isbandziau foundation brush, tai visai ir nieko - svelnus, gerai itrina pudryte ir tikrai graziau nei kad pirstais teptum

kiek pas mus kainuoja Blush brush?

QUOTE(RainyDay @ 2010 11 13, 19:32)
jau isbandziau, man labai patiko sis sepetukas, gerai tepa..
o,tai pigiau nei siųstis

Sveikutės! Gal galėtumėte pasakyti, kokie yra ecotools šepetėlių šereliai?
Niekur neradau tokios info..

QUOTE(catus @ 2010 12 07, 03:45)
Sveikutės! Gal galėtumėte pasakyti, kokie yra ecotools šepetėlių šereliai?
Niekur neradau tokios info.. 

Prastai ieskojot vadinasi - elementariausiai randama informacija: i google iveda ecotools brush, ismeta jums visokiu puslapiu, atsidarot bet kuri, kuriame jie parduodami ir.... visa informacija ten. Pvz.: ulta.com: "This earth-friendly brush set includes 5 essential makeup brushes made with bamboo handles, synthetic Taklon bristles and a ferule made from recycled aluminum."
Dėkui labai už atsakymą

Aš mamai padovanojau EcoTools rinkinuką - jai patiko, ir dar aš tuo pačiu išbandžiau teptukus šešėliams - gerai labai dengiasi, švelnūs be galo
Pati turiu tik šepetėlį pudrai ir šukytes antakiams/blakstienoms
Abu patinka. Kokybiški, ir kaina normali

QUOTE(agnite @ 2010 12 07, 17:45)
Aš mamai padovanojau EcoTools rinkinuką - jai patiko, ir dar aš tuo pačiu išbandžiau teptukus šešėliams - gerai labai dengiasi, švelnūs be galo
Abu patinka. Kokybiški, ir kaina normali

gal pamenat kiek rinkinukas kainuoja?

O ar turi sita firma koki blending brush? seseliu suliejimui?

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 12, 23:31)
gal pamenat kiek rinkinukas kainuoja?
(maciau buna toks rinkinukas kur skaistalams, seseliu, maskuoklio, pravedimo ir lyg sukytes toks rinkinukas kiek kainuotu jis parduotuvej
)

Na aš už tą rinkinuką mokėjau 55LT man atrodo... Nežinau, nepamenu kiek tiksliai parduotuvėj kainuoja, bet manau iki 50LT...