Kristianoj pirkau, tai turetu originalus buti
Is visu bandytu tusu vienintelis kuris sitaip terliodavo paakius. Vos dregnesnis oras- iskart visas tusas nukeliaudavo po akim. Nei lancome, nei HR, gurlain, ar net pigieji netepdavo.

QUOTE(Langoza @ 2010 11 16, 23:11)
nieko keisto. as irgi turejau, ir tai vienintelis tusas per visa mano dazymosi laika, kuris tepe paakius. ir dar - gan greitai uzdziuvo 

Tai aišku tada. Aš pati Dior'o tušų nesu turėjusi. Bet esu turėjusi Loreal fufliaką (tetulė įtaisė), porą dienų pavaikščiojau juodais paakiais ir išskraidinau tušą į šiūkšlių dėžę

QUOTE(Atia @ 2010 11 17, 15:30)
Ar tiesa, kad KristiAnos tušai greit išdžiūsta - ta prasme, kad jie ten būna užsigulėję?
Kiek turejau, tai normalus buvo. Nepasene tikrai
Papildyta:
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 17, 16:36)
Tai aišku tada. Aš pati Dior'o tušų nesu turėjusi. Bet esu turėjusi Loreal fufliaką (tetulė įtaisė), porą dienų pavaikščiojau juodais paakiais ir išskraidinau tušą į šiūkšlių dėžę 

Tai kai fufliakas, tai negaila ir ismest. As dar bandziau kankintis ir valinetis paakius. Bet po savaites pasidaviau

QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 17, 00:32)
Man 3 mėnesiams drąsiai. Dar ir dabar naudoju, nors jau laikas keisti, uždžiūvo

Papildyta:

Papildyta:
jus cia parasete apie YSL Volume Infini Curl? jei taip,o kaip jis jums ar geras?
QUOTE(kumiko @ 2010 11 17, 16:23)
jus cia parasete apie YSL Volume Infini Curl? jei taip,o kaip jis jums ar geras?
Ne, aš apie YSL "Volume Effect Faux Cills"

QUOTE(Atia @ 2010 11 17, 15:30)
Ar tiesa, kad KristiAnos tušai greit išdžiūsta - ta prasme, kad jie ten būna užsigulėję?
VBS lygio kalbos

QUOTE(Argija @ 2010 11 17, 20:53)
VBS lygio kalbos

Deja, faktas

Išsidūriau su Lancome. Galvoju, gal atsitiktinumas, bet sako, ne...
QUOTE(Atia @ 2010 11 18, 10:57)
Tai vienas tusas, bet ne visi... Na gal ir pasitaike, bet juk prekes keicia, pasenusius produktus grazina tiekejams ir pan, tai tikrai neuzsiguli visi. O ir uzdziut nebent prasuktas gali, o jei nauji stovi ir geru galiojimu parduodami, tai viskas su jais ok. Kitaip niekas nepirktu Kristianoj tusu arba visi skustusi. O tas 'sako', tai nieko nesako, nes jums vienas pasitaike ir jau tikit, kad visi tokie...
QUOTE(Atia @ 2010 11 18, 10:57)
tai ir yra VBS

o vbs kalbu buna ivairiu, nuo tokiu, kuriomis zmones tikrai tiki iki is vis apsurdiniu. Yra tikinciu, kad kristiana padelkomis prekiauja, jog pilsto kvepalus ir t.t.
Vienos kalbos is kvailumo, kitos del konkurencijos.
I tema,
ziuriu daugumai cia YSL greitai dziuna, pati abar naudoju apie menesi, gal net daugiau, tai kolkas dar neuzdziuvo. Idomu kiek laikys

QUOTE(Argija @ 2010 11 18, 20:20)
.
I tema,
ziuriu daugumai cia YSL greitai dziuna, pati abar naudoju apie menesi, gal net daugiau, tai kolkas dar neuzdziuvo. Idomu kiek laikys
I tema,

kuri naudojate? kaip patinka?
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 16, 23:32)
O tas DiorShow pas jus buvo originalus?
Nes jei originalus - keista, kad vaikščiodavote juodais paakiais
Nes jei originalus - keista, kad vaikščiodavote juodais paakiais

Man ir keista. Pats paciausias tusas man sitas, 3 sudaziau ir nieko blogo pasakyt negaliu