QUOTE(vilytte @ 2010 11 09, 08:38)
Juogle, geriausiai visada pasiskaityt pačiai

.
Suradau skirtumus tarp traumų atvejais naudojamų vaistų (tikiuosi rusų kalba suprantama):
Можно сказать так: при колотых ранах думайте о
Ledum palustre, при рваных ранах с повреждением чувствительных нервов - об
Hypericum, при ушибах - об
Arnica, при открытых разрезах или разрывах - о
Calendula.
Universaliausia - Traumelis (lašais arbe jei leidžia žaizda tepalas, aš tiesiog tepiau pleistrą ir juo tvėriau žaizdą). Dabar tingiu tikrinti, bet man rodos ten visi šie sudėti.
Citata iš čia:
http://bdn-steiner.r... PALUSTRE.xhtml
Be abejo verta pasiskaityt plačiau, nes aprašoma kaip kiekvienas veeikia, ir tada susidaryti tikrą vaizdą daug lengviau..
aciu uz info

(rusiskai skaitau laisvai) traumeelis - aisku, kad nerealus geris, itrauksiu ji i namu vaistinele. aciu, kad priminei gelbetoja - placiai naudojom

kazkaip dabar i mazes sloga mintys krypsta, ieskau sprendimu varianto. gal kazka sumastysiu ir bandysiu, tik del potencijos abejones

skaiciau apie Thujos alieju, kazin, ar jos skaidriai tasiai slogai tiktu, ar jis gerai tik spalvotai ir tirstai?
po teisybei kol kas per mazai gaudausi tokiuose dalykuose, kad visiskai savarankiskai imciausi gydyti

. Pati matau, kaip zmones, labai pasitikedami ir nemazai ismanydami mano srityje,
visi daro klaidu, tik vieni didesnes, kiti mazesnes...
vakar chirurge sake, kad zaizda gyja graziai, problemu neturetu buti
galiu pasidalinti info del probiotiku: kalbejausi su vaiku gastroenterologe, kuri sake, kad reikia atitaikyti savo probiotika

nes kiekvieno zmogaus zarnyno mikroflora yra individuali, taip pat ir probiotiku preparatai visi yra kazkiek skirtingos sudeties. zodziu, reklaminis sukis "musu gaminamas probiotikas yra geriausias" - ir yra tik reklama. as pasakiau, o jus galite tiketi arba ne

[FONT=Courier]