ainule, ačiū už gernoriškumą

o kas tas zyrtekas ir ką jis daro?
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 19, 22:47)
Zinoma, jeigu veikia, tai svarbiausia

Bet pirma karta perskaicius neitiketina atrodo, kad vieni zirniukai gali buti nuo visu ligu
na,homeopatija ir šiaip nėra visagalė, ja tikrai nepagydysi nei vėžio, nei širdies infarkto

o tas konstitucinis gerai, sakysim, aš visgi tikiu, kad man bent jau pavyks sušvelninti genetiškai paveldėtą polinkį į vėžį

reikia tikėti
O siaip temparatura jau nugalejom (buvo 38.8-39.3), bet buvo labai sunku ir man, ir jam. Tiesiog visos suprantam, kad kai vaikas labai blogai jauciasi, tai ir mamai blogai. Jau nedaug truko, kad ibufeno duociau, bet islaukem

Kazkoks slykstus virusiokas uzpuole

Dvi dienas daznai duodu naso-heel del slykscios zalios slogos, bet kazkaip situacija nelabai keiciasi, ar dar anksti tiketis? O gal reikia i kazka keisti? O kosulys duodant bronchalis-heel pasitvarke; beveik nebeliko tokiu kosulio tiradu, kai tarsi negaledavo atsikoseti, tai kosedavo, kosedavo, kosedavo...
brrr, man net skaityti sunku, o kaip tau jaustis ...

gal šiandien jau geriau viskas?
šiaip as nieko neišmanau, bet gal poveikis turėtų būti greitesnis, jei gydymas teisingas? gal per daug preparatų kompleksinių? nes, kai neseniai kažkokia bjaurastis buvo mane uzpuolusi (didelis kaulų laužymas, raumenų skausmas, man buvo sunku net ranką pakelti, po to prasidėjo šaltkrėtis, tempa pakilo virš 38, tai pagerėjimas su konstituciniu buvo tiesiog ūmus, valandų bėgyje, po paros jau požymių kaip ir nebuvo, liko tik didelis silpnumas ...) vaikams, aišku, viskas gal ilgiau trunka
perskaičiau pusę Kento, kažkaip nelabai kas naujo

nors skaitosi tikrai lengvai, pats stilius ir sąvokos įtaigios ir paprastos, 1900 metų dvasia tikrai jaučiasi

o nėra ko nors šiuolaikiškesnio, kad ir apie tą patį konstitucinį, na, kažko gilesnio, ar kaip čia išsireiškus