Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Sunreja @ 2011 03 01, 16:41)
Nu jau tikrai be rysio tusas  schmoll.gif

ir aistuliaa'i berods jis nepatiko.. ačiū Die dovanų gavau biggrin.gif o tai būtų gaila 40lt...

QUOTE(mocha @ 2011 03 01, 16:47)
Aš tokį pat turiu kaip Almost, bet man tai visai nieko tušas. Gražiai dažo blakstienas wink.gif

nežinau, iš toli dar pusė velnio atrodo, kai nežiūri iš labai arti kas ten ir kaip.. nebent dar pašukuot papildomai, bet norėtųsi, kad tušas to nereikalautų mastau.gif
Atsakyti
Gal rimtai pašukuot papildomai? Šiaip tušas tirštokas, bet man visai nieko. Aš įdomumo dėlei pasidažiau vieną akį ir įmesiu foto tuoj, kaip atrodo man. Nors tiesą sakant, aš pigiai jį papirkau ir skaičiau nemažai nelabai kokių atsiliepimų apie šitą tušą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 01, 16:47)
Aš tokį pat turiu kaip Almost, bet man tai visai nieko tušas. Gražiai dažo blakstienas wink.gif

Tai gal jusu blakstienos tamsesnes ir veslesnes. Nes Almost nuotraukose tai tikrai nekoks tusas pasirode, ne pro kur nevertas 40 lt. schmoll.gif
Atsakyti
Mano blakstienos neypatingos tikrai.Nėra nei super vešlios, nei riestos. Įkeliu foto prieš pasidažant.:
user posted image
Po:
user posted imageuser posted image
[url=http://img607.imageshack.us/i/dsc00764xv.jpg/]user posted image[/url
Nešukavau žinokit, pasidažiau taip normaliai ir nufotkinau. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 01 kovo 2011 - 17:14
QUOTE(mocha @ 2011 03 01, 17:14)
Mano blakstienos neypatingos tikrai.Nėra nei super vešlios, nei riestos. Įkeliu foto prieš pasidažant.:
Nešukavau žinokit, pasidažiau taip normaliai ir nufotkinau. smile.gif  smile.gif

ką matau pačiu pirmu žvilgsniu - Jūsų blakstienos nuo mano tai žyyymiai skiriasi. Maniškės beveik nesimato hihihi.gif o Jūsų yra tokios šiek tiek riestos, jei gerai įžiūriu ir pakankamai tankios. dėl tušo - ir Jums jis blakstienas kryžiuoja kažkaip įdomiai, ką pastebėjau ir savo foto. bet vėlgi - ant Jūsų blakstienų man jis atrodo gražiau smile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Mano vos vos riestos, nėra tiesios, bet labai paslankios tušui, ta prasme, nenaudoju rietiklių, man su paprasčiausiu tušu pavyksta jas užriesti. Kad kryžiuoja, tai tikrai biggrin.gif biggrin.gif nesuprantu kodėl. Ypač kitos akies, susikryžiuoja, ar jos taip auga, man nepavyksta atskirti jų, vėl "susibėga" draugės biggrin.gif
Šiaip sakau, toks nieko tušas. Gal dėlto, kad pigiai pirkau. Mokėjau 28 Lt su maskuokliu kartu buvo rinkinukas. Man panašus jis į Essence multi kaip jis ten vadinasi? smile.gif Tai jeigu rinktis tarp jų, aš Essence rinkčiausi wink.gif
Na ir aišku, ant skirtingų blakstienų skirtingai tušas gula. Dėl to ieškom, eksperimentuojam ir atrandam savo victory.gif
Atsakyti
Manau, kad net neverta lyginti blakstienų, juk pas kiekvieną jos skirtingos, todėl savaime aišku, kad tas pats tušas padažys vienai vienaip, kitai kitaip smile.gif
Bet čia buvo puikus įrodymas, jog negalima taip greit imt ir nurašyti tušo biggrin.gif
Šiaip bent jau man šioje temoje kas aktualiausia - tai gauti bendros info apie tušą: nubyra ar ne, gerai išsilaiko, kokia konsistencija, ar lengvai nusivalo/nusiplauna. smile.gif

mocha tu mano gražiablakstiene... wub.gif Aš vis tiek liksiu prie nuomonės, kad tau bet koks tušas gražiai padažys (bent jau mano suvokimu) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 01, 18:36)
Manau, kad net neverta lyginti blakstienų, juk pas kiekvieną jos skirtingos, todėl savaime aišku, kad tas pats tušas padažys vienai vienaip, kitai kitaip  smile.gif 
Bet čia buvo puikus įrodymas, jog negalima taip greit imt ir nurašyti tušo  biggrin.gif
Šiaip bent jau man šioje temoje kas aktualiausia - tai gauti bendros info apie tušą: nubyra ar ne, gerai išsilaiko, kokia konsistencija, ar lengvai nusivalo/nusiplauna.  smile.gif

mocha tu mano gražiablakstiene...  wub.gif  Aš vis tiek liksiu prie nuomonės, kad tau bet koks tušas gražiai padažys (bent jau mano suvokimu)  smile.gif

Eik tu šmike wub.gif dabar tu su savo naujuoju būsi fainesnė už mane biggrin.gif
Atsakyti
Naujas tusas is Clinique - Buttom Lash Mascara - apatiniu blakstienu tusas
user posted image
Lietuvoje dar nemaciau. Manau turetu buti patogus tiek apatinem blakstienom, tiek virsutiniu blakstienu kampuciams pasiekti. smile.gif Man jis kazkuo primine Guerlain Le 2 ta mazesniji sepetuka, man jis labiau patiko uz ta "pagrindini" ir buvo labai patogus ir naudingas.
Tas Clinique kiek ziurejau internetinej parduotuvej yra trecdaliu pigesnis uz iprastus Clinique tusus, tai gal ir apsimoketu toki papildomai tureti ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 03 01, 22:11)
Naujas tusas is Clinique - Buttom Lash Mascara - apatiniu blakstienu tusas
user posted image

Nusipirkti tai ne problema, bet kas rytą išsitraukti vieną tušą viršutinėm, po to kitą apatinėm- va čia jau problema- nėra laiko tiek cackintis su viena priemone, ir nemanau kad čia labai svarbus dalykas, juk apatinės blakstienos nereikalauja kažkokios ypatingos dažymo technikos biggrin.gif

Žinoma, jei kas įsigysit -atsiliepimai labai laukiami 4u.gif
Atsakyti
O kaip Clinique High Impact tusas? Youtube pixiwoo gyre. Idomu, kaip kitoms isbandziusioms?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 01, 17:14)

Na jo, jusu blakstienos zymiai skiriasi nuo Almost smile.gif Vienintelis dalykas, ka galeciau palyginti, tai ant Almost blakstienu atrodo daugiau koses pritepta g.gif

QUOTE(zuika_puika @ 2011 03 01, 21:11)

Idomu butu isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti