Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(agvill @ 2011 02 28, 18:13)
o tai norite pasakyti kad jau brangus tusai apsaugos blakstienas nuo kenksmingumo

neapsaugos,bet pigus tusai dziovina,daro tokias kietas blakstienas, ir manau brangus tusai tikrai ne taip kenkia del savo sudeties,logiska,kad pigesni prastenes sudeties nei brangus..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 02 28, 17:37)
neapsaugos,bet pigus tusai dziovina,daro tokias kietas blakstienas, ir manau brangus tusai tikrai ne taip kenkia del savo sudeties,logiska,kad pigesni prastenes sudeties nei brangus..

nepasakyciau kad max factor super pigi kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 28, 18:51)
nepasakyciau kad max factor super pigi kosmetika  g.gif

na lyginant su lancome,chanel ir pan pigu mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 02 28, 18:16)
na lyginant su lancome,chanel ir pan pigu mano nuomone ax.gif

na taip. bet ir ten manau ne stebuklai, ir tikrai ne gydo lotuliukas.gif puse vertes suploji uz varda ax.gif cia tik mano nuomone.. o jei jau norisi investuot i kokybiski ir "nekenkianti", tai tada pirkt ekologiska 4u.gif Dr. Hauschka ar pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 28, 19:24)
na taip. bet ir ten manau ne stebuklai, ir tikrai ne gydo  lotuliukas.gif  puse vertes suploji uz varda  ax.gif  cia tik mano nuomone.. o jei jau norisi investuot i kokybiski ir "nekenkianti", tai tada pirkt ekologiska  4u.gif  Dr. Hauschka ar pan  biggrin.gif

nesakiau kad gydo,taip ir nemanau...o atitinkamas vardas nepasako,kad daiktas kokybiskas? beje ekologija nedomina,as ja netikiu...
Atsakyti
Šiai dienai iš bandytųjų man geriausias Loreal'io Telescopic bigsmile.gif
user posted image
Nesulipina, ilgina, užriečia, gerai laikosi, nebyra, lengvai valosi su akių makiažo valikliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 28, 17:24)
o jei jau norisi investuot i kokybiski ir "nekenkianti", tai tada pirkt ekologiska  4u.gif  Dr. Hauschka ar pan  biggrin.gif

kokybiškas, ekologiškas, bet kiek teko skaityt dažo natūraliai, dramatiškų/vėduokliškų blakstienų nesvajot.
o šiaip kiek teko matyt foto su ekologiškais tušais, tai vaizdeliai labai natūralūs, tik padažo juodai ir tiek, bė jokių papildomų funkcijų.
aš netikiu tušų gydomąja galia, nesvarbu kokia kaina schmoll.gif
Atsakyti
Vitulka, pritariu, kad su ekologiskais WOW efekto tikrai neisgausi 4u.gif
bet velgi, tikrai nemanau kad brangus tusai (DIOR, CHANEL...) kazkuom ypatingesni uz pigesnius (MAX FACTOR, BOURJOIS..). Kaip ir minejau, puse kainos tikrai, mano manymu, moki tik uz varda ax.gif idomu butu siaip sudetis sulygint, ar labai skiriasi g.gif
Atsakyti
Štai dviejų tušų brangaus ir nelabai sudėtys gal kas galės pakomentuoti, pačiai būtų labai įdomu g.gif

Diorshow Mascara:
user posted image
All shades contain:Aqua (Water), Glyceryl Stearate, C18-36 Acid Triglyceride, Cera Alba (Beeswax), Stearic Acid, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Silica, Glyceryl Stearate, Isostearic Acid, Shellac, Myristic Acid, Triethanolamine, Glyceryl Hydrogenated Rosinate, PVP/VA Copolymer, Hydrolyzed Keratin, Lecithin, Xanthan Gum, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Diazolidinyl Urea, Butylparaben, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA, Isobutylparaben, Propylparaben, Geraniol, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde. +/- May Contain: Mica, CI 77491, 77492, 77499 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines), CI 75470 (Carmine), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 77288 (Chromium Oxide Greens).

