasu nusipirkau - lash architect false lash effect, bet mano juodos spalvos, o ne sidabrines, buteliukas. va toks

esu labai patenkinta, labai patogus sepetelis - siaurejantis i gala, kazkas tokio, tai labai lengva prieiti prie visur blakstienu. ir labai gerai ilgina, ir tankina. jeigu lyginant su maxfactor false lash effect tusu, tai sitas daugiau ilgina  thumbup.gif  jis man panasus i clinique high definition. minusas - siek tiek byra, bet man visi tusai byra, nes as megstu akis visaip liesti, tai reiketu gal kad atsilieptu dar kas nors, ar jis byra, jo nejudinant biggrin.gif

man sitas tusas vienas turbut is mano megstamu, jau esu sunaudojus neviena ir man laikos labai gerai nei byra nei tepa thumbup.gif
Atsakyti
L'Oreal Lash Architect 4D
http://i52.tinypic.com/11jrw4i.jpg

Nu ka .. ateinu su atsiliepimais apie si tusa ax.gif Nu zinokit man laabai patiko. Labai panasus i ta senaji Architect. Pacioj pradzio truputi pasiima kiek daugiau tuso , bet issisukuodavau ir visai nelipdo . O seip labai ilgina , patankina, paryskina . Tiks toms kurios megsta barbiskas blakstutes wub.gif Pirmas tusas su kuriuo vienu isgaunu norima rezultata . As paprastai dazausi dviem tusais ,ilginanciu ir tankinanciu , dazniausias derinys buvo telescopic+ milion lash ,arba anksciau calogen+ , kai milijono dar nebuvo. O vat si tusa naudoju viena ... tik dabar susimasciau del byrejimo... Turbut nebyra , nes neatsimenu... biggrin.gif As jam duodu 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 21:53
Sveiki smile.gif Nusprendžiau įsigyti tušą iš Victoria's secret, atsiliepimų girdėjau apie juos labai įvairių, bet nutariau ,kad jei pati nepabandysiu nesužinosiu ar jie tinka smile.gif Blakstienos pas mane pakankamai tankios ir ilgos tai nenoriu nei tankinanciu nei ilginanciu , tiesiog paprasto ryškinančio tušo , nes blakstienos šiek tiek šviesokos. Esu naudojus galybę tušų , nuo Lancome iki Loreal , nei vienas iki galo neprilipo doh.gif Taigi, kadangi tušą užsisakinėsiu internetu , iš USA ,gal kuri mergina susidūrusi su visais angliškais tušų terminais galėtų padėti ? Kuris man geriausiai tiktų ? Visiškai nesuprantų tū High-definition, Voluptuous blush2.gif doh.gif Pati galvoju imti šį arba šį. Ar gerai pasirinkau ? Ir gal kas apskritai iš patirties patars kąnors apie Victorios secret tušus ir apskritai visą kosmetiką ?Iš anksto dėkavoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 02 09, 21:58)
man sitas tusas vienas turbut is mano megstamu, jau esu sunaudojus neviena ir man laikos labai gerai nei byra nei tepa  thumbup.gif

Aš jau nuo kokių 2002 m. vien tik Lash Architect tenaudoju. Turėjau keletą paklydimų, bet ir vėl prie šio tušo grįždavau. Ir dabar šis tušas pas mane kosmetinėje rolleyes.gif
Kaina gera, kokybė puiki. Ir ko daugiau reikia.. biggrin.gif
Atsakyti
Nesu bandžiusi geresnio tušo už Lancome Hypnose (klasikinio). Kartais nuklystu, bet tik tam kad suprasti, kad šis geriausias wub.gif Šiuo metu Kristianoje jam nuolaida - 2 vnt. 142 lt ( galioja iki vasario 28 dienos)
Atsakyti
QUOTE(C.R.Y.S.T.A.L @ 2011 02 11, 21:22)
Nesu bandžiusi geresnio tušo už Lancome Hypnose (klasikinio). Kartais nuklystu, bet tik tam kad suprasti, kad šis geriausias  wub.gif Šiuo metu Kristianoje jam nuolaida - 2 vnt. 142 lt ( galioja iki vasario 28 dienos)

