Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(katilina @ 2010 10 29, 16:51)
Man filmas "Nerimo dienos" labai patiko, tai ir knygą labai noriu paskaityti. Ir tikrai ne visos knygą peikė, buvo ir kam patiko.

Mūsų temukėje tai lyg ir nė viena jos pernelyg negyrė tongue.gif Ar tik nebūsiu aš vienintelė ją iki galo perskaičiusi (turiu omeny, iš mūsų mergaičių) smile.gif
Filmą norėčiau pamatyti dėl Kate Winslet vaidybos. Ir pabaiga knygos visgi mane suvirpino.
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 17:52)
laugh.gif geras
manau, neprasausi. (bent jau laikysiu kumscius del to ax.gif laugh.gif)
Manau tikrai tikrai neprašausiu mirksiukas.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 17:53)
Maciau Pegase akcija jai  bigsmile.gif
Jei "Espreso istorijoms" tai būtent todėl ir paprašiau linamog, kad prigriebtų man ją ax.gif O ir reikėjo visgi "Škotijos gatvė 44" tęsinį įsigyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 spalio 2010 - 16:59
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 17:38)
Papirkau šiandien ir laukiu atkeliaujant vuo šitų va knygų bigsmile.gif Selma Lagerlof "Lovenšioldų žiedas, Šarlota Liovenšiold, Ana Sverd" ir Alexander McCall Smith "Espreso istorijos" bigsmile.gif

Tik pakalbėjau apie "Liovenšioldų žiedą", tai jau antras žmogus ją nusipirko. smile.gif O antroji, kaip jau esu sakiusi, irgi labai patiko, labiau negu pirma dalis "Škotijos gatvė 44".
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 17:55)
Tu irgi matyta is filmu temos 4u.gif  biggrin.gif

Taip, tik per ilgą sėdėjimą Čia visai užleidau filmus, nebėr kada nė žiūrėt. blush2.gif

Ingėnai, gal tada anoj temoj ją gyrė, bet tikrai prisimenu, kad kažkam patiko. O filmą siūlau pažiūrėt, labai stiprus (mano manymu smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 29, 16:51)
Man ji labai patiko. Nedaug lietuvių fantastikos skaičiau, tai ši buvo viena iš įdomiausių.

as jau irgi isitraukiau, nors pradzia didelio susidomejimo nesukele.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 14:13)
mergicos, o gal kas netingetu ispudziais apie "Mazus vaikus" pasidalinti? maciau filma, labai fainas pasirode, idomu, kaip knyga?

tas pats su "Revolutionary road" ("Nerimo dienos") 4u.gif

Aš skaičiau "Nerimo dienas". Labai ilgai kankinau, bet visgi pabaigiau. Ir kiek pamenu pabaiga ir buvo vienintelė vieta, kuti užkabino g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 29, 18:19)
Aš skaičiau "Nerimo dienas". Labai ilgai kankinau, bet visgi pabaigiau. Ir kiek pamenu pabaiga ir buvo vienintelė vieta, kuti užkabino  g.gif

po visu pasisakymu dar labiau uzsigeidziau ta knyga "isbandyt" biggrin.gif
beje, gal kas nors Vilniuje noretu ja parduoti pigiau negu knygyne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 29 spalio 2010 - 17:29
o as anava knygu pardavimo temoj sita ka tik nusipirkau
user posted image

kokie komentarai? nes kazkaip paguglinau - vien geri atsiliepimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 29 spalio 2010 - 17:42
O gal kam teko skaityti " pirmieji ispudziai " ? na rodos nieko tokio super ispudingo, na bet man taip istrigo i sirdi, kad negaliu, toks jausmas, kad mano gyvenimas ir mano mintys butu surasytos...
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 17:47)
Nuo tokių žodžių darosi tik geriau ir geriau biggrin.gif

As pati buciau ja is Laisves pirkus, jei nebuciau turejus. Vien virselis koks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 10 29, 18:06)
Tik pakalbėjau apie "Liovenšioldų žiedą", tai jau antras žmogus ją nusipirko.  smile.gif O antroji, kaip jau esu sakiusi, irgi labai patiko, labiau negu pirma dalis "Škotijos gatvė 44".

Taip taip, del grazios reklamos griebiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 29, 18:01)
As pati buciau ja is Laisves pirkus, jei nebuciau turejus. Vien virselis koks wub.gif

Ir aš ja susidomėjau biggrin.gif , bet nepirkau. Valios išbandymas tongue.gif
Man rodos, visgi būsiu kažkurias šios autorės knygas skaičiusi g.gif , tik jau nebepamenu.
Berods yra kažkuri iš knygų Pasaulinės bibliotekos serijoje (toje, kur rudais viršeliais).
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 28, 22:31)
SS, 4u.gif tau uz naujus namucius. Beje, senokai jau naujus namus ir statei tongue.gif
Registruojuos su Vytauto Ažušilio ,,Roneta".

Visoms rekomenduoju 'Roneta" kas dar neskaitet drinks_cheers.gif Nuo pirmo puslapio itraukia ir nebepaleidzia thumbup.gif wub.gif Labai idomi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 17:31)
Įdomu, kokia ji palyginus su kitomis Picoult knygomis g.gif
Kiek supratau iš siužeto, tai aš tos motinos pasidrąskymų nesuprantu. Gal skaitant pasirodytų kitaip.

Beveik identiska ,,Mano sesers globejui,,. blush2.gif
Atsakyti