MaxFactor Masterpiece:
user posted image
Ingredients
Aqua, Glyceryl Stearate, Ammonium Acrylates Copolymer, Acrylates Copolymer, Quaternium-18 Hectorite, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera, Triethanolamine, Synthetic Wax, Palmitic Acid, Stearic Acid, Propylene Carbonate, Lecithin, Oleic Acid, Alcohol, Glycerin, Polyvinyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth Sulfate, Propylparaben, Trisodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Myristic Acid, Potassium Sorbate, EDTA, Methylcellulose, Benzoic Acid, Sorbic Acid, [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]

Pati iš Dioro turėjus Diorshow Iconic, tai stebuklo nedarė, man geriau MaxFactor, blakstienos nekrito šiuos naudojant, tiesa gal toks nedidelis pastebėjimas būtų, kad Dior'as labai gerai laiko, nenusitrina, net patrynus akis, jaučiasi ta tikra kokybė, esu ir užmigus su juo ir nieko biggrin.gif - viskas vietoj ir nenusitrynę, o va MF apibyra truputį, bet nedaug ax.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt įdėt foto su dažytom blakstienom Million lashes ir Lash Architect 4D tušais? Tos kurios giria tuos tušus 4u.gif
Atsakyti
Savaitele ir ilgaiu panaudojus ateinu su atsiliepimais apie TBS Big And Curvy Mascara tusa 4u.gif Sepetelis labai idomus, neturejau dar tokio , jis kaip ir su paprastais sereliais ( ne guminiais) bet ilgas ir plonas, tad patogi kampucius dazyti .

Padazo labai graziai ir tvarkingai, bent jau man nelipina. Bet deja minusiuka turi i dienos pabaiga pabyra siek siek, bet nubraukiu ranka ir tiek, nepalieka juodu paakiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 24, 22:05)
Aha sitas  bigsmile.gif  Tikrai neblogas ir kaina gana nedidele.

QUOTE(shopingas @ 2011 02 25, 00:48)
LT teko ji naudot ir labai patiko, o dabar uzsiprasiau lauktuviu jo, tai kai gavau, nebepatenkinta buvau: skystokas, negraziai sustato blakstienas, netankina. O ir nesikeite kol laikiau ji, tai galiausiai teko ismest. Beje, sepetelis man nemalonus - grynai duria akis kai juo dazausi  blink.gif

Aha, šepetėlis jo aštrokas, reik prie jo priprast kokiu kampu pakreipt kad neįdurtų. Bet aš jam atleidžiu, nes man jis labai gražiai padažo blakstienas, plius kur kas mažesnė kaina už Maxfactor Masterpiece kuris man dar labiau duria. unsure.gif
Kalbant apie Oriflame, man dar patinka jų kitas tušas su panašaus tipo šepetėliu ilginantis Giordani Gold Lash Fascination Mascara, patinka kad nesivelia, nebyra, gražiai iššukuoja kiekvieną blakstienytę ir neblogai ilgina, plius skalsus, tik minusas kad i antra dienos puse truputėlį pajuodina paakius ties apatiniu blakstienų išoriniu kampučiu.

user posted image

Ir vis dėl to nusprendžiau kad platinamą kosmetiką (tokio tipo kaip Avon ar Oriflame ir pan) gerai pirkti dėl vienos priežasties biggrin.gif tušai visada atkeliauja švieži, neprasukinėti, nesudžiūvę. O tai ne kaip dabar - kadangi mano gerulis Gosh jau į pabaigą nusipirkau naują vandeniui atsparų L'oreal Lash Architect, ir ką jūs manot, tepa gumuliukais, trupa, paskui byra, apatinės blakstienos nudažytos "tušo trupiniais" bash.gif , porą kart pabandžiau ir mesiu lauk. verysad.gif

Kas dėl brangių tušų tokių kaip Dior, Lancome, YSL - turiu draugę kuri juos perka. Bandžiau pas ją ant savo blakstienų Lancome Hypnose, tai tokią šlapią pliurzą ant blakstienų krauna ir dar tas keturkampas šepetėlis, nežinau ar prie tokio priprasčiau. unsure.gif Apie kitus nieko negaliu pasakyt nes nebandžiau. smile.gif Dėl to kad jie tausoja blakstienas - tikiu, bet manau kad vardas kainos įtakai irgi nemažai turi reikšmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 01 kovo 2011 - 12:04