Sveikos,niu pas mus kaip ir reiakalai gerėja.Tempos jau kelinta diena nėra.Vakar gėrėm husteel,vakare lycopodium (pagal M konsultaciją).Šiandien vos keletą kartų atsikosėjo,šlapiai,bet taip skardžiai.Ja dėl kosulio nebepergyvenu.Užtai sloga atsirišo,tąsi,bėga su burbulais,piktas vaikas.M liepė kalim biochromicum+chamomila suduoti.neteko dar tokio derinuko naudoti,atsikels-iškart girdysiu. Nepatikėsit,mamytės,kaip džiaugiuosi,kad atradau homeopatiją + superinį atsidavusį homeopatą. mums padeda eilinįkart išvengti pediatrės paskirtų antibiotikų
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 15, 15:26)
Mums tai tokiu atveju labai padeda Calcium carbonicum žirniai ir Husteel lašai. Nors prie bronchų spazmo dar galima bandyt ir Drosera Hommacord lašus. Kadangi mano vaikui yra astma, tai aš duodu sukvėpuoti ir Ventolino, kai jau matau, kad kosulio priepuolis pareina. M sakė, kad Ventolinas nieko blogo nedaro, tai kaip ir "palaimino" jo vartojimą kartu su homeopatija. Anksčiau aš prie klampios slogos praplaudavau nosį su druskingu vandeniu ( su švirkštu be adatos pilu į vieną šnervę, o pro kitą turi išbėgt tas vanduo), paskui kai išsišnypščia, tai ojojoj kiek ten visko būdavo. Nors dažnai daryti to nepatartina, jau kai matai, kad visai neprakvepuoja.
Užvakar susirgo dukra sloga, tai aš jai po mažytį gabalėlį sviesto į nosį įdėjau (homeopato M patarimu). Nu tai žinokit slogos per dvi dienas kaip nebuta, tiesa, ir žirnius jai daviau
kiek naudingos info iš jūsų pasisėmiau