Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 16:40)
Va, va drinks_cheers.gif  Būtent šitas mane ir baido blush2.gif
Pamuką skaityti man lengviau.

bendraminte biggrin.gif
Vasara skaiciau O. Pamuk "Stambula" - ziauriai patiko, tokia artima pasirode, nors juk rasoma visai apie kita kultura...

QUOTE(linamog @ 2010 10 29, 16:41)
Kas per knyga "Grobuonis"? Pirma nusipirkau, paskui sugalvojau pasigilinti? Berods, buvo kalbeta apie ja? ax.gif

pardavineju ir as. neidomi. neistveriau lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 29, 16:26)
Grišemo dar "Kalėdų nebus" labai lengvo stiliaus
Taupau rolleyes.gif Skaitysiu, kai Kalėdos bus jau visai visai čia pat rolleyes.gif

QUOTE(linamog @ 2010 10 29, 16:41)
Kas per knyga "Grobuonis"? Pirma nusipirkau, paskui sugalvojau pasigilinti? Berods, buvo kalbeta apie ja? ax.gif
Tu kurį Grobuonį papirkai? Nes yra du biggrin.gif

user posted image user posted image

Paklausiau, paskui pagalvojau, kad kvailai paklausiau biggrin.gif Aišku, kad antrąjį Grobuonį pirkai biggrin.gif A man gavai knygą? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 spalio 2010 - 15:51
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 16:42)
Šita knyga tai gėris thumbup.gif  Kas neskaitėt, rekomenduoju. Ypač gerai ją skaityti dabar, prieškalėdiniu laikotarpiu.
Nors, kol vakar dar nebuvot prakalbę apie Kalėdas, aš kažkaip dar apie jas net negalvojau blush2.gif  O paskui pagalvojau - vajej, laikas susirūpinti dovanomis  smile.gif doh.gif

drinks_cheers.gif Labai patiko, smagi tokia thumbup.gif

Grįžau iš bibliotekos su maišu knygų blush2.gif
David Madsen "Sapnų dėžutė"
Joseph Heller "22-oji išlyga"
Romain Gary "Aušros pažadas"
Jostein Gaarder "Cirko direktoriaus duktė"
Ami McKay "Gimdymo namai"
Mika Waltari "Karina Mauno duktė"
Džekas Keruakas "Dharmos valkatos"
Jodi Picoult "Kuprotojo banginio dainos"

karsta.gif
Atsakyti

sphinx bigsmile.gif oho kiek knygų parsitempei bigsmile.gif Ir nuo kurios pradėsi skaityt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 15:48)
bendraminte biggrin.gif
Vasara skaiciau O. Pamuk "Stambula" - ziauriai patiko, tokia artima pasirode, nors juk rasoma visai apie kita kultura...
pardavineju ir as. neidomi. neistveriau lotuliukas.gif

Bendramintė gal dėl šitų dviejų autorių tongue.gif drinks_cheers.gif

Jei nemaišau, tu rašei, kad labai mėgsti skandinavų literatūrą? O man ji nelabai... Penelyg rami, trūksta prieskonių, cinkelio. Su retomis išimtimis.

Fatimaallaa, labai lauksiu tavo atsiliepimo apie "Kauliukų žmogų". Įdomu, kaip ji tau patiks.
Beje, o tavo skaitomas "Trapumas" skolintas ar nuosavas? Jei būtų nuosavas, labai norėčiau pasiskolinti, kai perskaitysi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 16:53)
sphinx bigsmile.gif oho kiek knygų parsitempei bigsmile.gif Ir nuo kurios pradėsi skaityt? biggrin.gif

Pirmiausia tai reik jau anksčiau paimtas ir pratęstas perskaityt blush2.gif O iš šitų net nežinau nuo kurios pradėt. Gal ką pasiūlysit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 29 spalio 2010 - 15:56
QUOTE(sphinx @ 2010 10 29, 15:50)
drinks_cheers.gif Labai patiko, smagi tokia thumbup.gif

Grįžau iš bibliotekos su maišu knygų blush2.gif
Mika Waltari "Karina Mauno duktė"
Džekas Keruakas "Dharmos valkatos"

karsta.gif

Domins atsiliepimai apie šitas. Ypač apie pirmąją. Nesu skandinavų literatūros mėgėja, bet ties jos viršeliu mano akys kažkodėl visąlaik sustoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 14:53)
Fatimaallaa, labai lauksiu tavo atsiliepimo apie "Kauliukų žmogų". Įdomu, kaip ji tau patiks.
Beje, o tavo skaitomas "Trapumas" skolintas ar nuosavas? Jei būtų nuosavas, labai norėčiau pasiskolinti, kai perskaitysi blush2.gif  blush2.gif

'Kauliukų žmogus' skaitosi visai linksmai. Gauni tokia gerą dozę juodo jumoro persunkta cinizmo, pagiežos ir nuobodulio ir visiško abejingumo. Jau pusę perskaičiau, kol kas patinka.

O 'Trapumas' dovanotas, bet kol kas man su juo neypatingai draugaujasi. Persiritau per pusę, bet viskas taip niūru, juoda ir beviltiška, kad net nesinori skaityti. Vienas vaikas invalidas, reikalaujantis viso dėmesio, kitas vaikas paliktas likimo valiai ir iš tos nevilties pradeda save žaloti, o sutuoktiniai susvetimėję, ruošiasi bilinėtis vienas prieš kitą ir iš viso negalvoja nei apie tai, kad prieš tai gyveno su šia bėda ir visi buvo laimingi ir mylimi. Labai jau slegianti knygos aplinka.

Čia pradiniai įspūdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 29 spalio 2010 - 16:18
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 16:55)
Domins atsiliepimai apie šitas. Ypač apie pirmąją. Nesu skandinavų literatūros mėgėja, bet ties jos viršeliu mano akys kažkodėl visąlaik sustoja tongue.gif

Pasidalinsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 17:16)
O 'Trapumas' dovanotas, bet kol kas man su juo neypatingai draugaujasi. Persiritau per pusę, bet viskas taip niūru, juoda ir beviltiška, kad net nesinori skaityti. Vienas vaikas invalidas, reikalaujantis viso dėmesio, kitas vaikas paliktas likimo valiai ir iš tos nevilties pradeda save žaloti, o sutuoktiniai susvetimėję, ruošiasi bilinėtis vienas prieš kitą ir iš viso negalvoja nei apie tai, kad prieš tai gyveno su šia bėda ir visi buvo laimingi ir mylimi. Labai jau slegianti knygos aplinka.

Šiaip tai sutinku, niūroka tokia. Pabaiga tai pusiau laiminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 15:58)
wub.gif  bigsmile.gif eina sau kaip faina. Man ši knyga labai patiko, ir filmas patiko. Kaip būtų nuostabu dar ir spektaklį pamatyti ax.gif

Einam kartu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 spalio 2010 - 16:25
SS, taviske jau priduota, bet tik antradieni teiskeliaus, paste taip sake.
Mano "Grobuonis" su kruvina lapke.
Ispudziai apie "Trapuma" sutampa su Fati ka tik issakyta nuomone. Skaiciau ir toks niurumas, jokios prosvaistes, viskas taip neteisinga ir kelia pykti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 spalio 2010 - 16:23
QUOTE(sphinx @ 2010 10 29, 15:20)
Pasidalinsiu mirksiukas.gif
Šiaip tai sutinku, niūroka tokia. Pabaiga tai pusiau laiminga ax.gif

iki pabaigos dar reikia nusikapanoti per ta liūdesio, gailesčio, pagiežos, pykčio, kartėlio ir bilinėjimosi liūną.
Atsakyti