Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

man tiesa sakant geriausias skystai pudrai is tu pigiasku yra elf stippling brush smile.gif is ecotools turetu tikti sitas- http://www.iherb.com...ing-Brush/39232 pati neturiu tai nezinau kaip sereliai jo. visokie kabukiai ir kiti ecotools sepeciai kazin ar tiks skystai pudrai
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif norėjau paklausti, ar muitą reikia mokėti siunčiantis iš iherb EcoTools šepetėlius? ar priklauso nuo jų kiekio? Norėčiau 3 skirtingus rinkinukus parsiusiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2012 10 16, 13:03)
Sveikos,  4u.gif  norėjau paklausti, ar muitą reikia mokėti siunčiantis iš iherb EcoTools šepetėlius? ar priklauso nuo jų kiekio? Norėčiau 3 skirtingus rinkinukus parsiusiusti ax.gif

laba,
jei siuntinio verte nevirsyja 75 lt (arba apie 28$ ) cia be siuntimo islaidu 6$, tuomet moketi nieko nereikes. taip pat pirma kart perkant galima sutaupyti 5$ arba net 10$ su nuolaidos kodu, jei domina daugiau info parasykite i AZ.
Atsakyti
mano naujausias Ecotools pirkinys labai patiko smile.gif suskleidziamas kabuki sepetelis, svelnus , kap ir visi is ecotools, kokybiskas , pakankamai prabangiai atrodantis, patogu nesiotis rankineje bigsmile.gif idedu foto
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 02 vasario 2013 - 16:12
QUOTE(noraeleo @ 2013 02 02, 17:12)
suskleidziamas kabuki

nekrenta šereliai? ar jo šerelių tankumas toks pat kaip bronzer brush?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 02 03, 12:56)
nekrenta šereliai? ar jo šerelių tankumas toks pat kaip bronzer brush?

kol kas bandziau tik karta juo pasidazyti, tai nekrito sereliai, o sepeliai tankus, standziai sutalpinti, bronzer brush neturiu, negaliu palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Fantasy666 @ 2012 03 05, 22:38)
Teiravotės dėl skaistalų šepetėlio - galiu pasakyti jis mano mėgstamiausias: lb geras dydis, forma, patinka kad ploksčias, nes naujojant sonu galima kontūruoti,

gal galit įmesti jo nuorodą? kaip suprantu ne šitas http://www.iherb.com...h-1-Brush/36804
Atsakyti
as irgi nesenai sita isigijau, tik mano sidabrineje pakuoteje tai ne taip prabangiai atrodo biggrin.gif
jis daugiau kelioninis, siaip kaip kabuki tai mazokas smile.gif bet as patenkinta. o serelaii man nei is vieno ecotools nekrenta smile.gif
Atsakyti
ecotools

Laba diena smile.gif

gal kuri galėtų patarti, ar toks rinkinukas tiktų pradedančiajai? 4u.gif ir ar būtų galima šepetėlį pudrai pritaikyti bronzantui ar skaistalams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2013 03 05, 15:25)
ecotools

Laba diena smile.gif

gal kuri galėtų patarti, ar toks rinkinukas tiktų pradedančiajai?  4u.gif ir ar būtų galima šepetėlį pudrai pritaikyti bronzantui ar skaistalams?  blush2.gif

esu turejusi seniau si rinkinuka.
tiktu kodelgi ne smile.gif galima pritaikyti, didysis sepetelis puikiai tiks bronzantui, o mini kabuki skaistalams, tik sio rinkinio maskuoklio sepetukas labai nemalonus ir kietas, tai as seseliu sepetuka naudojau mineralinio maskuoklio padengimui, puikiai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 06 kovo 2013 - 11:02
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 06, 11:54)
esu turejusi seniau si rinkinuka.
tiktu kodelgi ne smile.gif galima pritaikyti, didysis sepetelis puikiai tiks bronzantui, o mini kabuki skaistalams, tik sio rinkinio maskuoklio sepetukas labai nemalonus ir kietas, tai as seseliu sepetuka naudojau mineralinio maskuoklio padengimui, puikiai tiko.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
as irgi noriu nusipirkt ecotools sepeteliu rinkinuka, pasiziurejau, kad ebay jie laabai pigus, turbut neorginalus bus, kaip manot? gal kas turit is ebay?
Atsakyti