QUOTE(Erikute1 @ 2011 12 30, 08:17)
O Jus, Shopingai, juk esate ir E.LF. Studio ta kabuki su rankena turejusi kiek pamenu, tai gal galetumete palyginti su siuo Ecotools bronzanto sepeteliu? 

Nelabai zinau apie kuri butent kalbat, nes su rankena, t.y. ilga, kabuki neturi ELF, as turiu paprasta ELF kabuki ir turiu kirsta pudros sepeteli su rankena ilga.
SITAS yra kabukis:

Man jis labai patinka, turiu 2vnt., kad patogu butu, t.y. kai vienas isplautas, kad kita tureciau naudojimui. Ar pvz noredama kitos spalvos pudra tept, ar isvis kita pudra, ar dar kazka. Na nelabai reikejo, bet labai norejau

O SIS yra pudros:

Tai su juo ir daugiau darbu nudirbu - tinka ir kremui su spalva, ir pudrai biriai/skystai, tai koki shimmer'i sugalvoju uztept, jei skaistalu padauginta, tai ir juo svariu praeinu nuimt pertekliu ir tt. Sepetelis svelnus, tankus, savo darba atlieka, padengia pudra gerai, man patinka jis, bet nesakyciau, kad pats paciausias.
Nors isvis koki sepeteli naudoju, tai daugiau nuo nuotaikos priklauso - va dabar naujausias pirkinys Everyday Minerals setepeliai, tai juos pagrinde naudoju, ypac toki milziniska pudros (jis daugiau uzbaigimui ar lengvam padengimui, bet man uztenka, kad sulygintu spalva odos, nereik maskavimo, tai tinka pastaruoju metu tik juo dazytis).
EcoTools turiu ir kabuki rinkinuka (TOKI) - tai irgi labai vertas demesio. Na mazesni jie dydziu, bet ivairiu yra, tai tiek geram pudros itrynimui, tiek lengvesniam padengimui yra, yra konturavimo sepetelis, yra kirstas, kurie abu man labai smagus skaistalams dengti. Manau sitas rinkinukas irgi vertas demesio, nes kaina gera, o gauni 4 sepetelius.