Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 17:43)
Aš antradieniais ir penktadieniais negaliu, Kaune univere būnu. O ypač antradieniais vėlai grįžtu. Na galbūt vėliau bus pakeistas rodymo laikas.
Tikrai gal ir daugiau norinčiu vilniečių atsiras?  bigsmile.gif

Tai žiūrėsim, kiek matau pagal repertuarą, skirtingomis savaitės dienomis būna rodoma wink.gif tada aš seksiu jų puslapį ir kai bus aišku kada gruodį bus, šauksiu garsiai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 17:44)
Girdejau ir skaiciau, kad nuostabi knyga bigsmile.gif
Nuo tokių žodžių darosi tik geriau ir geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 17:32)
pasižiūrėjau reportažą apie 'Vargingi kūnai', ir dar labiau užsimaniau ją kuo greičiau perskaityti.
http://www.vaga.lt/vargingi_kunai

šitą ir aš norėčiau paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 17:40)
Bent jau anksčiau esu mačiusi ją prie knygų sumažintomis kainomis Vagos knygynuose. Apie 10 Lt turbūt kainavo.

Ziuriu Jotemoj 8lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 17:47)
Nuo tokių žodžių darosi tik geriau ir geriau biggrin.gif

taip taip, rase, kad itraukianti, ziauriai griebianti uz dusios, graudinanti ir t.t. rolleyes.gif visai tikiu, turint omeny, kas autore smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 17:49)
taip taip, rase, kad itraukianti, ziauriai griebianti uz dusios, graudinanti ir t.t. rolleyes.gif  visai tikiu, turint omeny, kas autore smile.gif
Tik tavo įtakota ją ir papirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 16:40)
vat aš irgi nelabai suprantu motinos drąskimosi, tiesa, ar čia man taip tik atrodo, ar čia picoult romanams būdinga, kad motina drąskosi ir bilinėjasi. Ar man čia tik su 'Mano sesers globėju' asocijuojasi?

Man tas drąskymasis atrodo visgi išties keistas, nesuvokiamas ir sunkiai pateisinamas. Na aš knygos dar neskaičiau, tai gal ją skaitant kitaip pasirodytų. Bet turiu mintį, kad galbūt tai labiau amerikiečiams gal būdinga g.gif
Pavyzdys. Kai maniškei prieš pusantrų metų operavo apendicitą, šalia esančiame skyriuje susitikome su šiek tiek jaunesne mergaite, ir aš kalbėjausi su jos mama. Ta mergaitė turi labai retą (bent Lietuvoje) genetiną ligą ("Traupume", kiek supratau, irgi kalba eina būtent apie tai). Liga pasireiškia tuo, kad mergaitės oda labai jautri bet kokiam mažiausiam prisilietimui. Ji turi nuolat dėvėti specialias pirštinaites, palikti kuo mažiau atviros odos (praktiškai tik veidą) ir saugoti save nuo traumų, nes iškart atsiranda sunkiai pagydomos žaizdos. Vaikas protingas, judrus (kas deja prie šios ligos dar blogiau), žingeidus, bet va tokia nelaimė vaikui ir šeimai doh.gif Buvau apie tą mergaitę kažkada ir anksčiau skaičiusi ar girdėjusi per TV.
Reziumė: tos mergaitės motina nekalba apie tai, kad kažkas kitas kaltas. Stengiasi kartu su vaiku išgyventi jos bėdas, ligas, jie nuolatiniai ligoninių gyventojai. Bet jinai myli labai savo vaiką tokį, koks jis yra, ir negalvoja, kad kažkas kitas yra kaltas, kad ant kažko kito reiktų pykti išlieti. Matyt todėl, kad ji ne amerikietė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 28, 22:31)
Registruojuos su Vytauto Ažušilio ,,Roneta".

Man ji labai patiko. Nedaug lietuvių fantastikos skaičiau, tai ši buvo viena iš įdomiausių.
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 12:56)

Trumpai apie save kaip skaitove biggrin.gif  Be galo megstu visokias a la senobines storas knygas - giminiu, kartu aprasymus. Lydausi nuo skandinavisku sagu wub.gif Labai patiko S. Undset "Kristina Lavransdater" trilogija; Lagerliof kuryba, kiek esu skaicius; M. Fredriksson "Simonas ir azuolai", M. Fredriksson "Ana, Hana ir Jonana"; taip pat S. Christensen "Ibrolis", P. Petterson "Vogti arklius" ir t.t. Pastaraja is sagu "serijos" skaiciau S. Lagerliof "Sakme apie Gesta Berlinga" - padare gilu ispudi, tsakant, jauciuosi praturtejusi dvasiskai laugh.gif
Is lietuviu autoriu megstu I. Simonaityte, kuri, mano supratimu, irgi labai tinka i visa si konteksta. smile.gif

Kaip tik neseniai siūliau Lagerliof "Liovenšioldų žiedas" paskaityti. Jei dar jos neskaitei, manau, kad patiktų.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 13:39)
John Grisham "Dažytas namas"

Kaip smagu, kad patiko. ax.gif
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 14:15)
bet kad ir su filmu taip - man patiko, o didziajai daugumai is filmu temos  -ne. Gal ir su knyga tas pats? laugh.gif

Man filmas "Nerimo dienos" labai patiko, tai ir knygą labai noriu paskaityti. Ir tikrai ne visos knygą peikė, buvo ir kam patiko.

QUOTE(sphinx @ 2010 10 29, 16:50)
:Grįžau iš bibliotekos su maišu knygų blush2.gif
Joseph Heller "22-oji išlyga"
Džekas Keruakas "Dharmos valkatos"

O, kiek gerų knygų. Aš tik šias dvi skaičiau, ir abi patiko.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 17:51)
Tik tavo įtakota ją ir papirkau biggrin.gif

laugh.gif geras
manau, neprasausi. (bent jau laikysiu kumscius del to ax.gif laugh.gif)
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 29, 16:47)
šitą ir aš norėčiau paskaityti smile.gif

Aš irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 17:38)
Papirkau šiandien ir laukiu atkeliaujant vuo šitų va knygų bigsmile.gif

Maciau Pegase akcija jai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 29, 17:51)
Kaip tik neseniai siūliau Lagerliof "Liovenšioldų žiedas" paskaityti. Jei dar jos neskaitei, manau, kad patiktų.

butinai paskaitysiu. manau ir as, kad patiktu 4u.gif
Tu irgi matyta is filmu temos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti