Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

Gundausi ir aš šiais šepetėliais, juolab kad ir teturiu vos kelis - didįjį TBS meteoritams ir porą šešėliams [iš kurių vienas TIGI visai nevykęs ir tik kartelę tepanaudotas] doh.gif

Galvoju įsigyti visus tris rinkinukus, ir iš jų išsirinkti, kas labiausiai patinka [gal ir daugoka, bet, kaip sakiau, šepetėlių visai neturiu] g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Kažkuri rašėt, kad už pirmąjį rinkinuką mokėjo apie 50lt. Aš internete būtent tą rinkinuką radau už $9.69 [tiesa, siuntimas $4 už 1.3kg, tad galima užsisakyti dar ką nors arba kooperuotis, nors ir taip gaunasi pigiau, užsisakant pirmąkart su kodu PAZ656 suteikiama $5 nuolaida, tad siuntimas tokiu atveju kaip ir atsiperka]. Tiesa, šiuo metu visi rinkinukai yra out of stock, tad ir aš kantriai laukiu, kol jų vėl turės laugh.gif

Gundausi išbandyti ir kitas jų priemones - kojines, rinkinuką kojoms/rankoms, kulnų grandiklį, kempinėles unsure.gif Gal kuri iš jūsų jau išbandėt? [tik apie drėgmę sulaikančias kojines radau shopingo atsiliepimą].

Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 12 28, 13:22)

Turiu pirmąjį ir antrąjį rinkinius. Esu labai patenkinta. Kiekvienas šepetėlis atrado savo vietą. Nenaudoju tik šukelių antakiams ir to kirsto "pravedimui" skirto šepetėlio, nes man nepatogu kažkaip su tokiu ilgu naudotis. O tas rinkinys mineralinei kosmetikai išvis superinis. Su kabukiu labai patogu kompaktinę arba birią pudrą tepti.
IHerb neseniai juos "išleido" į prekybą, bet matyt dėl geros kainos iškart viskas buvo išpirkta.
Aš irgi gundausi įvairiais priedais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 12 28, 22:17)
QUOTE(myth @ 2010 12 28, 13:22)

Turiu pirmąjį ir antrąjį rinkinius. Esu labai patenkinta. Kiekvienas šepetėlis atrado savo vietą. Nenaudoju tik šukelių antakiams ir to kirsto "pravedimui" skirto šepetėlio, nes man nepatogu kažkaip su tokiu ilgu naudotis. O tas rinkinys mineralinei kosmetikai išvis superinis. Su kabukiu labai patogu kompaktinę arba birią pudrą tepti.
IHerb neseniai juos "išleido" į prekybą, bet matyt dėl geros kainos iškart viskas buvo išpirkta.
Aš irgi gundausi įvairiais priedais blush2.gif

Aš tas šukeles galbūt retkarčiais panaudočiau blakstienoms atskirti, ale kad nelabai man jos sulimpa, o pravedimo šepetėlis, manau, būtų naudojamas, nes dabar naudoju irgi ilgą, tik ne spec pravedimams skirtą, tad nėra taip patogu blush2.gif

....po tokio padrąsinimo dar labiau laukiu, kada iherb'as pasipildys doh.gif laugh.gif
Atsakyti
o Kauno akropolio Sarmoje yra eco tools sepeteliu? smile.gif
Atsakyti
Šian gavau savo šepetukus wub.gif
Labai smagūs,nors,tiesą sakant,Essence šepetukas švelnumu nenusileidžia g.gif biggrin.gif
Va tokius pirkau
user posted image
Atsakyti
tai jis iHerb'e su koduku ~8$ kainuoja,tai gaunasi 25 litai (gruuubiai skaičiuojant),kai Lietuvoj 58 kainuoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 24, 16:23)
tai jis iHerb'e su koduku ~8$ kainuoja,tai gaunasi 25 litai (gruuubiai skaičiuojant),kai Lietuvoj 58 kainuoja doh.gif biggrin.gif

Čia visas rinkinukas tiek? Ir bandyk taupyti žmogau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jap.
va http://www.iherb.com/Eco-Tools

tik visi rinkinukai out of stock unsure.gif Matyt reikia gaydyti momentą,kai pasipildo jie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 24 sausio 2011 - 17:28
Nusipirkau ir as pora rinkinuku is iherb. Laukiu parvykstant. Bet kaip greitai juos ten isgraibo.... Buvau uzsisakius ir gavau pranesima i emaila, kai sepeteliai atsirado prekyboje. Nusipirkau, o uz poros valandu drauge jau nebegavo - buvo vel out of stock. Tai jeigu kazkam norisi pagaut, uzsisakykit pranesima. Ir galit pasinaudoti kodu nuolaidai TOV220 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir as pudros sepeteli smile.gif Negaliu atsidziaugti, nera ka lyginti su Erdesos sepeteliais. Labai svelnus, nesualergizuoja odos, labai graziai dengia bronzanta smile.gif
Atsakyti
kaip supratau iš komentarų pas mus jie tik Douglase tėra? o jų po vieną būna pirkti? tarkim man reiktų to kabukio.. ir skaistalų šepetėlio g.gif ne tik tie rinkinukai?
Atsakyti
yra ir po vieną,tik kabukio nesu mačius g.gif
ir dar Sarmoj jų būna,tik mažiau nei Douglas'e
Atsakyti