Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Keista, tai keista. Dior kosmetika man siaip labai patinka, tik ju tusai man turbut netinka, nes dar turejau meginuka naujojo tuso (Extase atrodo) tai ir tas neypatingas.
Va, o vakar ejau pirkti YSL, o grizau su Chanel Inimitable. Tai aiskiu, vakar neatsispyriau ir pasidaziau biggrin.gif Rezultatas man patiko, gal net pakeis mano numyleta hypnose. Ziuresiu, kaip atlaikys visa diena.
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 19, 08:27)
Keista, tai keista. Dior kosmetika man siaip labai patinka, tik ju tusai man turbut netinka, nes dar turejau meginuka naujojo tuso (Extase atrodo) tai ir tas neypatingas.
Va, o vakar ejau pirkti YSL, o grizau su Chanel Inimitable. Tai aiskiu, vakar neatsispyriau ir pasidaziau  biggrin.gif  Rezultatas man patiko, gal net pakeis mano numyleta hypnose. Ziuresiu, kaip atlaikys visa diena.

Man Dior black out tušas labai patiko, chanel bet ne inimitable baisiai nepatiko schmoll.gif daug blogiau už tuos pigius tušus, tik kad padažo ir tai dar akim netiko jis man doh.gif

Noriu paklaust apie šį gal kas turėjot?
user posted image
Bare Escentuals i.d Magic Wand Brushless Mascara
Ar šiaip šios firmos kokį tušą gal bandėt, nes tos mineralinės jų pudros man visai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 19, 09:27)
Va, o vakar ejau pirkti YSL, o grizau su Chanel Inimitable. Tai aiskiu, vakar neatsispyriau ir pasidaziau  biggrin.gif  Rezultatas man patiko, gal net pakeis mano numyleta hypnose. Ziuresiu, kaip atlaikys visa diena.

man tai nieko ypatingo tas Inimitable, tas pats kas MF Masterpiece, net šepetėlis - tiksli kopija ax.gif Atskiria gražiai, pailgina, bet tankumo nėra, na aišku, gal jūsų blakstienos įspūdingesnės nei mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 11 19, 12:48)
Bare Escentuals i.d Magic Wand Brushless Mascara
Ar šiaip šios firmos kokį tušą gal bandėt, nes tos mineralinės jų pudros man visai patinka ax.gif

BE pudros ir 'buxom' serijos blizgiai man labai patinka, bet seseliai (sie man netinka akims) ir tusai ne. Esu si tusa bandzius, bet man nepatiko, nieko ypatingo nedare - labai eilinis vidutiniskas tusas.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 19, 18:26)
man tai nieko ypatingo tas Inimitable, tas pats kas MF Masterpiece, net šepetėlis - tiksli kopija  ax.gif Atskiria gražiai, pailgina, bet tankumo nėra, na aišku, gal jūsų blakstienos įspūdingesnės nei mano  biggrin.gif

Atbuvus visa diena, galiu pasakyt, kad tusas tikrai patiko. Blakstienom nesiskundziu, o tusas prailgino ir patankino, puikiai atskyre. Zodziu, patenkinta tikrai. O max factor man patiko kaip dazo, tik nuo jo man turbut puse blakstienu nutrupejo unsure.gif
O koki jus tusa naudojat?
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 19, 21:31)
Atbuvus visa diena, galiu pasakyt, kad tusas tikrai patiko. Blakstienom nesiskundziu, o tusas prailgino ir patankino, puikiai atskyre. Zodziu, patenkinta tikrai. O max factor man patiko kaip dazo, tik nuo jo man turbut puse blakstienu nutrupejo  unsure.gif 
O koki jus tusa naudojat?

Dabar naudoju jau minėtąjį MaxFactor Masterpiece jis baiginėjasi tad laukiu savo L'Oreal Voluminous X5, sako jog jis panašus į YSL Faux Cils - šio dar nebandžiau, bet manau greitu laikų įsigysiu ax.gif Bandžiau keletą brangių tušų, (Dior, Chanel, Givenchy) bet manau, kad neverta tiek mokėti tik už vardą, nes rezultato ypatingo nebuvo, na nebent išgirtasis YSL mane dar domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 19 lapkričio 2010 - 20:48
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 19, 21:47)
Dabar naudoju jau minėtąjį MaxFactor Masterpiece jis baiginėjasi tad laukiu savo L'Oreal Voluminous X5, sako jog jis panašus į YSL Faux Cils - šio dar nebandžiau, bet manau greitu laikų įsigysiu  ax.gif  Bandžiau keletą brangių tušų, (Dior, Chanel, Givenchy) bet manau, kad neverta tiek mokėti tik už vardą, nes rezultato ypatingo nebuvo, na nebent išgirtasis YSL mane dar domina.

Na va, as irgi ejau pirkti YSL, o papirkau Chanel. Nes konsultantes blakstienos atrode nerealiai su juo. Man butent ir patinka, kad jis nekrauna tokios riebios koses, o kiekviena blakstiena isryskina ir atskiria. Bet vistiek YSL domina, jauciu reikes bandyti. Nors kai parduotuvej pamaciau sulipusi, apsivelusi ir uzdziuvusi testerini sepeteli... doh.gif
Atsakyti
Man dabartinis turimas Lancome L'extreme kaip patinka wub.gif Labai gražiai padažo, visai košės neužkrauna, atrodo gan natūraliai, bet kad ir paryškina tai tikrai, visiškai nenubyra smile.gif
Atsakyti
O gal esate kuri banžiusi Isadora tušą su vibruojančiu šepetėliu? Įdomu, kokie atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 11 15, 21:50)
Mergaitės, kokie atsiliepimai apie L'oreal Volume Collagene?user posted image

P.S. Kokia jo kaina?

Labai nepatiko, blakstienos negražiai sulipdavo. Atrodydavo tokios kaip "sunkios" blakstienos, nenatūraliai.
O kaina tai apie 45 lt kiek pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2010 11 20, 18:37)
Labai nepatiko, blakstienos negražiai sulipdavo. Atrodydavo tokios kaip "sunkios" blakstienos, nenatūraliai.
O kaina tai apie 45 lt kiek pamenu  g.gif

Ir sepetelis nepatogus buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 20, 18:59)
Ir sepetelis nepatogus buvo  drinks_cheers.gif

Tikrai taip, per storas ir didelis jis man. Vis išsitepliodavau hihihi.gif
Atsakyti