O man Hypnose nelabai, pabandziau - daugiau nebepirksiu rolleyes.gif
Kaip viskas individualu rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek bandžiau, tai turbūt man pats pačiausias Diorshow Iconic - pailgina, patankina, nesulipdo.
Iš paskutiniųjų bandytų gerą efektą (atskiria blasktienas, pailgina žymiai, kaip vėduoklės atrodo) suteikia Givenchy Phenomen eyes (šepetėlis rutuliuko formos). Gal ir pasilikčiau prie šio, nes kaip minėjau, efektas nerealus, bet po pusdienio viršutiniai vokai būna juodi, todėl turi vis dirstelėti į veidrodį, kad neatrodytum netikusiai pasidažiusi.
Iš pigesnių visada beveik buvau patenkinta Maxfactor tušais.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 02 12, 15:18)
Iš pigesnių visada beveik buvau patenkinta Maxfactor tušais.

Aš irgi MF tušais patenkinta ir visada nedvejodama pirkčiau, nes žinau kad gražiai dažys ir gerai laikysis. Bet nuo tų pigesnių labai pasilpo blakstienos tai dairausi į brangesnius (nors įdomu kuo jie iš ties skiriasi tie pigesni ir brangesni biggrin.gif )

Gal kas nors galite pakomentuoti apie Make up forever Smokey lash tušą? Gal šiuo metu naudojate (būtent per tokius orus)? Įdomu ar gerai laikosi... g.gif
Atsakyti
Gal kas galetumet parekomenduot kuo skystesnes konsistencijos tusa ax.gif ,reikia,kad tik lygiai be gumuliuku nudazytu ir tiek.Kazkada AVON turejo toki tusa jautrioms akims baltoje tubeleje sidabriniu kamsteliu-iki siol nieko geresnio nerandu,o ano jau nebegamina.Isbandzius esu daugybe,gal arciausiai teisybes buvo keli is isadora ir lancom'o hipnose,bet vistiek tirstoki.Nebezinau,kur ir ieskot tinkamo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 13, 19:27)
Gal kas galetumet parekomenduot kuo skystesnes konsistencijos tusa ax.gif ,reikia,kad tik lygiai be gumuliuku nudazytu ir tiek.Kazkada AVON turejo toki tusa jautrioms akims baltoje tubeleje sidabriniu kamsteliu-iki siol nieko geresnio nerandu,o ano jau nebegamina.Isbandzius esu daugybe,gal arciausiai teisybes buvo keli is isadora ir lancom'o hipnose,bet vistiek tirstoki.Nebezinau,kur ir ieskot tinkamo g.gif .

Maybelline Great Lash
user posted image
Nu visiskai nieko nedaro,nei tankina, nei ilgina. Net apatiniu blakstienu negaliu dazyt su juo, nes vistiek per kudai atrodo doh.gif Jis tik juodai paspalvina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 vasario 2011 - 21:57
kelis metus naudojauL'Oreal Double Extend Beauty Tubes Lash Extension Effect, bet uzsimaniau ko nors naujo.

mano blakstienos pakankamai ilgos ir riestos, todel noreciau tankinanacio, bet nesulipinancio tuso. na ir kokybisko, kad blakstienos nenukristu smile.gif ka rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2011 02 14, 11:18)
Labukas, gal kas bendet nauja L'oreal lash archtect 4D?

Nusipirkau vakar, tai nesupratau ar padžiūvęs, ar toks turi būti, visas kažkoks ne toks doh.gif Tirštas, apsilipinęs šepetėlis, nesupratau. Matyt sugedęs kažkoks blink.gif
Atsakyti