Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

QUOTE(Erikute1 @ 2011 12 30, 08:17)
O Jus, Shopingai, juk esate ir E.LF. Studio ta kabuki su rankena turejusi kiek pamenu, tai gal galetumete palyginti su siuo Ecotools bronzanto sepeteliu? g.gif

Nelabai zinau apie kuri butent kalbat, nes su rankena, t.y. ilga, kabuki neturi ELF, as turiu paprasta ELF kabuki ir turiu kirsta pudros sepeteli su rankena ilga.

SITAS yra kabukis:
user posted image

Man jis labai patinka, turiu 2vnt., kad patogu butu, t.y. kai vienas isplautas, kad kita tureciau naudojimui. Ar pvz noredama kitos spalvos pudra tept, ar isvis kita pudra, ar dar kazka. Na nelabai reikejo, bet labai norejau biggrin.gif Naudojami abu ir abu mineralinei pudrai. Sepetelis be galo svelnus, gerai padengia, didelis, tai kazkam kitam pritaikyt ir neina (o ir nera reikalo, nes patinka tam, kad skirtas), tai ir naudojamas pagal paskirti.

O SIS yra pudros:
user posted image

Tai su juo ir daugiau darbu nudirbu - tinka ir kremui su spalva, ir pudrai biriai/skystai, tai koki shimmer'i sugalvoju uztept, jei skaistalu padauginta, tai ir juo svariu praeinu nuimt pertekliu ir tt. Sepetelis svelnus, tankus, savo darba atlieka, padengia pudra gerai, man patinka jis, bet nesakyciau, kad pats paciausias.

Nors isvis koki sepeteli naudoju, tai daugiau nuo nuotaikos priklauso - va dabar naujausias pirkinys Everyday Minerals setepeliai, tai juos pagrinde naudoju, ypac toki milziniska pudros (jis daugiau uzbaigimui ar lengvam padengimui, bet man uztenka, kad sulygintu spalva odos, nereik maskavimo, tai tinka pastaruoju metu tik juo dazytis).

EcoTools turiu ir kabuki rinkinuka (TOKI) - tai irgi labai vertas demesio. Na mazesni jie dydziu, bet ivairiu yra, tai tiek geram pudros itrynimui, tiek lengvesniam padengimui yra, yra konturavimo sepetelis, yra kirstas, kurie abu man labai smagus skaistalams dengti. Manau sitas rinkinukas irgi vertas demesio, nes kaina gera, o gauni 4 sepetelius.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 30, 21:45)

EcoTools turiu ir kabuki rinkinuka (TOKI) - tai irgi labai vertas demesio. Na mazesni jie dydziu, bet ivairiu yra, tai tiek geram pudros itrynimui, tiek lengvesniam padengimui yra, yra konturavimo sepetelis, yra kirstas, kurie abu man labai smagus skaistalams dengti. Manau sitas rinkinukas irgi vertas demesio, nes kaina gera, o gauni 4 sepetelius.

žvalgausi aš i ecotools ir mastau kuriuos rinkonukus pirkti blush2.gif
reik man rutulinei pudrai šepetėlio.. biriai pudrai, skystai ir skaistalams g.gif tai vat nežinau kurie tinkami blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
EcoTools Powder Brush Va čia tai gėris, esu labai patenkinta. Švelnumas... wub.gif Tikėjausi didesnio, tiksliau per didelio, ir apvalaus, tačiau dydis jo puikus, o pats šepetys paplokštintas. Tikrai naudosiu su malonumu loose powder padengti.
EcoTools Bronzer Brush šis irgi super švelnus, tik labai jau storas kotas biggrin.gif Na iš tiesų gal man jo labai ir nereikėjo, labiau iš smalsumo pirkau. Bet pabandysiu mineralinę pudrą juo dengti gal, nors turiu gerą šepetuką tam reikalui.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 10 sausio 2012 - 22:31
Gal kuri iš merginų darysit užsakymą arba norėtumėt kooperuotis ir mane prijungt? nes negaliu savo kortele kažkodėl padaryt apmokėjimo, o kainos iš tiesų viliojančios iš iHerb.com smile.gif
Atsakyti
ieskojau antakiams teptuko ir uzkliuvo akis uz sio rinkinuko
http://www.iherb.com...-Set/25451?at=0
ir man jo jau reikia doh.gif biggrin.gif bet visos kursas dabar 2,70 su siuntimu apie 40 tai vis dar galvoju ar man tikrai viso to reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
na as ruosiuos uzsisakyti rinkini akims. Dar mastau apie skaistalu sepetuka? ar vertas demesio? ar geriau kitos firmos pirkti? nes skaiciau, kad siurkstus, tad suabejojau
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 19, 13:28)
na as ruosiuos uzsisakyti rinkini akims. Dar mastau apie skaistalu sepetuka? ar vertas demesio? ar geriau kitos firmos pirkti? nes skaiciau, kad siurkstus, tad suabejojau

visai ne siurkstus, idealus sepetukai thumbup.gif
Atsakyti
Is kaunieciu kas noretu uzsisakyt as jungciausi, nes pati nemoku blush2.gif
Atsakyti
turiu ir akims(is kaires)

user posted image
ir powder brush ir blush brush

visi labai faini, ypac patinka kad akims yra tokie suspausti, suploninti.
del minkstumo - turiu too faced skaistalu sepeteli, tai minkstesnis, bet galiu paskayt kad ne taip fainai padengia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 vasario 2012 - 14:24
o kas nors turit tuos susukamus sepetelius bronzatui ir skystai pudrai? g.gif galvoju imt tokius, nes daznai nesiotis tenka su savim tasej g.gif nors su mediniais kotais tai man vis tiek grazesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 02 20, 17:36)
o kas nors turit tuos susukamus sepetelius bronzatui ir skystai pudrai?  g.gif galvoju imt tokius, nes daznai nesiotis tenka su savim tasej  g.gif  nors su mediniais kotais tai man vis tiek grazesni  biggrin.gif

turiu ta bronzikui, nors as ji naudoju mineraliniai, tai man labai patinka, svelnus, graziai padengia veiduka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 02 20, 17:36)
o kas nors turit tuos susukamus sepetelius bronzatui

Esu ji ciupinejus, tai man mediniu kotu bronzato sepetelis zyyymiai labiau patiko ir malonesnis ant odos.
Atsakyti