uzsisakiau ir as. sepetuku beveik neturiu, viena kazkoki nusidevejusi pudros ir viena ziauriai nevykusi seseliams, nusprendziau ismokt pagaliau naudotis jais realiai man reikejo sepecio kompaktinei pudrai, mineralinei pudrai, skaistalams ir konturavimui, tai pasiemiau 5 piece brush set ir blush brush, tikiuosi pataikiau . isejo 17 doleriu uz 6 sepetukus
kodukas norincioms 5$ nuolaidos perkant pirma karta- QIV862.
sitas kuri laika mane domino, bet uzsisakiau RT Core rinkiny, siaip Eco tools man patinka tik nepatiko Finishing kabuki, nezinau kaip juo naudotis ir akiu rinkinys man nelabai
sitas kuri laika mane domino, bet uzsisakiau RT Core rinkiny, siaip Eco tools man patinka tik nepatiko Finishing kabuki, nezinau kaip juo naudotis ir akiu rinkinys man nelabai
todel, kad sepeteliai arba per mazi arba per dideli. paciam seseliui padengti tame rinkinyje neradau tinkamos sepeteliu, naudoju kita, isslaidymui vienas gal ir tinka
didesnis rinkinys akiu rinkinukas is ET dar turiu pemza, nagu sepetuka, kempineles veidui prausti,nagu dildes, nugaros prausimosi sepeti.man kokybe patinka , tik kaip buvo mineta akiu sepetukai trumpi, platus, nelabai patogus.
o jus sausa kabuki naudojat ar dregna? pudra tepat ant rankos ir tada kabinat su kabukiu ir ant veido? ar taskiukai ant veido ir tada su kabukiu sklaidot? prisiziurejau visokiu bajeriu youtube, reiks megint kai atkeliaus mano sepetukai