man tiesa sakant geriausias skystai pudrai is tu pigiasku yra elf stippling brush
is ecotools turetu tikti sitas- http://www.iherb.com...ing-Brush/39232 pati neturiu tai nezinau kaip sereliai jo. visokie kabukiai ir kiti ecotools sepeciai kazin ar tiks skystai pudrai

Sveikos,
norėjau paklausti, ar muitą reikia mokėti siunčiantis iš iherb EcoTools šepetėlius? ar priklauso nuo jų kiekio? Norėčiau 3 skirtingus rinkinukus parsiusiusti

QUOTE(Vaimi @ 2012 10 16, 13:03)
Sveikos,
norėjau paklausti, ar muitą reikia mokėti siunčiantis iš iherb EcoTools šepetėlius? ar priklauso nuo jų kiekio? Norėčiau 3 skirtingus rinkinukus parsiusiusti 

laba,
jei siuntinio verte nevirsyja 75 lt (arba apie 28$ ) cia be siuntimo islaidu 6$, tuomet moketi nieko nereikes. taip pat pirma kart perkant galima sutaupyti 5$ arba net 10$ su nuolaidos kodu, jei domina daugiau info parasykite i AZ.
mano naujausias Ecotools pirkinys labai patiko
suskleidziamas kabuki sepetelis, svelnus , kap ir visi is ecotools, kokybiskas , pakankamai prabangiai atrodantis, patogu nesiotis rankineje
idedu foto

QUOTE(GammaOrionis @ 2013 02 03, 12:56)
nekrenta šereliai? ar jo šerelių tankumas toks pat kaip bronzer brush?
kol kas bandziau tik karta juo pasidazyti, tai nekrito sereliai, o sepeliai tankus, standziai sutalpinti, bronzer brush neturiu, negaliu palyginti.
QUOTE(Fantasy666 @ 2012 03 05, 22:38)
Teiravotės dėl skaistalų šepetėlio - galiu pasakyti jis mano mėgstamiausias: lb geras dydis, forma, patinka kad ploksčias, nes naujojant sonu galima kontūruoti,
gal galit įmesti jo nuorodą? kaip suprantu ne šitas http://www.iherb.com...h-1-Brush/36804
as irgi nesenai sita isigijau, tik mano sidabrineje pakuoteje tai ne taip prabangiai atrodo
jis daugiau kelioninis, siaip kaip kabuki tai mazokas
bet as patenkinta. o serelaii man nei is vieno ecotools nekrenta

jis daugiau kelioninis, siaip kaip kabuki tai mazokas

QUOTE(Gintarė.. @ 2013 03 05, 15:25)
ecotools
Laba diena
gal kuri galėtų patarti, ar toks rinkinukas tiktų pradedančiajai?
ir ar būtų galima šepetėlį pudrai pritaikyti bronzantui ar skaistalams? 
Laba diena

gal kuri galėtų patarti, ar toks rinkinukas tiktų pradedančiajai?

esu turejusi seniau si rinkinuka.
tiktu kodelgi ne

QUOTE(noraeleo @ 2013 03 06, 11:54)
esu turejusi seniau si rinkinuka.
tiktu kodelgi ne
galima pritaikyti, didysis sepetelis puikiai tiks bronzantui, o mini kabuki skaistalams, tik sio rinkinio maskuoklio sepetukas labai nemalonus ir kietas, tai as seseliu sepetuka naudojau mineralinio maskuoklio padengimui, puikiai tiko.
tiktu kodelgi ne

Ačiū labai