QUOTE(Kleopatra VII @ 2010 10 28, 22:11)
Kaip gydyti nuo viduriu uzkietejimo?
slyvomis, burokėliais, kiviais, pakankamu skysčiu kiekiu
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 29, 08:39)
Labas rytas,
sianakt maniskiui kosulio priepolis buvo

apie 3 val prasidejo, toks sausas toks kosulys, bet girdisi karkalai ir M. buvau prisiminus, kad prie tokiu priepoliu arsenicum gelbeja buvo padejeje tai staigiai sudaviau, uzteko 1 karto ir nueme

bet vistiek neramu del vaiko, nes jau buvom pagere nebekosejo beveik o sianakt kad dejo

temmperaturos neturim, bet vaikas prakaituoja
bandysiu sian Ivanauskaui skambint nes pries pora dienu visa diena nejo

pagydziau pati, bet matau, kad reik - ilgasis savaitgalis
pasiskaiciau, kad tiktu AMMONIUM CARBONICUM arba ANTIMONIUM TARTARICUM kaip manot?
Paprastai kai daug karkalų mano vaikui neblogai suveikia Amonium Carbonicum, bet kaip tik dabar kažko neveikia, kaip buvo karkalų, taip ir tebėra. Mes tai važiuojam pas vaikų gydytoją paklausyt plaučių, o po jos pas homeopatą - kai jau maždaug žinom kokia situacija.
Pakeitė gydymą į Calcium Carbonikum ir Klium jodatum, bet leido gerti tik dvi dienas. dabar užspazmavo bronchai

- karkalų yra, bet vaikas nekosėja.
Nakeitė i Nux vomixa ir sepia, žiūrėsim kaip toliau čia mums klosis
O mažąjam kai buvo karkalų pilna, užteko tik Amonium carbonicum tris dienas pavartot ir rezultatas buvo akivaizdus
QUOTE(mamymamy @ 2010 10 29, 10:13)
Noriu paklaust patyrusių mamyčių apie anginos gydymą. Šią savaitę mano vaikas 5 metų pirmą kartą susirgo angina su dideliu karščiavimu. Kaip suprantu, jei jau prasidėjo ši liga, tai jau panašu kad kartosis. Tai vat klausimas, ką galit rekomenduot profilaktikai iš homeopatijos, kai jau išsveiks maniškis. Ir kokį gerą homeopatą galėtumėt Vilniuj rekomenduot. Labai jau man neramu, nes aš pati pravargau ilgai su savo angina ir galų gale teko operuotis, gal sakau homeopatinės priemonės gali padėt įveikt šią bjaurybę?
Ar įmanoma anginą išaugt?
Būsiu dėkinga už patarimus.
Geriausiai paskirtu gydymą homeopatas
Kai angina be temperatūros, man padeda Tonsilotren (tik veiksmingiau visą kursą sugerti - ūminės ligos atveju 1-2 tabl. kas valanda, kai savijauta pagerėja - 3 k.per dieną, jei lėtinė liga - 3 savaites po 1-2 tabl x 3d.) , kitiems padeda Angin Heel