QUOTE(jadzka @ 2009 08 10, 09:45)
Na atnešu ir vaizdelių jums vakar keptos duonytės:

Receptas:
Apie 350 mll. vandens
1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus
Apie 500 g. paprastų kvietinių miltų
kokie 3 kupini šaukštai rupių kvietinių miltų
Kokie 4 šaukštai su kaupu kviečių sėlenėlių.
1,5 šaukšto sojos pieno miltelių.
1 vš cukraus
2 aš druskos
2 nepilni aš mielių
2 vš. linų sėmenų
2 vš saulėje džiovintų pomidorų (ne aliejuje , o sausų).
1 aš Provanso žolelių mišinio.
Kepiau 1 kg kepaliuko dydį 1-a programa ir plutelė ant tamsaus. Kepaliukas išėjo labai aukštas (kokie 3 cm iki stikliuko). Bet viršus apskrudo.
atsiprasau, kad cituoju su nuotrauka, bet gal lengviau bus atsimint tom kas kepe.
Neturiu duonkepes, tad atlekiu konsultacijos..
pasidariau tesla is visu minetu produktu. Bet tesla man gavosi tokia, kad minkau, o ji atgal traukiasi. Gumine tokia. Vandens ciut ciut, kokia 30-50 gr daugiau ipyliau dar, nes labai kieta tesla. Cia kazin tep turi but, gumine tokia?
Ir kepsiu orkaitej, tai kazin kiek man ja kildint reiktu. Tiksliau, kildint tai viskas aisku, pakils, reiskia pakilo. Bet ar reikia perminkyt vel kildyt? Ir kokioj temperaturoj kept?