Labas
Jutare, sveikinu, puikų batonėlį iškepei
Tie du nataliunciko batonai mūsų šeimai irgi patys skaniausia, tai kažkaip kitokių irnekepu
Tik dažniau kepu tą, kur su pienu, nes mineralinio ne visda namie būna, o su vandeniu ne toks skanus
Kažkada iš Delonos užsisakiau kvietinio nefermentuoto salyklo, tikėdamasi, kad jį naudosiu lygiai taip, kaip ruginį. Bet ten, pasirodo, grūdai
Tai paprotinkite jūs mane, ką man su jais daryti
Guli lentynoj jau gal tris mėn....
Ir dar pasitarti noriu
Radau kažkurioj senoj temoj, kad galima kepti bandeles į skardos tarpus pridėjus vištienos. Turėtų gautis skanios bandelės ir plius dar vištytė - 2 in 1
Bandelės viduje su kepintais svogūniukais (taip jau rašė viena mergina). Tai aš vakar pasimarinavau nedidelių vištos blauzdelių, šiandien norėsiu išbandyt. Ar tiks man bandelėms Sonatinos bandelių su cinamonu tešla (tik, aišku, cukraus žyyymiai mažiau dėsiu)? Nes man ta tešla labai faina, purios, minkštos tos bandelės gaunasi. Ir kitas klausimas - ar spės man iškept vištiena kartu su tom bandom?
Gal kas esate bandę kažką panašaus?