Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

isbandziau foundation brush, tai visai ir nieko - svelnus, gerai itrina pudryte ir tikrai graziau nei kad pirstais teptum smile.gif
Atsakyti
kiek pas mus kainuoja Blush brush? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 13, 19:08)
kiek pas mus kainuoja Blush brush? 4u.gif

~24 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 11 13, 19:32)

jau isbandziau, man labai patiko sis sepetukas, gerai tepa..
Atsakyti
o,tai pigiau nei siųstis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės! Gal galėtumėte pasakyti, kokie yra ecotools šepetėlių šereliai? ax.gif Niekur neradau tokios info.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(catus @ 2010 12 07, 03:45)
Sveikutės! Gal galėtumėte pasakyti, kokie yra ecotools šepetėlių šereliai?  ax.gif  Niekur neradau tokios info.. blush2.gif

Prastai ieskojot vadinasi - elementariausiai randama informacija: i google iveda ecotools brush, ismeta jums visokiu puslapiu, atsidarot bet kuri, kuriame jie parduodami ir.... visa informacija ten. Pvz.: ulta.com: "This earth-friendly brush set includes 5 essential makeup brushes made with bamboo handles, synthetic Taklon bristles and a ferule made from recycled aluminum."
Atsakyti
Dėkui labai už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Aš mamai padovanojau EcoTools rinkinuką - jai patiko, ir dar aš tuo pačiu išbandžiau teptukus šešėliams - gerai labai dengiasi, švelnūs be galo smile.gif
Pati turiu tik šepetėlį pudrai ir šukytes antakiams/blakstienoms smile.gif Abu patinka. Kokybiški, ir kaina normali smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 07, 17:45)
Aš mamai padovanojau EcoTools rinkinuką - jai patiko, ir dar aš tuo pačiu išbandžiau teptukus šešėliams - gerai labai dengiasi, švelnūs be galo  smile.gif
Pati turiu tik šepetėlį pudrai ir šukytes antakiams/blakstienoms smile.gif  Abu patinka. Kokybiški, ir kaina normali  smile.gif  thumbup.gif

gal pamenat kiek rinkinukas kainuoja? 4u.gif (maciau buna toks rinkinukas kur skaistalams, seseliu, maskuoklio, pravedimo ir lyg sukytes toks rinkinukas kiek kainuotu jis parduotuvej g.gif 4u.gif )
Atsakyti
O ar turi sita firma koki blending brush? seseliu suliejimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 12, 23:31)
gal pamenat kiek rinkinukas kainuoja? 4u.gif (maciau buna toks rinkinukas kur skaistalams, seseliu, maskuoklio, pravedimo ir lyg sukytes toks rinkinukas kiek kainuotu jis parduotuvej g.gif  4u.gif )

Na aš už tą rinkinuką mokėjau 55LT man atrodo... Nežinau, nepamenu kiek tiksliai parduotuvėj kainuoja, bet manau iki 50LT... smile.gif
Atsakyti