Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

Apklausa: Kokios rūšies duoną dažniausia kepate? (123 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 11 19, 14:33)

per šiltai, turbūt visą apačia buvo sukepusi (nes kai buvo šalta, aš pati palikau ant akvariumo dangčio, greitai perrūgsta ir sukepa doh.gif )


šiaip terariumas visą naktį išjugtas,šyla tik grindys, bet va kai 8h ryto įsijungia,tai tada jau šiluma plieskia. Tai iki 10.30 taip rūgo šiltai. Bet prikepę nebuvo. Na vis tiek bandysiu kept,žiūrėsim blink.gif viltis miršta paskutinė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 14:14)

gera mintis  4u.gif
kazkada esu pirkusi FASMOS 6 rusiu kruopu "Mociutes kose". sudetis - grikiai, kvieciai, mieziai, rugiai, ryziai, zirniai.
gal ir tokia tiks duonai?  g.gif

Ta irgi ziurejau, bet man ryziai nelabai tinkamai pasirode, todel paemiau senelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 19, 15:22)
Ta irgi ziurejau, bet man ryziai nelabai tinkamai pasirode, todel paemiau senelio rolleyes.gif


na tikrai nelabai i tema turbut ryziai g.gif

o as vakar vyra mokiau.... sakau blogai turbut ziurejai tu skaldytu grudu lentynose parduotuveje, reikejo geriau paieskoti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 08 10, 09:45)
Na atnešu ir vaizdelių jums vakar keptos duonytės:

user posted image

Receptas:

Apie 350 mll. vandens
1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus
Apie 500 g. paprastų kvietinių miltų
kokie 3 kupini šaukštai rupių kvietinių miltų
Kokie 4 šaukštai su kaupu kviečių sėlenėlių.
1,5 šaukšto sojos pieno miltelių.
1 vš cukraus
2 aš druskos
2 nepilni aš mielių
2 vš. linų sėmenų
2 vš saulėje džiovintų pomidorų (ne aliejuje , o sausų).
1 aš Provanso žolelių mišinio.

Kepiau 1 kg kepaliuko dydį 1-a programa ir plutelė ant tamsaus. Kepaliukas išėjo labai aukštas (kokie 3 cm iki stikliuko). Bet viršus apskrudo.


atsiprasau, kad cituoju su nuotrauka, bet gal lengviau bus atsimint tom kas kepe.

Neturiu duonkepes, tad atlekiu konsultacijos..
pasidariau tesla is visu minetu produktu. Bet tesla man gavosi tokia, kad minkau, o ji atgal traukiasi. Gumine tokia. Vandens ciut ciut, kokia 30-50 gr daugiau ipyliau dar, nes labai kieta tesla. Cia kazin tep turi but, gumine tokia?
Ir kepsiu orkaitej, tai kazin kiek man ja kildint reiktu. Tiksliau, kildint tai viskas aisku, pakils, reiskia pakilo. Bet ar reikia perminkyt vel kildyt? Ir kokioj temperaturoj kept?

Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 14:27)
o as vakar vyra mokiau.... sakau blogai turbut ziurejai tu skaldytu grudu lentynose parduotuveje, reikejo geriau paieskoti....  doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Muske @ 2010 11 19, 19:35)
Ir kepsiu orkaitej, tai kazin kiek man ja kildint reiktu. Tiksliau, kildint tai viskas aisku, pakils, reiskia pakilo. Bet ar reikia perminkyt vel kildyt? Ir kokioj temperaturoj kept?

Viskas tvarkoj, galit pakildint ir kept, o galit ir dar kartą išminkit, pakildint ir kept, tada ji puresne bus
Kepkit 190-200 laipsniu orkaitėje
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 11 19, 21:00)
Viskas tvarkoj, galit pakildint ir kept, o galit ir dar kartą išminkit, pakildint ir kept, tada ji puresne bus
Kepkit 190-200 laipsniu orkaitėje


dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
iskepe duonele pagal Jadzkos recepta - Provanso zoleliu ir dziovintu pomidoru derinukas uzburiantis.. net nespejusios atsalt neliko beveik puse kepaliuko wub.gif thumbup.gif kvepia namai, o gomurys tooooks pamalonintas, kad mmmmmm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 19 lapkričio 2010 - 22:38
Kokia skani duonele tongue.gif labai uzsinorejau su sviestuku ax.gif

Kepejeles, gal kuri turite saldziu bandeliu recepta duonkepei?
Atsakyti
Man pagaliau gaunasi thumbup.gif Mamytes duonele labai patinka, bet vistiek kietoka tesla, na bet svarbu skanu. Ir batonas su mineraliniu liuks, dukra puse suraitojo doh.gif Apsistoju ties siais receptais, kol nepabos biggrin.gif Aciu uz parama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 19, 21:35)
atsiprasau, kad cituoju su nuotrauka, bet gal lengviau bus atsimint tom kas kepe.


sveikos 4u.gif
o kur pirkti sojos miltelius?prie prieskoniu, ar yra kokioj Maximoje?
Atsakyti
Gal patarsit ką nors? verysad.gif
3-čią kartą kepu duoną su raugu, bet nesigauna(su tuo pačiu receptu ir draugė kepa ir sesuo, joms viskas gerai).Neiškyla, vidus kažkoks neiškepęs, jeigu kepu ilgiau, tada apdega višus...O taip duonelės noriu.
Dedu į neįkaitusią 200laip. nustatytą orkaitę. Kaitinimas iš viršaus ir apačios.
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 21 lapkričio 2010 - 01:33
QUOTE(Muske @ 2010 11 19, 21:35)
atsiprasau, kad cituoju su nuotrauka, bet gal lengviau bus atsimint tom kas kepe.


sveikos, norėčiau pabandyti šią duonelę su džiovintais pomidorais. Toks klausimas dėl recepte esančių sojos milteliai. Ką jie duoda? Kaži ar galima visai be jų kepti? Baisiai nemėgstu visokių miltelių... schmoll.gif
Atsakyti