Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

user posted image
user posted image

Bandet,naudojat?smile.gif Kokie ivertinimai?

Pati isigijau siandien face powder brush,tinkama tepti bronzai,biriai pudrai. Kolkas normaliai neismeginau,bet svelnumas neispasakytas,patiko patys plaukeliai,kaip isdestyti,tankumas,manau puikiai naudosis ax.gif
Atsakyti
Turiu toki bronzato (bronzer) sepeteli, bet realiai tokio tipo bronzatui man nepatinka, per daug koncentruotai tepa, neissklaido ir pan. Uztai jis nepamainomas tepant pudra: gerai padengia, pamaskuoja (nes koncentruociau uztepa), labai svelnutis wub.gif
user posted image

Dar turejau toki susistumiama kabuki sepeteli, tai jis neitin man - skystesnis, nepatogus pasirode. Na skonio reikalas turbut, bet pudrai man tas bronzato patogesnis zymiai.
user posted image

Dar noreciau pudros isigyt dideli (kaip jusiskis), nes savo milzina Sephoros sepeteli grazinau (is pradziu idealus buvo, bet galiausiai vistiek naturalus sereliai suerzindavo man oda) ir vistiek kazko tokio noriu lengviems padengimams.
Atsakyti
koki naudojate biriai pudrai, skirta bronzantui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 27, 19:58)

As naudoju butent ta, kuris skirtas bronzatui (pirmoje foto kur ikeliau) - kaip sakiau, bornzatui man nepatinka taip koncentruoti sepeteliai, o vat pudrai pats tas.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 27, 19:58)

Jei Lt esat,tai Douglase ant sepetelio ir parasyta,kad bronzai ar biriai pudrai smile.gif
Atsakyti
turiu as maskuoklio sepeteli, patinka, padengia lengvai maskuokli, nu lengva su juo uzmaskuot, lengvai issiplauna, nesisiaria thumbup.gif
user posted image
pudros sepeteli, o jau koks svelnutis ir gerai padengia pudra thumbup.gif
user posted image
antakiu ir pravedimo sepeteli, sitas irgi labai liuks, naudoju antakiam, patinka labiau negu mac thumbup.gif
user posted image
seseliu sepeteli, naudoju seseliam, tai visai patinka, gerai seseli pakabina thumbup.gif
user posted image
sitoki dar turiu, tai naudoju antakiam pasukuot, tai ka zinau nei patinka nei nepatinka, neutrali nuomone tokia 4u.gif
user posted image
labai dar noriu isbandyt skaistalu sepetuka, gal kas bandet jau?
ir sito labai noriu, bet kazkaip niekur jo pirkt nerandu g.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Kokia kaina pas mus sito sepetelio? bigsmile.gif
Atsakyti
apie 27lt douglase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 07, 16:01)
apie 27lt douglase 4u.gif

Super,galvojau apie 40lt kainuos smile.gif Leksiu kada apziuret,reikia naujo pudros sepetelio,nes mano Artdeco siurkstokas ir labai seriasi,nevertas tu 40lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 07, 16:33)
Super,galvojau apie 40lt kainuos  smile.gif Leksiu kada apziuret,reikia naujo pudros sepetelio,nes mano Artdeco siurkstokas ir labai seriasi,nevertas tu 40lt  doh.gif

Siūlau tuo pačiu pasidomėti ir blush brush. Jo šereliai šiek tiek trumpesni ir bent jau man su juo patogiau pudra dengti. Jie labai panašūs.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 11 07, 16:37)
Siūlau tuo pačiu pasidomėti ir blush brush. Jo šereliai šiek tiek trumpesni ir bent jau man su juo patogiau pudra dengti. Jie labai panašūs.

Aciu uz patarima,apziuresiu abu 4u.gif
Atsakyti
Dar i tema pamineisu, kad turiu sios firmos pirstinytes ir kojinytes, sulaikancius dregme (na pasikremavus rankas ar kojas uzsidedi ir geriau susigeria i oda). Tai net nezinau kaip patinka, nes is kojinyciu tikejausi, kad bus tokios nelabai pralaidzios, o visgi praleidzia dregme, jei daugiau kremo uztepta. Bet siaip patenkinta esu ir naudoju abu dalykus.
Atsakyti