QUOTE(LinaGustė @ 2010 11 02, 16:04)
Aš bandysiu daryt taip: iš vakaro pasimarinavau vištos blauzdelių (citrina, česnakas, prieskoniukai, truputis sojos). Dabar eisiu užsiminkyt tešlą bandelėms. Darysiu pagal Sonatinos bandelių receptą, tik cukraus mažiau dėsiu. Pasikepinsiu truputį svogūniuko su kokiais krapais, gal dar kmynų truputį įdėsiu. Tada darysiu bandeles, kaip kad su cinamonu darau (išsikočiosiu lakštą, pridėsiu tų svogūnų, suvyniosiu ir supjaustysiu). Į kepimo indą dėsiu bandelė/blauzdelė/bandelė/blauzdelė ir t.t Tiesa, indą patepsiu trupučiu aliejaus. Paliksiu nedidelius tarpelius. Tada dar uždengusi truputį pakildinsiu. Prieš kepant bandeles aptepsiu tryniu+1 š. pieno, apibarstysiu kmynais. Dėsiu į 180 laips. orkaitę ir kepsiu apie 40 min. turbūt Na, žiūrėsiu, kaip ten keps, kad bandelės nesusviltų. Juk vištą irgi panašiai kepam Tiesa, dar truputį vandenuko įpilsiu į skardelę. Tikiuosi, kad bus skanu
parašykit, kaip sekėsi
man tas kepimo laikas toks įtartinas, nes bandeles aš kepu 18 min, o vištos kulšeles beveik valandą